Designmagasin
Designmagasin
Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flyttingen av Moritomi, en restaurant som tilbyr japansk mat, ved siden av verdensarven Himeji Castle, utforsker forholdene mellom materialitet, form og tradisjonell arkitektonisk tolkning. Den nye plassen prøver å gjengi festningsmønsteret for slottsteinen i forskjellige materialer, inkludert ru og polerte steiner, svart oksidbelagt stål og tatamimatter. Et gulv i små harpiksbelagte graver representerer borggraven. To farger, hvite og svarte, renner som vann utenfra og krysser inngangsdøren til trerittene, til mottakshallen.

Familiens Bolig

Sleeve House

Familiens Bolig Dette virkelig unike hjemmet ble designet av den anerkjente arkitekten og lærde Adam Dayem og vant nylig andreplassen i konkurransen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-bad hjemme ligger i åpne, bølgende enger, i omgivelser som gir privatliv, så vel som dramatisk utsikt over dalen og fjellene. Så gåtefull som det er praktisk, har strukturen blitt utformet skjematisk som to kryssende ermeaktige volumer. Den bærekraftige forkullede trefasaden gir huset en ru, forvitret tekstur, en moderne omfortolkning av gamle fjøs i Hudson Valley.

Kunstplass

Surely

Kunstplass Dette er en kunst, casual og detaljhandel som alle kombineres på ett rom. Siden arkitekturen som er en landsstyrt plaggkrok sidelinjefabrikk. Hele bygningen beholder en flekkete struktur på veggen, som en lagtekstur i rommet, skaper en annen kontrast med utsiden, skaper også en romopplevelse. Forlate for mye hard dekorasjon, brukte litt myk dekorasjon for visning som skapte en avslappende følelse. Kontrasten mellom skapelse og tidlig stadium er mer fleksibel for bærekraftig romutvikling i fremtiden.

Salgssenter

Shuimolanting

Salgssenter Den kinesiske stilen i denne saken tar i bruk den mørke kafferøde bakkesteinen på markedet og det tomme av den naturlige belysningen i gulvvinduet, og danner en kontrast mellom lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. De virtuelle og aluminiumsgitrene, kobberkunstens lotusbladbiter i det naturskjønne stedet, og den kinesiske karakterstrukturen for installasjonskunst i rasteområdet, er poenget med "blekorkidébanen". sak. Spesielt bruk av nye materialer av kopper, til vanlig, fremhever ekstraordinære, men reduserer også genialt overflaten.

Bad Showroom

Agape

Bad Showroom For å skille fra det vanlige utstillingsområdet, definerer vi dette rommet som en bakgrunn som kan fremheve skjønnheten i varen. Ved denne definisjonen ønsker vi å lage et tidstrinn som varen kan skinne seg spontant. Vi lager også en tidsakse for å vise hvert produkt som viste i dette rommet ble laget fra forskjellige tidspunkter.

Internasjonal Skole

Gearing

Internasjonal Skole Den konseptuelle sirkelformen til International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhet og fellesskap. De forskjellige funksjonene fremstår som tilkoblede gir, paviljonger på en streng anordnet på en bue. Fragmenteringen av rommet skaper en rekke samfunnsområder mellom klasserommene. Romanopplevelsen og den konstante tilstedeværelsen av naturen hjelper studentene i kreativ tenkning og manifestere ideene sine. Stiene som fører til friluftslivshagen og skogen fullfører sirkelkonseptet og skaper en spennende overgang mellom det bygde og det naturlige miljøet.