Designmagasin
Designmagasin
Kafé

Perception

Kafé Denne lille varme kaféen i tre, som ligger på hjørnet av krysset i et rolig nabolag. Den sentraliserte sonen med åpen forberedelse gir en ren og omfattende opplevelse av baristas ytelse til besøkende overalt som barstol eller bordsete på en kafé. Takobjektet kalt "Shading tree" starter fra baksiden av forberedelsessonen, og det dekker kundesonen for å gjøre hele atmosfæren på denne kaféen. Det gir en uvanlig romlig effekt for besøkende og blir også et medium for folk som ønsker å gå seg vill i tankene med smaker kaffe.

Offentlig Hagestol

Para

Offentlig Hagestol Para er et sett med offentlige utendørs stoler designet for å gi tilbakeholden fleksibilitet i utendørs omgivelser. Et sett med stoler som har en unik symmetrisk form og helt avviker fra den iboende visuelle balansen i konvensjonell stoledesign. Dette settet med utendørs stoler er inspirert av enkel vippeform, og er dristig, moderne og ønsker interaksjon velkommen. Begge har en tung vektet bunn, støtter Para A 360 rotasjoner rundt basen, og Para B støtter toveis flipping.

Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et rutenettsystem som ble inspirert av tradisjonell kinesisk arkitektur, hvor en type trekonstruksjon kalt Dougong (Dou Gong) brukes i forskjellige deler av en bygning. Ved bruk av tradisjonell sammenlåsende trekonstruksjon er montering av bordet også prosessen med å lære om strukturen og oppleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er laget av modulære deler som lett kan demonteres med behov for lagring.

Møbler Serien

Sama

Møbler Serien Sama er en autentisk møbelserie som gir funksjonalitet, følelsesmessig opplevelse og unikhet gjennom sine minimale, praktiske former og sterke visuelle effekt. Den kulturelle inspirasjonen hentet fra poesien om hvirvlende kostymer som bæres i Sama-seremonier, tolkes i sin design gjennom et spill av konisk geometri og metallbøyingsteknikker. Seriens skulpturelle holdning er kombinert med enkelhet i materialer, former og produksjonsteknikker for å tilby funksjonelle & amp; estetiske fordeler. Resultatet er en moderne møbelserie som gir et særegent preg på boarealene.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perlene blant de brølende havbølgene, det er resultatet av inspirasjon fra havet og perlene, og det er en 3D-modellring. Denne ringn er designet med en kombinasjon av gull og fargerike perler med en spesiell struktur for å implementere perlenes bevegelse mellom havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i god størrelse som gjør designet robust nok til at modellen kan produseres.

Katteseng

Catzz

Katteseng Når du designer Catzz katteseng, ble inspirasjonen hentet fra behov fra både katter og eiere, og behovet for å forene funksjon, enkelhet og skjønnhet. Mens de observerte katter, inspirerte deres unike geometriske trekk den rene og gjenkjennelige formen. Noen karakteristiske atferdsmønstre (f.eks. Ørebevegelse) ble innlemmet i kattens brukeropplevelse. Også med tanke på eiere var målet å lage et møbel de kunne tilpasse og stolt kunne vise. Videre var det viktig å sikre enkelt vedlikehold. Alt dette gjør den elegante, geometriske designen og modulstrukturen mulig.