Designmagasin
Designmagasin
Digital Video Kringkasting Enhet

Avoi Set Top Box

Digital Video Kringkasting Enhet Avoi er en av de nyeste Smart Set Top Boxes fra Vestel som hovedsakelig leverer digital kringkastingsteknologi for TV-brukere. Avoi er den viktigste karakteren "skjult ventilasjon". Skjult ventilasjon gjør det mulig å lage unike og enkle design. Med Avoi, foruten å se på de digitale kanalene i HD-kvalitet, kan man lytte til musikk, se på filmer og se på fotografier og bilder på TV-skjermen, mens man kontrollerer disse filene gjennom UI-menyen. Avois operativsystem er Android V4.2 Jel

46 "ledet Tv Som Støtter Hd-Sendingen

V TV - 46120

46 "ledet Tv Som Støtter Hd-Sendingen Inspirert fra høyglans reflekterende overflater og speileffekter. Foran og bakre bakdeksel er laget av plast injeksjon mold teknologi. Midtdelen er produsert av plater. Støttestativ er spesialdesignet med glassmalt fra baksiden og trasnparent nakke med krombelagt ringdetalj. Glansnivået brukt på overflater er oppnådd via spesielle malingsprosesser.

Led Parasoll Og Stor Hage Fakkel

NI

Led Parasoll Og Stor Hage Fakkel Den splitter nye NI Parasol omdefinerer belysning på en måte som den kan være mer enn en lysende gjenstand. NI kombinerer en parasoll og en hage fakkel, og ser smart ut ved solsenger ved bassenget eller andre utearealer, fra morgen til kveld. Den egenutviklede fingerfølende OTC (one-touch dimmer) lar brukerne tilpasse seg ønsket lysnivå på 3-kanals lyssystem. NI vedtar også en 12V LED-driver med lav spenning som genererer veldig lite varme, og gir en energieffektiv strømforsyning for systemet med over 2000 stk 0.1 W LED.

Belysningsarmatur

Yazz

Belysningsarmatur Yazz er en morsom belysningsarmatur laget av bøybare halvstive ledninger som lar brukeren bøye seg i enhver form eller form som passer deres humør. Den leveres også med en påmontert knekt som gjør det enkelt å kombinere mer enn en enhet sammen. Yazz er også estetisk tiltalende, brukervennlig og økonomisk. Konseptet kom fra ideen om å minimere belysning til dets mest grunnleggende nødvendigheter som det ultimate uttrykk for skjønnhet uten å miste sin estetiske påvirkningsbelysning siden industriell minimalisme er kunst av seg selv.

Krakk

Kagome

Krakk Sen er designet av Shinn Asano med bakgrunn i grafisk design, og er en 6-delt samling av møbler i stål som gjør 2D-linjer om til 3D-former. Hver brikke inkludert "kagome krakk" er laget med linjer som minimerer overflødig for å uttrykke både form og funksjonalitet i en rekke bruksområder, inspirert av unike kilder som tradisjonelt japansk håndverk og mønstre. Kagome avføring er laget av 18 rettvinklede trekanter som støtter hverandre og når de sees ovenfra danner det tradisjonelle japanske håndverksmønsteret Kagome moyou.

Tilpassbar Alt-I-Ett-Pc

BENT

Tilpassbar Alt-I-Ett-Pc Designet med massetilpasning prinsipp, og oppfyller brukerbehov på en bedre måte innenfor begrensningene for masseproduksjon. Hovedutfordringen i dette prosjektet var å få frem et design som ville oppfylle forskjellige behov fra fire brukergrupper innenfor begrensningene for masseproduksjonen. Tre hovedtilpasningselementer er definert og brukes til å differensiere produktet for disse brukergruppene: 1. skjermdeling2 .justering av skjermhøyde3.tastatur-kalkulator-kombinasjon. En tilpassbar sekundær skjermmodul er festet som en løsning og en unik tilpassbar tastatur-kalkulator-kombinasjon er prop