Designmagasin
Designmagasin
Skole

Kawaii : Cute

Skole Denne Toshin satellittforberedende skole er omringet av nærliggende jenters videregående skoler, og drar nytte av sin strategiske beliggenhet på en travel shoppinggate for å vise en unik pedagogisk design. Matchende bekvemmelighet for harde studier og en avslappet atmosfære for moro skyld, promoterer designenes feminine natur for brukerne og tilbyr en alternativ materialisering for det abstrakte konseptet “Kawaii” som i stor grad brukes av Schoolgirls. Rommene for klaser og klasser på denne skolen har form som det åttekantede gavlhus som illustrert i barnas bildebok.

Urologiklinikk

The Panelarium

Urologiklinikk Panelarium er den nye klinikken for Dr. Matsubara, en av få kirurger som er sertifisert for å betjene da Vinci-robotkirurgisystemer. Designet var inspirert fra den digitale verdenen. De binære systemkomponentene 0 og 1 ble interpolert i det hvite rommet og legemliggjort av paneler som stikker ut fra vegger og tak. Gulvet følger også det samme designaspektet. Selv om deres tilfeldige utseende er funksjonelle, blir panelene skilt, benker, benkeplater, bokhyller og til og med dørhåndtak, og viktigst av alt er øyeblindere som sikrer et minimum privatliv for pasientene.

Udon Restaurant Og Butikk

Inami Koro

Udon Restaurant Og Butikk Hvordan kan arkitektur representere et kulinarisk konsept? The Edge of the Wood er et forsøk på å svare på dette spørsmålet. Inami Koro oppfinner den tradisjonelle japanske Udon-retten på nytt og holder de vanlige teknikkene for tilberedning. Den nye bygningen gjenspeiler deres tilnærming ved å se på de tradisjonelle japanske trekonstruksjonene. Alle konturlinjer som uttrykker bygningens form ble forenklet. Dette inkluderer glassrammen som er gjemt inne i de tynne tresøylene, tak- og takhelling rotert, og kantene på vertikale vegger er alle uttrykt med en enkelt linje.

Apotek

The Cutting Edge

Apotek Cuting Edge er et dispenserende apotek relatert til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne typen apotek har ikke klienten direkte tilgang til produktene som i detaljhandeltypen; snarere medisinene hans blir tilberedt i hagen av en farmasøyt etter å ha presentert en medisinsk resept. Denne nye bygningen ble designet for å fremme bildet av sykehuset ved å introdusere et høyteknologisk skarpt bilde i samsvar med en avansert medisinsk teknologi. Det resulterer i et hvitt minimalistisk, men fullt funksjonelt rom.

Kinesisk Restaurant

Pekin Kaku

Kinesisk Restaurant Pekin-kaku restaurant nyoppussing tilbyr en stilistisk tolkning av hva en restaurant i Beijing-stil kan være, og avviser den tradisjonelle rikelig dekorative designen til fordel for en mer forenklet arkitektonikk. Taket har en rød-Aurora laget med 80 meter lange gardiner, mens veggene er behandlet i tradisjonelle mørke murstein fra Shanghai. Kulturelle elementer fra den tusenårige kinesiske arven inkludert Terracotta-krigere, den røde hare og kinesisk keramikk ble fremhevet i en minimalistisk visning som ga en kontrastfull tilnærming til de dekorative elementene.

Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flyttingen av Moritomi, en restaurant som tilbyr japansk mat, ved siden av verdensarven Himeji Castle, utforsker forholdene mellom materialitet, form og tradisjonell arkitektonisk tolkning. Den nye plassen prøver å gjengi festningsmønsteret for slottsteinen i forskjellige materialer, inkludert ru og polerte steiner, svart oksidbelagt stål og tatamimatter. Et gulv i små harpiksbelagte graver representerer borggraven. To farger, hvite og svarte, renner som vann utenfra og krysser inngangsdøren til trerittene, til mottakshallen.