Designmagasin
Designmagasin
Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Basert på temaet åpenhet og utdypende utforskning av merkevare, utforsket designet og skapte en visuell integrasjon av visuell utvidbarhet og merkevarehistorie med planeten som det viktigste kreative elementet. Planen løste følgende tre problemer med nye visuelle tanker: Balansen mellom rom åpenhet og funksjoner; Oppdeling og kombinasjon av funksjonelle romområder; Regelmessigheten og endringen av den grunnleggende romlige stilen.

Utstilling

LuYu

Utstilling Kunst påvirker livet og livet gir dyp refleksjon og tolkning av kunsten. Avstanden mellom kunst og liv kan være på den daglige pendlingen. Hvis du spiser hvert måltid nøye, kan du gjøre livet ditt til kunst. Designerens skapelse er også kunst, som er produsert med egne tanker. Teknikker er verktøy, og uttrykk er resultater. Bare med tanker blir det virkelig gode gjerninger.

Boligbygning Lobby Og Salong

Light Music

Boligbygning Lobby Og Salong For Light Music, en boliglobby og salongdesign, ønsket Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio å koble plassen til det dynamiske nabolaget Adams Morgan i Washington DC, der utelivet og musikkscenen, fra jazz å gå-gå til punk rock og elektronisk har alltid vært sentralt. Dette er deres kreative inspirasjon; resultatet er et unikt rom som kombinerer banebrytende digitale fabrikasjonsmetoder med tradisjonelle håndverksteknikker for å skape en oppslukende verden med sin egen puls og rytme som hyller den livlige originale musikken til DC.

Kommersielt Interiør

Nest

Kommersielt Interiør Gulvet deles av to unike fagpersoner - talsmenn og arkitekter som krever forskjellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering av elementer var en forsøk på å holde det generelle utseendet jordet, jordnært og å gjenopplive det lokale kunstnerskapet og bygningsmaterialene. Blandingen og anvendelsen av miljøvennlige materialer, størrelsen på åpningene, har alt blitt drevet av å minne om det lokale klimaet for å gjøre et behagelig miljø igjen å vekke de tapte praksis sammen og strukturere bærekraftig praksis.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.

Salgskontorer

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Salgskontorer Med vannoverflate som speil er høydebildet av bygningen satt av; med skulptur og beplantning som elementer, dannes interessen til vann gjennom dekorasjon; med flytende beplantning og skiftende fontener og kunstneriske lys, dannes interessen ; Med vann som sjel trekkes kombinasjonen av kunst og funksjon gjennom rommets vendepunkt; det brede svømmebassenget, i solskinnet, vannet krusninger, klart og gjennomsiktig, skinner gjennom det lyse vannet, kan se holdningen til hver flis tydelig, det ser ut til at det også renser menneskesinnet generelt.