Designmagasin
Designmagasin
Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspirasjon er fra kinesiske relikvier, "Keramikk" er den mest representasjonen som er mest populær uansett fra de kongelige og folket. I min studie er til og med i dag de kinesiske estetiske standardene for mote og Feng Shui (interiør- og miljødesign) uendret. De liker gjennomgang, lagdeling og ønsker. Jeg ønsker å designe en Qipao for å bringe implikasjonen og funksjonen til keramikk fra det gamle dynastiet til moderne mote. Og provoserer mennesker som er glemt sin kultur og etnisitet når vi er i i-generasjon.

Restaurant

Osaka

Restaurant Osaka ligger i naboen Itaim Bibi (Sao Paulo, Brasil), og viser stolt sin arkitektur, og tilbyr en intim og koselig atmosfære i sine forskjellige rom. Utendørsterrassen ved siden av gaten er inngangen til en grønn og moderne gårdsplass, en forbindelse mellom interiør, eksteriør og natur. Den private og sofistikerte estetikken ble materialisert med bruk av naturlige elementer som tre, steiner, jern og tekstiler. Lamella taksystem med svak belysning og trelattverk ble nøye studert for å fullføre den harmoniserende interiørdesignen og generere de forskjellige omgivelsene.

Vin Testing Anlegget

Grapevine House

Vin Testing Anlegget Grapevine House i form av en abstrakt drue, som er nesten gratis i påvente av vingården. Hans viktigste støtteelement generert av en digital fabrikert kolonne representerer en hyllest til en gammel vinråt. Den kontinuerlige glassfronten til Grapevine House er åpen i alle retninger og muliggjør den umiddelbare landskapsopplevelsen av vingården. En visuell smakforbedring av alle testviner bør gis på denne måten.

Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm håndverkssettet fra Farm er enkelt å montere. Ingen lim eller saks er nødvendig. Sett sammen ved å montere deler med samme merke. Hvert dyr skal ha en to-måneders kalender. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Multiaxial Gardinveggsystem

GLASSWAVE

Multiaxial Gardinveggsystem GLASSWAVE multiaxial gardinveggsystem åpner døren for større fleksibilitet i utformingen av glassvegger for masseproduksjon. Dette nye konseptet i gardinvegger er basert på prinsippet om vertikale mullions med sylindriske snarere enn rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilnærmingen gjør at strukturer med multidireksjonsforbindelser kan opprettes, noe som øker tidobling av de mulige geometriske kombinasjonene i glassveggen. GLASSWAVE er et lavtliggende system beregnet på markedet for særegne bygninger i tre etasjer eller mindre (majestetiske haller, showrooms, atriums etc.)

Detaljhandel Interiørdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandel Interiørdesign Klienten ser etter kreativ design for å representere merkevaren godt. Navnet 'Hiveometric' er dannet av to ord 'hive' og 'geometric', som ganske enkelt forteller hovedkonseptet og visualiserer designet. Designet er inspirert av merkets helteprodukt, en bikakeformet elektrisk komfyr. Antatt som en klynge av honningkaker, vegg- og takfunksjoner i pene utførelser kobler sømløst sammen og spiller sammen komplekse geometriske former. Linjene er delikate og rene, noe som resulterer i et elegant, moderne utseende for å symbolisere uendelig fantasi og kreativitet.