Designmagasin
Designmagasin
Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunsten - kunstgjenstand med lys på. Romslige rom med tak med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rom, som jevnt strømmer fra frontveggen til taket. Krystall- og hvite emaljeblader i forbindelse med elastisk bøyning av tynne rør skaper et bilde av et flygende slør over hele verden. Overfloden av lyse og gylne glødende flygende fugler skaper en følelse av romslighet og glede.

Prosjektnavn : Bridal Veil, Designernes navn : Victor A. Syrnev, Kundens navn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Lysekronen

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.