Designmagasin
Designmagasin
Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium representerer ren hedonisme, perversjon på fire hjul, et abstrakt konsept for folk flest og realisering av drømmer for heldige få. Det representerer den ultimate glede, en ny oppfatning av å komme seg fra et punkt til et annet, hvor målet ikke er like viktig som opplevelsen. Shayton er innstilt på å oppdage grensene for materialegenskaper, for å teste nye alternative grønne fremskytninger og materialer som kan forbedre ytelsen og samtidig bevare stamtavlen til hyperbilen. Fase som følger er å finne investorene og gjøre Shayton Equilibrium til virkelighet.

Prosjektnavn : Shayton Equilibrium, Designernes navn : Andrej Stanta, Kundens navn : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hypercar

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.