Designmagasin
Designmagasin
Kontorinteriørdesign

Yuli Design Studio

Kontorinteriørdesign Det er alltid for mange rotete skilttavler i vertikale, horisontale og laterale retninger på gater som blokkerer det virkelige arkitektoniske ansiktet. Dette oppfordrer til å vurdere hvordan man omdefinerer skilttavlene for å forbedre og oppgradere effektene som slike dekorative utendørsartikler gir. Interiørdesignpunktet er å dekomponere den forrige utformingen. Naturlig belysning introduseres. Et loft er bygget av forhøyet plass. Hvor trappen var ble endret. Endring der trappene ble kuttet tiden for vertikale bevegelser. Dette skaper en ny mulighet utenfor gamle grenser.

Frisørsalong

Taipei Eros

Frisørsalong Frisørsalongene er basert på geometrien i svarte, hvite og grå farger. Bevegelsene til hårklipping oversettes til massering av de skulpturelle enhetene. Det trekantede motivet former de funksjonelle kubene og planetene fra tak til gulv gjennom handlingene til pål, skjæring og sying. Lysstengene innebygd i skillelinjene bidrar til en rekke lysbelter, som fungerer som tilleggsbelysning mens de løser tilstanden til senket tak. De strekker seg og slingrer med refleksjonen av det store speilet, og skifter fritt mellom flyene og tredimensjonaliteten.

Privat Hage

Ryad

Privat Hage Utfordringen besto i å modernisere et gammelt landsted og gjør det til et rike av fred og ro, og arbeidet både med arkitektur og landskap. Fasaden ble fornyet, sivilt arbeid ble utført på fortauene og svømmehallen og støttemurene ble bygget, noe som skapte nye smiejernverk for buene, veggene og gjerdene. Hagearbeid, vanning og reservoaret, så vel som lyn, møbler og tilbehør ble også omfattende delt med.

Kafé Og Restaurant

Roble

Kafé Og Restaurant Ideen om designen ble hentet fra den amerikanske biffen og røykhusene, og som et resultat av forskningsgruppen i første fase bestemte forskerteamet å bruke tre og lær med mørke farger som svart og grønt, sammen med gullet og rosen gull ble tatt med et varmt og lett luksuslys. Kjennetegn ved designen er 6 store, opphengte lysekroner som består av 1200 håndlagde eloksert stål. I tillegg til bardisken på 9 meter, som er dekket av en paraply på 275 centimeter som består av vakre og forskjellige flasker, uten noe støtte dekker bardisken.

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling Det arkitektoniske prosjektet til Teknologisenteret har som retningslinje integreringen av det arkitektoniske ensemblet i det omkringliggende landskapet, et rolig og trivelig rom. Denne definerende ideen gjør ensemblet til et humanisert landemerke, bestemt til nødvendig intellektuell fordypning av forskerne som vil opptre i det, uttrykt i dets plastiske og konstruktive intensjon. Den slående og integrerte utformingen av takene i konkave og konvekse former berører nesten de fremhevede horisontale linjene som definerer dermed hovedkarakteristikkene i det arkitektoniske komplekset.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farge anses å være kjedelig. Men i dag er denne fargen en av hodelinjene i slike stiler som loft, minimalisme og hi-tech. Grått er en farge som foretrekker privatliv, litt ro og hvile. Det inviterer mest de som jobber med mennesker eller er engasjert i kognitive krav, som en generell interiørfarge. Veggene, taket, møbler, gardiner og gulv er grå. Nyanser og metning av det grå er bare forskjellige. Gull ble lagt til med tilleggsdetaljer og tilbehør. Det fremheves av bilderammen.