Designmagasin
Designmagasin
Kunstplass

Surely

Kunstplass Dette er en kunst, casual og detaljhandel som alle kombineres på ett rom. Siden arkitekturen som er en landsstyrt plaggkrok sidelinjefabrikk. Hele bygningen beholder en flekkete struktur på veggen, som en lagtekstur i rommet, skaper en annen kontrast med utsiden, skaper også en romopplevelse. Forlate for mye hard dekorasjon, brukte litt myk dekorasjon for visning som skapte en avslappende følelse. Kontrasten mellom skapelse og tidlig stadium er mer fleksibel for bærekraftig romutvikling i fremtiden.

Merkeidentitet

Pride

Merkeidentitet For å lage designen til merkevaren Pride brukte teamet studien av målgruppen på flere måter. Da teamet utformet logoen og bedriftens identitet, tok det hensyn til reglene for psyko-geometri - geometriske formers innflytelse på visse psyko-typer mennesker og deres valg. Dessuten skal designet ha forårsaket visse følelser blant publikum. For å oppnå ønsket resultat, brukte teamet reglene for effekten av farge på en person. Generelt har resultatet påvirket utformingen av alle produktene i selskapet.

Salgssenter

Shuimolanting

Salgssenter Den kinesiske stilen i denne saken tar i bruk den mørke kafferøde bakkesteinen på markedet og det tomme av den naturlige belysningen i gulvvinduet, og danner en kontrast mellom lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. De virtuelle og aluminiumsgitrene, kobberkunstens lotusbladbiter i det naturskjønne stedet, og den kinesiske karakterstrukturen for installasjonskunst i rasteområdet, er poenget med "blekorkidébanen". sak. Spesielt bruk av nye materialer av kopper, til vanlig, fremhever ekstraordinære, men reduserer også genialt overflaten.

Bad Showroom

Agape

Bad Showroom For å skille fra det vanlige utstillingsområdet, definerer vi dette rommet som en bakgrunn som kan fremheve skjønnheten i varen. Ved denne definisjonen ønsker vi å lage et tidstrinn som varen kan skinne seg spontant. Vi lager også en tidsakse for å vise hvert produkt som viste i dette rommet ble laget fra forskjellige tidspunkter.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Dette prosjektet er designet for folk som vil dekorere sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selv om de aldri besøkte i Moulin Rouge i Paris. Hovedhensikten er å tilby en forbedret digital opplevelse, og alle designfaktorene er å visualisere stemningen til Moulin Rouge. Forbrukere kan tilpasse design forhåndsinnstillinger og ikoner på sine favoritter med et enkelt trykk på skjermen.

Internasjonal Skole

Gearing

Internasjonal Skole Den konseptuelle sirkelformen til International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhet og fellesskap. De forskjellige funksjonene fremstår som tilkoblede gir, paviljonger på en streng anordnet på en bue. Fragmenteringen av rommet skaper en rekke samfunnsområder mellom klasserommene. Romanopplevelsen og den konstante tilstedeværelsen av naturen hjelper studentene i kreativ tenkning og manifestere ideene sine. Stiene som fører til friluftslivshagen og skogen fullfører sirkelkonseptet og skaper en spennende overgang mellom det bygde og det naturlige miljøet.