Designmagasin
Designmagasin
Transformasjonsdekk

T Razr

Transformasjonsdekk I nær fremtid står blomstringen av utvikling av elektrisk transport for døra. Som produsent av bildeler tenker Maxxis stadig hvordan den kan designe et gjennomførbart smart system som kan delta i denne trenden og til og med bidra til å akselerere det. T Razr er et smart dekk utviklet for behovet. Dens innebygde sensorer oppdager aktivt forskjellige kjøreforhold og gir aktive signaler for å transformere dekket. De forstørrede trinnene strekker seg og endrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trekkraftytelsen.

Luksus Hybrid Piano

Exxeo

Luksus Hybrid Piano EXXEO er et elegant hybridpiano for moderne rom. Den unike formen legemliggjør den tredimensjonale sammensmeltingen av lydbølger. Kunder kan fullstendig tilpasse pianoet sitt for å være i harmoni med omgivelsene som et dekorativt kunstverk. Dette høyteknologiske pianoet er laget av eksotiske materialer som karbonfiber, førsteklasses Automotive Leather og Aerospace grade Aluminium. Avansert lydbordhøyttalersystem; gjenskaper det store dynamiske spekteret av flygelene gjennom 200 watt, 9-høyttalersystemet. Det innebygde innebygde batteriet gjør det mulig for piano å spille opptil 20 timer på en enkelt lading.

Gjestfrihetskompleks

Serenity Suites

Gjestfrihetskompleks Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosetningen i Chalkidiki, Hellas. Komplekset består av tre enheter med tjue suiter og et svømmebasseng. Bygningsenhetene markerer en dyp form av romlig horisont mens de gir optimal utsikt mot havet. Svømmebassenget er kjernen mellom overnatting og offentlige fasiliteter. Gjestfrihetskomplekset utgjør et landemerke i området, som et ekstrovert skall med indre kvaliteter.

Uv Sterilisator

Sun Waves

Uv Sterilisator SunWaves er en sterilisator som er i stand til å eliminere bakterier, muggsopp, bakterier og virus på bare 8 sekunder. Designet for å bryte ned bakteriemengden som finnes på overflater som kaffekopper eller tallerkener. SunWaves ble oppfunnet med tanke på situasjonen til COVID-19-året, for å hjelpe deg med å nyte en gest som å drikke te på kafeen trygt. Den kan brukes både i det profesjonelle og hjemmemiljøet fordi den med en enkel gest steriliserer på svært kort tid gjennom et UV-C lys som har lang levetid og minimalt vedlikehold, og bidrar også til å redusere engangsmateriale.

Pris

Nagrada

Pris Denne designen er realisert for å bidra til normalisering av livet under selvisolasjon, og for å skape en spesiell pris for vinnerne av nettturneringer. Prisens design representerer transformasjonen av en bonde til en dronning, som en anerkjennelse av spillerens fremgang i sjakk. Prisen består av to flate figurer, dronningen og bonden, som settes inn i hverandre på grunn av trange spor som danner en enkelt kopp. Prisdesignet er holdbart takket være rustfritt stål og er praktisk for transport til vinneren via post.

Kleshenger

Linap

Kleshenger Denne elegante kleshengeren gir løsninger på noen av de største problemene – vanskeligheten med å sette inn klær med en smal krage, vanskeligheten med å henge undertøy og slitestyrke. Inspirasjonen til designet kom fra bindersen, som er kontinuerlig og slitesterk, og den endelige utformingen og materialvalget skyldtes løsningene på disse problemene. Resultatet er et flott produkt som letter hverdagen til sluttbrukeren og også et fint tilbehør til en boutique-butikk.