Designmagasin
Designmagasin
Garderobe

Sopron Basket

Garderobe Sopron Basket er et profesjonelt kvinnebasketballlag med base i Sopron, Ungarn. Siden de er et av de mest suksessrike ungarske lagene med 12 nasjonale mesterskapscuper og oppnår andreplassen i Euroleague, bestemte klubbledelsen seg for å investere i et nytt garderobekompleks for å ha et ganske prestisjefylt anlegg til klubbens navn, tilpasset spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhet.

Arkitektur Med Blandet Bruk

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Bruk Ligger i den historiske byen Xi'an, mellom forretningssenteret og TaoHuaTan-elven, har prosjektet som mål ikke bare å knytte fortid og nåtid, men også by og natur. Inspirert av The Peach blomstrer vårens kinesiske fortelling, og tilbyr prosjektet et paradisisk bo- og arbeidssted ved å gi et nært forhold til naturen. I kinesisk kultur har filosofien om fjellvann (Shan Shui) en vesentlig betydning av forholdet mellom menneske og natur, og ved å dra nytte av det vannrike landskapet på stedet tilbyr prosjektet rom som gjenspeiler Shan Shui-filosofien i byen.

Sykehus

Warm Transparency

Sykehus Konvensjonelt har et sykehus en tendens til å være et rom som har dårlig naturlig farge eller materiale på grunn av kunstig strukturmateriale for å forbedre funksjonell og effektivitet. Derfor føler pasienter at de skiller seg fra hverdagen. En vurdering av et behagelig miljø der pasienter kan tilbringe og være fri for stress, bør tas. TSC arkitekter gir et åpent og behagelig rom ved å sette et L-formet åpent takrom og de store takskjeggene ved å bruke mye tremateriale. Den varme gjennomsiktigheten i denne arkitekturen kobler sammen mennesker og medisinske tjenester.

Bolig

Slabs House

Bolig Slab House ble designet for å sammenstille byggematerialer, kombinere tre, betong og stål. Designet er samtidig hypermoderne, men diskret. De enorme vinduene er et øyeblikkelig samlingspunkt, men de er beskyttet mot vær og gateutsikt av betongplater. Hagene har stor betydning i eiendommen, både på bakkenivå og i første etasje, slik at beboerne kan føle seg koblet til naturen når de samhandler med eiendommen, og skaper en unik flyt når man beveger seg fra inngangen til oppholdsområdene.

Hus

VH Green

Hus Huset er utvidet grønt i både plant og stereoskopisk, som skaper et godt miljø for både innbyggere og byen. I den solfylte asiatiske regionen er Breeze Soleil som bruker denne grønne en veldig effektiv måte å tenke på. Ikke bare solskjermens funksjon om sommeren, men også beskyttelse av personvern, unngåelse fra gatestøy og kjøleeffekt ved automatisk vanning.

Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke Gitt utvidelsen av det katolske samfunnet og økningen i turist på Samui øya, Suratthani. Mary Help fra kristen kirke eksteriør ble designet i en kombinert form av bønnhender, vinkelvinger og den hellige ånds stråler. Internt rom, sikkerhet som i mors liv. Ved å bruke det lange og smale lysrommet og en stor lette isolasjonsbetongvinge som løper gjennom lysrommet ble bygget for å skape en skygge som stadig endrer seg med tiden, men som likevel beholder den indre komforten. Minimer den symbolske dekorasjonen og bruken av naturlig materiale som ydmyk sjelefred mens du ber.