Designmagasin
Designmagasin
Privat Hage

Ryad

Privat Hage Utfordringen besto i å modernisere et gammelt landsted og gjør det til et rike av fred og ro, og arbeidet både med arkitektur og landskap. Fasaden ble fornyet, sivilt arbeid ble utført på fortauene og svømmehallen og støttemurene ble bygget, noe som skapte nye smiejernverk for buene, veggene og gjerdene. Hagearbeid, vanning og reservoaret, så vel som lyn, møbler og tilbehør ble også omfattende delt med.

Kafé Og Restaurant

Roble

Kafé Og Restaurant Ideen om designen ble hentet fra den amerikanske biffen og røykhusene, og som et resultat av forskningsgruppen i første fase bestemte forskerteamet å bruke tre og lær med mørke farger som svart og grønt, sammen med gullet og rosen gull ble tatt med et varmt og lett luksuslys. Kjennetegn ved designen er 6 store, opphengte lysekroner som består av 1200 håndlagde eloksert stål. I tillegg til bardisken på 9 meter, som er dekket av en paraply på 275 centimeter som består av vakre og forskjellige flasker, uten noe støtte dekker bardisken.

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling Det arkitektoniske prosjektet til Teknologisenteret har som retningslinje integreringen av det arkitektoniske ensemblet i det omkringliggende landskapet, et rolig og trivelig rom. Denne definerende ideen gjør ensemblet til et humanisert landemerke, bestemt til nødvendig intellektuell fordypning av forskerne som vil opptre i det, uttrykt i dets plastiske og konstruktive intensjon. Den slående og integrerte utformingen av takene i konkave og konvekse former berører nesten de fremhevede horisontale linjene som definerer dermed hovedkarakteristikkene i det arkitektoniske komplekset.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farge anses å være kjedelig. Men i dag er denne fargen en av hodelinjene i slike stiler som loft, minimalisme og hi-tech. Grått er en farge som foretrekker privatliv, litt ro og hvile. Det inviterer mest de som jobber med mennesker eller er engasjert i kognitive krav, som en generell interiørfarge. Veggene, taket, møbler, gardiner og gulv er grå. Nyanser og metning av det grå er bare forskjellige. Gull ble lagt til med tilleggsdetaljer og tilbehør. Det fremheves av bilderammen.

Hus

Santos

Hus Ved å bruke tre som det viktigste konstruktive elementet, fortrenger huset de to nivåene i snitt, og genererer et glasert tak for å integreres i konteksten og lar naturlig lys komme inn. Dobbelthøydeområdet artikulerer det forholdet mellom første etasje, øverste etasje og landskapet. Et metalltak over takvinduene som beskytter det mot forekomsten av den vestlige solen og formelt gjenoppbygger volumet, og rammer inn visjonen om det naturlige miljøet. Programmet er artikulert ved å lokalisere offentlig bruk i første etasje og privat bruk i øverste etasje.

Kommersiell Interiørdesign

KitKat

Kommersiell Interiørdesign Representere konseptet og det samlede merket på en nyskapende måte gjennom designen av butikken, spesielt for det kanadiske markedet og Yorkdale-klientellet. Bruk opplevelsen fra en tidligere pop-up og internasjonale lokasjoner for å innovere og revurdere hele opplevelsen. Lag en ultra-funksjonell butikk, som vil fungere bra for en veldig høy trafikk, intrikat plass.