Designmagasin
Designmagasin
Fotokromisk Baldakinstruktur

Or2

Fotokromisk Baldakinstruktur Or2 er en takoverflate med én overflate som reagerer på sollys. De polygonale segmentene av overflaten reagerer på ultrafiolett lys, og kartlegger solstrålenes plassering og intensitet. Når du er i skyggen, er segmentene av Or2 gjennomskinnelige hvite. Når de blir truffet av sollys, blir de imidlertid farget og oversvømmer rommet nedenfor med forskjellige lysfarger. I løpet av dagen blir Or2 en skyggelegging som passivt kontrollerer plassen under den. Om natten forvandles Or2 til en enorm lysekrone, som sprer lys som har blitt samlet inn av integrerte fotovoltaiske celler i løpet av dagen.

Prosjektnavn : Or2, Designernes navn : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Kundens navn : Orproject.

Or2 Fotokromisk Baldakinstruktur

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.