Designmagasin
Designmagasin
Bokhandel

Guiyang Zhongshuge

Bokhandel Med de fjellrike korridorene og stalaktittgrottet-bokhyllene introduserer bokhandelen leserne i en verden av Karst-hulen. På denne måten bringer designteamet fantastisk visuell opplevelse samtidig som de sprer de lokale egenskapene og kulturen til et større publikum. Guiyang Zhongshuge har vært et kulturelt innslag og urbant landemerke i Guiyang by. I tillegg broer det også gapet i den kulturelle atmosfæren i Guiyang.

Prosjektnavn : Guiyang Zhongshuge, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Bokhandel

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.