Designmagasin
Designmagasin
Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerer klassisk design i form av en sylindrisk, håndlaget glasskropp med innovativ lysteknologi som gir tredimensjonale lyseffekter på tekstillampeskjermen. Estelle er bevisst designet for å gjøre belysningsstemninger til en følelsesmessig opplevelse, og tilbyr et uendelig utvalg av statiske og dynamiske stemninger som produserer alle slags farger og overganger, kontrollert via et berøringspanel på armaturen eller en smarttelefonapp.

Flyttbar Paviljong

Three cubes in the forest

Flyttbar Paviljong Tre kuber er enheten med de ulike egenskapene og funksjonene (lekeutstyr for barn, offentlige møbler, kunstgjenstander, meditasjonsrom, arbor, små hvileplasser, venterom, stoler med tak), og kan gi folk friske romopplevelser. Tre kuber kan lett transporteres med en lastebil på grunn av størrelsen og formen. Når det gjelder størrelse, installasjon (hellingen), sitteflater, vinduer etc., er hver kube utformet karakteristisk. Tre kuber er referert til japanske tradisjonelle minimumsrom som teseremonirom, med variasjon og mobilitet.

Multifunksjonelt Kompleks

Crab Houses

Multifunksjonelt Kompleks På den store sletten i det schlesiske lavlandet står ett magisk fjell alene, dekket av mystikk tåke, og ruver over den pittoreske byen Sobotka. Der, midt i naturlandskap og legendarisk beliggenhet, er Crab Houses-komplekset: et forskningssenter planlagt å være. Som en del av byens revitaliseringsprosjekt, er det ment å slippe løs kreativitet og innovativitet. Stedet samler forskere, kunstnere og lokalsamfunn. Formen på paviljongene er inspirert av krabber som kommer inn i et rislende hav av gress. De vil bli opplyst om natten, som ligner ildfluer som svever over byen.

Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES er en søken etter poesi i design... En skog sett fra bakken er som søyler som forsvinner mot himmelen. Vi kan ikke se dem ovenfra; fra fugleperspektiv ligner skogen et glatt teppe. Vertikalitet blir horisontalitet og forblir fortsatt enhetlig i sin dualitet. På samme måte bringer bordet la SINFONIA de los ARBOLES tankene på grenene på trærne som danner en stabil base for en subtil benkeplate som utfordrer tyngdekraften. Bare her og der flimrer solstrålene gjennom grenene på trærne.

Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nye Izhiman Premier-butikkdesignen utviklet seg rundt å skape en trendy og moderne opplevelse. Designeren brukte en annen blanding av materialer og detaljer for å betjene hvert hjørne av de viste elementene. Hvert utstillingsområde ble behandlet separat ved å studere materialegenskapene og de viste varene. Skaper en blanding av materialer som blandes mellom Calcutta-marmor, valnøtttre, eiketre og glass eller akryl. Som et resultat var opplevelsen basert på hver funksjon og klientpreferanser med et moderne og elegant design som er kompatibelt med de fremviste elementene.

Kunst Verdsettelse

The Kala Foundation

Kunst Verdsettelse Det har lenge vært et globalt marked for indiske malerier, men interessen for indisk kunst har haltet i USA. For å bringe bevissthet om forskjellige stiler av indiske folkemalerier, er Kala Foundation etablert som en ny plattform for å vise frem maleriene og gjøre dem mer tilgjengelige for et internasjonalt marked. Stiftelsen består av en nettside, mobilapp, utstilling med redaksjonelle bøker og produkter som bidrar til å bygge bro og knytte disse maleriene til et større publikum.