Designmagasin
Designmagasin
Hus

VH Green

Hus Huset er utvidet grønt i både plant og stereoskopisk, som skaper et godt miljø for både innbyggere og byen. I den solfylte asiatiske regionen er Breeze Soleil som bruker denne grønne en veldig effektiv måte å tenke på. Ikke bare solskjermens funksjon om sommeren, men også beskyttelse av personvern, unngåelse fra gatestøy og kjøleeffekt ved automatisk vanning.

Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke Gitt utvidelsen av det katolske samfunnet og økningen i turist på Samui øya, Suratthani. Mary Help fra kristen kirke eksteriør ble designet i en kombinert form av bønnhender, vinkelvinger og den hellige ånds stråler. Internt rom, sikkerhet som i mors liv. Ved å bruke det lange og smale lysrommet og en stor lette isolasjonsbetongvinge som løper gjennom lysrommet ble bygget for å skape en skygge som stadig endrer seg med tiden, men som likevel beholder den indre komforten. Minimer den symbolske dekorasjonen og bruken av naturlig materiale som ydmyk sjelefred mens du ber.

Bolig

Abstract House

Bolig Residensen bruker en moderne estetikk og beholder en sentral gårdsplass, noe som fremkaller den tradisjonelle kuwaitiske praksisen i husbygging. Her har boligen lov til å erkjenne både fortid og nåtid, uten sammenstøt. Vannfunksjonen ved trappene til hoveddøren sveiper utover, glass fra gulv til tak hjelper til med å holde mellomrommene mer åpne, slik at brukerne kan gå mellom ute og inne, fortid og nåtid, uten problemer.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings sorte lertøy og utvinnede jordmaterialer fra metrobygging som medium, er en eksperimentell restaurant bygd på det moderne eksperimentet med tradisjonell folkekunst. Ved å bryte gjennom grensen for materialer og utforske den moderne formen for tradisjonell folkekunst, hentet Infinity Mind pakningene som ble kastet etter avfyringsprosessen av Yingjings sorte lertøy, og bruker dem som det viktigste dekorasjonselementet i Chuans Kitchen II.

Kafé

Hunters Roots

Kafé Som et svar på en kort for en moderne, ren estetikk, ble det laget et interiør inspirert av fruktkasser av tre brukt i abstrakt form. Kassene fyller mellomrommene og skaper en oppslukende, nesten hulelignende skulpturell form, men likevel en som er produsert av enkle og rette geometriske former. Resultatet er en ren og kontrollert romlig opplevelse. Den smarte designen maksimerer også den begrensede plassen ved å gjøre praktiske inventar om til dekorative funksjoner. Lysene, skapene og hyllene bidrar til designkonseptet og det skulpturelle visuelle.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Prosjektet med prosjektet er å "koble kontoret med byen" og dra nytte av miljøet. Nettstedet ligger på stedet der oversikten over byen. For å oppnå det blir tunnelformet plass adoptert, som går gjennom fra inngangsporten til enden av kontorlokalet. Linjen i takveden og det svarte gapet som er installert lys og klimaanlegg, understreker retningen mot byen.