Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Abstract House

Bolig Residensen bruker en moderne estetikk og beholder en sentral gårdsplass, noe som fremkaller den tradisjonelle kuwaitiske praksisen i husbygging. Her har boligen lov til å erkjenne både fortid og nåtid, uten sammenstøt. Vannfunksjonen ved trappene til hoveddøren sveiper utover, glass fra gulv til tak hjelper til med å holde mellomrommene mer åpne, slik at brukerne kan gå mellom ute og inne, fortid og nåtid, uten problemer.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings sorte lertøy og utvinnede jordmaterialer fra metrobygging som medium, er en eksperimentell restaurant bygd på det moderne eksperimentet med tradisjonell folkekunst. Ved å bryte gjennom grensen for materialer og utforske den moderne formen for tradisjonell folkekunst, hentet Infinity Mind pakningene som ble kastet etter avfyringsprosessen av Yingjings sorte lertøy, og bruker dem som det viktigste dekorasjonselementet i Chuans Kitchen II.

Kafé

Hunters Roots

Kafé Som et svar på en kort for en moderne, ren estetikk, ble det laget et interiør inspirert av fruktkasser av tre brukt i abstrakt form. Kassene fyller mellomrommene og skaper en oppslukende, nesten hulelignende skulpturell form, men likevel en som er produsert av enkle og rette geometriske former. Resultatet er en ren og kontrollert romlig opplevelse. Den smarte designen maksimerer også den begrensede plassen ved å gjøre praktiske inventar om til dekorative funksjoner. Lysene, skapene og hyllene bidrar til designkonseptet og det skulpturelle visuelle.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Prosjektet med prosjektet er å "koble kontoret med byen" og dra nytte av miljøet. Nettstedet ligger på stedet der oversikten over byen. For å oppnå det blir tunnelformet plass adoptert, som går gjennom fra inngangsporten til enden av kontorlokalet. Linjen i takveden og det svarte gapet som er installert lys og klimaanlegg, understreker retningen mot byen.

Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vår oppgave var å levere og installere et mangfold av tekstilindpakede akustiske paneler med forskjellige størrelser, vinkler og former. Opprinnelige prototyper så endringer i både design og fysiske virkemidler for å installere og henge disse panelene fra vegger, tak og undersiden av trappetrinnene. Det var på dette tidspunktet vi innså at de nåværende proprietære hengesystemene for takplater ikke var dekkende for våre behov, og vi designet våre egne.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Det er ganske mange av disse blandede moderne designene på markedet her i Kina i dag, vanligvis basert på tradisjonelle design, men med enten moderne materialer eller nye uttrykk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skapt en ny måte å uttrykke orientalsk design, en ny installasjon som består av linjer og prikker, de er utvidet fra døren til innsiden av restauranten. Med tidens endring endres også menneskers estetiske forståelse. For moderne orientalsk design er innovasjon veldig nødvendig.