Designmagasin
Designmagasin
Drikke

Firefly

Drikke Dette designet er en ny cocktail med Chia, hovedideen var å designe en cocktail som har flere smaksfaser. Denne designen kommer også med forskjellige farger som kan sees under svart lys som gjør den egnet for fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smak og farge, så når man lager en cocktail med Firefly kan oppleve forskjellige smaker trinn for trinn. Ernæringsverdien til dette produktet er høyere sammenlignet med andre cocktailer, og det er alt på grunn av Chias høye ernæringsverdi og lave kalorier . Dette designet er et nytt kapittel i historien til drinker og cocktailer.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, er en kapsel med en rekke naturlige ingredienser, og den er designet for å røyke mat og skape forskjellige smaker og dufter. De fleste tror at den eneste måten å lage mat røkt på er ved å brenne forskjellige tresorter, men sannheten er at du kan gjøre maten røkt med mange materialer og skape en helt ny smak og duft. Designerne skjønte smaksforskjellene rundt om i verden, og det er derfor dette designet er helt fleksibelt når det gjelder spørsmålet om brukbarhet i forskjellige regioner. Disse kapslene kommer i blandede ingredienser.

Krølltang

Nano Airy

Krølltang Det nano luftige krølltangen bruker en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glatt tekstur, myk skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gjennomgått et nano-keramisk belegg, føles veldig glatt. Det krøller håret ømt og raskt med den varme luften fra de negative ionene. Sammenlignet med krølltang uten luft, kan du fullføre i en mykere hårkvalitet. Grunnfargen på produktet er myk, varm og ren matt hvit, og aksentfargen er rosa gull.

Hår Rettetang

Nano Airy

Hår Rettetang Det Nano luftige glattjernet kombinerer nano-keramiske belegningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, som bringer håret forsiktig og elegant i rett form raskt. Takket være magnetsensoren øverst på hetten og kroppen slås enheten av automatisk når hetten er lukket, noe som er trygt å bære med seg. Den kompakte kroppen med USB-ladbar trådløs design er enkel å oppbevare i veske og bære, og hjelper kvinner til å beholde en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvite og rosa fargevalget gir enheten en feminin karakter.

Lunsjboks

The Portable

Lunsjboks Cateringindustrien blomstrer, og takeaway er blitt en nødvendighet for moderne mennesker. Samtidig har det også blitt generert mye søppel. Mange av måltidskassene som brukes til å holde mat kan resirkuleres, men plastposene som brukes til å pakke måltidskassene er faktisk ikke-resirkulerbare. For å redusere bruken av plastposer blir funksjonene til måltidsboksen og plasten kombinert for å designe nye lunsjbokser. Ballboksen gjør selve delen til et håndtak som er lett å bære, og som kan integrere flere måltidsbokser, noe som reduserer bruken av plastposer til pakking av måltidsbokser.

Barbermaskin

Alpha Series

Barbermaskin Alpha-serien er en kompakt, semi-profesjonell barbermaskin som kan takle grunnleggende oppgaver for ansiktspleie. Også et produkt som tilbyr hygieniske løsninger med innovativ tilnærming kombinert med vakker estetikk. Enkelhet, minimalisme og funksjonalitet kombinert med enkel brukerinteraksjon bygger grunnleggende i prosjektet. Glad brukeropplevelse er nøkkelen. Tips kan enkelt tas av barbermaskinen og settes inn i lagringsdelen. Dokken er designet for å lade barbermaskinen og rengjøre tipsene som støttes med UV-lys inne i lagringsdelen.