Designmagasin
Designmagasin
Oppgavelys

Linear

Oppgavelys Rørbøyningsteknikken til Linear Light brukes i stor grad til å produsere bildeler. Væskelinjevinkelen realiseres ved presisjonskontroll fra den taiwanske produsenten, og har således et minimumsmateriale for å konstruere Linear Light lett, sterk og bærbar; ideell for å lyse opp ethvert moderne interiør. Den bruker flimmerfri berøringsdempende LED-brikker, med minnefunksjon som slås på ved forrige innstilte volum. Linear Task er designet for å kunne settes sammen enkelt av brukeren, sammensatt av ikke-giftig materiale og leveres med flatemballasje; gjør sitt beste for å redusere miljøbelastningen.

Arbeidsområdet

Dava

Arbeidsområdet Dava er utviklet for åpne romkontorer, skoler og universiteter hvor rolige og konsentrerte arbeidsfaser er viktig. Modulene reduserer akustiske og synsforstyrrelser. På grunn av sin trekantede form er møblene plasseffektive og tillater en rekke arrangementalternativer. Materialene til Dava er WPC og ullfilt, som begge er biologisk nedbrytbare. Et plug-in-system fester de to veggene til bordplaten og understreker enkelhet i produksjon og håndtering.

Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skapte en serie utemøbler med smarte funksjoner for samfunnsområder. Gjennom å gjenspeile genren for offentlige møbler, designet de visuelt engasjerende og funksjonelle installasjoner, med et lyssystem og USB-uttak, som krevde integrering av solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulær struktur; elementene er varierende for å passe til det gitte nettstedet. Fluid Cube er en fast enhet med en glassplate med solceller. Studioet mener at formålet med design er å gjøre artikler fra hverdagen til elskelige gjenstander.

Spisebord

Augusta

Spisebord Augusta tolker det klassiske spisebordet på nytt. Representasjonen for generasjonene foran oss, ser ut til å vokse fra en usynlig rot. Bordbenene er orientert mot denne felles kjernen, og når opp til å holde den bokmatchede bordplaten. Massivt europeisk valnøttved ble valgt for sin betydning av visdom og vekst. Treverk som vanligvis kastes av møbelprodusenter, brukes til sine utfordringer å jobbe med. Knutene, sprekkene, vinden rister og de unike virvlene forteller historien om treets liv. Det unike med treverket gjør at denne historien kan leve videre i et stykke familie arvemøbler.

Høyttaler

Sperso

Høyttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den spesielle formen til den glassaktige boblen og høyttaleren i sin grop på hodet refererer til følelse av manlighet og dypt gjennomtrenging av lyd rundt omgivelsene, akkurat som ild fra en hanns sæd i den kvinnelige egga under parring. Målet er å produsere høy effekt og lyd av høy kvalitet rundt omgivelsene. Det trådløse systemet gjør det mulig for brukeren å koble mobiltelefonen, den bærbare datamaskinen, nettbrettet og andre enheter til høyttaleren via Bluetooth. Denne takhøyttaleren kan brukes spesielt i stue, soverom og TV-stue.

Krakk

Ane

Krakk Ane-avføringen har solide tømmerplater av tømmer som ser ut til å flyte harmonisk, men uavhengig av tømmerbena, over stålrammen. Designeren opplyser at setet, håndlaget i sertifisert miljøvennlig tømmer, er dannet gjennom den unike bruken av flere stykker av en treform som er plassert og kuttet på en dynamisk måte. Når du sitter på avføringen, blir den svake stigningen i vinkel mot ryggen og avrullingsvinklene på sidene ferdig på en måte som gir en naturlig, komfortabel sittestilling. Ane-krakken har akkurat den rette graden av kompleksitet for å skape en elegant finish.