Designmagasin
Designmagasin
Bord

Codependent

Bord Medavhengighet smelter sammen psykologi og design, spesielt med fokus på den fysiske manifestasjonen av en psykologisk tilstand, kodeavhengighet. Disse to sammenvevd tabellene må stole på hverandre for å fungere. De to formene er ikke i stand til å stå alene, men skaper sammen en funksjonell form. Finalebordet er et kraftig eksempel på at helheten er større enn summen av delene.

Kommersielt Interiør

Nest

Kommersielt Interiør Gulvet deles av to unike fagpersoner - talsmenn og arkitekter som krever forskjellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering av elementer var en forsøk på å holde det generelle utseendet jordet, jordnært og å gjenopplive det lokale kunstnerskapet og bygningsmaterialene. Blandingen og anvendelsen av miljøvennlige materialer, størrelsen på åpningene, har alt blitt drevet av å minne om det lokale klimaet for å gjøre et behagelig miljø igjen å vekke de tapte praksis sammen og strukturere bærekraftig praksis.

Bestikk

Ingrede Set

Bestikk Ingrede bestikksett er designet for å uttrykke behovet for perfeksjon i hverdagen. Sett med gaffel, skje og kniv med magneter. Bestikket står loddrett og skaper harmoni i bordet. Matematiske former tillot å konstruere en flytende form som består av tre forskjellige stykker. Denne tilnærmingen skaper nye muligheter som kan brukes på mange forskjellige produkter, for eksempel servise og andre redskapsdesign.

Musikkanbefalingstjeneste

Musiac

Musikkanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefaling motor, bruk proaktiv deltakelse for å finne presise alternativer for sine brukere. Den har som mål å foreslå alternative grensesnitt for å utfordre algoritmen autokrati. Informasjonsfiltrering har blitt en uunngåelig søkemetode. Imidlertid skaper det ekkokammereffekter og begrenser brukere i deres komfortsone ved å følge deres preferanser strengt. Brukere blir passive og slutter å stille spørsmål ved alternativene maskinen gir. Å bruke tid på å gjennomgå alternativer kan øke enorme biokostnader, men det er innsatsen som skaper en meningsfull opplevelse.

Prototype For Bolig

No Footprint House

Prototype For Bolig NFH er utviklet for serieproduksjon, basert på en større verktøykasse med prefabrikkerte typologier. En første prototype ble bygget for en nederlandsk familie sørvest i Costa Rica. De valgte en to-roms konfigurasjon med stålkonstruksjon og furu treutførelser, som ble sendt til sin målplassering på en enkelt lastebil. Bygningen er designet rundt en sentral servicekjerne for å optimalisere logistisk effektivitet når det gjelder montering, vedlikehold og bruk. Prosjektet søker integrert bærekraft med tanke på dets økonomiske, miljømessige, sosiale og romlige resultater.

Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.