Designmagasin
Designmagasin
Laminert Bambus Avføring

Kala

Laminert Bambus Avføring Kala, en avføring laget i laminert bambus med en uttrekkbar mekanisme i sentralaksen. Ved å ta oljepapir-paraplystruktur som sin inspirasjon, ble laminert bambusstripe varmebakt og klemmeapparat i treformen som bøyde seg i form, og viste sin enkelhet og orientalske sjarmerende. Interessant er elastisiteten til den laminerte bambusstrukturen og den uttrekkbare mekanismen i den sentrale aksen. Man vil finne samspill når man sitter på Kala avføring, den vil synke lett og smidig, og når man står opp fra Kala avføring, vil den stige tilbake til sin stilling .

Pustetreningsspill

P Y Lung

Pustetreningsspill Er en leketøyslignende enhetsdesign for alle aldre, slik at alle vil ha nytte av regelmessig pustetrening for å forbedre lungekapasiteten ved å blåse ballen for å passere gjennom spor med forskjellige kontrollpunkter for å kontrollere inhalasjon og utpust av luft. Sporene kommer i forskjellige moduler, fleksible og utskiftbare. En magnetisk mekanismestruktur designet i pustebyggeren som gir justering for å passe ens respirasjonsforhold.

Møbelsett

ChuangHua Tracery

Møbelsett ChuangHua Tracery passer for hjemmeko, kommersiell plass, hotell eller studio som er essensielt inspirert av ChuangHua, det kinesiske vindusgittermønsteret. Ved hjelp av bøyeteknologi og pulverlakkbelegg i levende rødlig farge med rent hvitt som opplyste dets festlige utseende, noe som gjorde dem fri for det metalliske bildet av hardt, kaldt og tungt. Estetisk enkelt rent og pent i sin strukturelle utforming, når lys passerer gjennom laserskjæringsmønsteret, projiserte skyggen på veggen og gulvet som viser et glimt av skjønnhet.

Pedagogisk Læringsleketøy

GrowForest

Pedagogisk Læringsleketøy Hjelpe barna til å forstå bærekraftige utviklingsmål for livet på land, beskyttelse, bevaring og restaurering av skogbruk. Trær modeller som er identiske med taiwanske hjemlige treslag av akasia, røkelseseder, Tochigi, Taiwan gran, kamferre og asiatisk gran. Varmt preg av tretekstur, den unike duften av hver tresort, og høydeterrenget for forskjellige treslag. En illustrert historiebok hjelper med å dype rotbarn med begrepet skogvern, lære forskjeller mellom Taiwan-treslag, og bringe konseptet med bevaringsskog med bildeboka.

Bryllupskapell

Cloud of Luster

Bryllupskapell The Cloud of luster er et bryllupskapell som ligger inne i et vigslingssal i Himeji by, Japan. Designet prøver å oversette den moderne bryllupsseremoniens ånd til fysisk rom. Kapellet er helt hvitt, en skyformet omkranset nesten utelukkende i buet glass som åpner det til den omliggende hagen og vannkummen. Søylene er toppet i hyperbolsk kapital som hoder som jevnt forbinder dem til det minimalistiske taket. Kapellets sokkel på bassengets side er en hyperbolsk kurve som gjør at hele strukturen kan se ut som om den flyter på vannet og fremhever dens letthet.

Dispenserende Apotek

The Cutting Edge

Dispenserende Apotek Cuting Edge er et dispenserende apotek relatert til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne typen apotek har ikke klienten direkte tilgang til produktene som i detaljhandeltypen; snarere medisinene hans blir tilberedt i hagen av en farmasøyt etter å ha presentert en medisinsk resept. Denne nye bygningen ble designet for å fremme bildet av sykehuset ved å introdusere et høyteknologisk skarpt bilde i samsvar med en avansert medisinsk teknologi. Det resulterer i et hvitt minimalistisk, men fullt funksjonelt rom.