Designmagasin
Designmagasin
Olivenbolle

Oli

Olivenbolle OLI, et visuelt minimalistisk objekt, ble unnfanget ut fra dens funksjon, ideen om å skjule gropene som oppsto fra et spesifikt behov. Den fulgte observasjoner av forskjellige situasjoner, grovhetene i gropene og behovet for å styrke skjønnheten i oliven. Som en emballasje med to formål ble Oli laget slik at den en gang åpnet den ville understreke overraskelsesfaktoren. Designeren ble inspirert av olivenens form og enkelhet. Valget av porselen har å gjøre med verdien av selve materialet og dets brukbarhet.

Prosjektnavn : Oli, Designernes navn : Miguel Pinto Félix, Kundens navn : MPFXDESIGN.

Oli Olivenbolle

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.