Designmagasin
Designmagasin
Blomsterstativ

Eyes

Blomsterstativ The Eyes er et blomstativ for alle anledninger. Den ovale kroppen er gullfoliert med uregelmessige åpninger som menneskelige øyne som alltid søker etter fantastiske ting i Moder naturen. Stativet oppfører seg som en filosof. Det verner om naturlig skjønnhet og dukker opp hele verden for deg før eller etter at du tenner på den.

Stasjonær Interaktiv Skjermstativ

Ubiquitous Stand

Stasjonær Interaktiv Skjermstativ Dette allestedsnærværende skrivebordsstativet er designet for å samhandle mennesker med dagdrømmer. Hullene er ordnet og tilsetningsstoffer forsterket med blomster, lollipops eller emner som assimileres i mønsteret fra forskjellige orienteringer. Den kromede overflaten reflekterer og endrer toner til de viste motivene, og menneskene samhandler med den.

Maske

Billy Julie

Maske Dette designet er inspirert av mikrouttrykk. Designeren velger Billy og Julie for to typer flere personligheter. De intrikate elementene er skapt av parametrisk justering av orienteringene til en stigen-lignende geometri, basert på en sammenfiltret kurve med partisjoner. Som grensesnitt og tolk er denne masken laget for å få folk til å undersøke sin egen samvittighet.

Sminkeassistent

Eyelash Stand

Sminkeassistent Denne designen utforsker en metafor av øyevipper. Designeren anser at øyenvipper er en forfølgelse etter en personlig forventning. Han lager et øyenvippestativ som et ikon av livet eller en miniatyr scene. Dette stativet symboliserer et minneverdig engasjement om morgenen eller før sengetid, ved å stille øyevipper midlertidig før eller etter påføring. Et øyenvippestativ er en måte å huske hva noe trivielt har bidratt til personlig dagligeventyr.

Temainstallasjon

Dancing Cubes

Temainstallasjon Denne designen samhandler med vist emne etter moduler. Dette temastativet er designet med selvutvidet mekanisme for å koble seks eller flere kuber til en oppskalert enhet i tre vinkelrett retninger. Den gratis formkonfigurasjonen med hakk gjør at forbindelsen ligner sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet av små hull skaper en struktur for innkvartering for emner med lineære deler.

Bordlys

Moon

Bordlys Dette lyset spiller en aktiv rolle for å følge mennesker på arbeidsområdet fra morgen til natt. Den ble designet med tanke på arbeidsmiljøet. Ledningen kan kobles til en bærbar datamaskin eller en strømbank. Formen på månen var laget av tre fjerdedeler av en sirkel som et stigende ikon fra et terrengbilde laget av rustfri ramme. Månens overflatemønster minner landingsguiden i et romprosjekt. Innstillingen ser ut som en skulptur i dagslys og en lys enhet som trøster anspent arbeid om natten.