Designmagasin
Designmagasin
Utstilling

LuYu

Utstilling Kunst påvirker livet og livet gir dyp refleksjon og tolkning av kunsten. Avstanden mellom kunst og liv kan være på den daglige pendlingen. Hvis du spiser hvert måltid nøye, kan du gjøre livet ditt til kunst. Designerens skapelse er også kunst, som er produsert med egne tanker. Teknikker er verktøy, og uttrykk er resultater. Bare med tanker blir det virkelig gode gjerninger.

Boligbygning Lobby Og Salong

Light Music

Boligbygning Lobby Og Salong For Light Music, en boliglobby og salongdesign, ønsket Armand Graham og Aaron Yassin fra New York City A + A Studio å koble plassen til det dynamiske nabolaget Adams Morgan i Washington DC, der utelivet og musikkscenen, fra jazz å gå-gå til punk rock og elektronisk har alltid vært sentralt. Dette er deres kreative inspirasjon; resultatet er et unikt rom som kombinerer banebrytende digitale fabrikasjonsmetoder med tradisjonelle håndverksteknikker for å skape en oppslukende verden med sin egen puls og rytme som hyller den livlige originale musikken til DC.

Bord

Codependent

Bord Medavhengighet smelter sammen psykologi og design, spesielt med fokus på den fysiske manifestasjonen av en psykologisk tilstand, kodeavhengighet. Disse to sammenvevd tabellene må stole på hverandre for å fungere. De to formene er ikke i stand til å stå alene, men skaper sammen en funksjonell form. Finalebordet er et kraftig eksempel på at helheten er større enn summen av delene.

Kommersielt Interiør

Nest

Kommersielt Interiør Gulvet deles av to unike fagpersoner - talsmenn og arkitekter som krever forskjellige hierarkiske ordrer. Valg og detaljering av elementer var en forsøk på å holde det generelle utseendet jordet, jordnært og å gjenopplive det lokale kunstnerskapet og bygningsmaterialene. Blandingen og anvendelsen av miljøvennlige materialer, størrelsen på åpningene, har alt blitt drevet av å minne om det lokale klimaet for å gjøre et behagelig miljø igjen å vekke de tapte praksis sammen og strukturere bærekraftig praksis.

Bestikk

Ingrede Set

Bestikk Ingrede bestikksett er designet for å uttrykke behovet for perfeksjon i hverdagen. Sett med gaffel, skje og kniv med magneter. Bestikket står loddrett og skaper harmoni i bordet. Matematiske former tillot å konstruere en flytende form som består av tre forskjellige stykker. Denne tilnærmingen skaper nye muligheter som kan brukes på mange forskjellige produkter, for eksempel servise og andre redskapsdesign.

Musikkanbefalingstjeneste

Musiac

Musikkanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefaling motor, bruk proaktiv deltakelse for å finne presise alternativer for sine brukere. Den har som mål å foreslå alternative grensesnitt for å utfordre algoritmen autokrati. Informasjonsfiltrering har blitt en uunngåelig søkemetode. Imidlertid skaper det ekkokammereffekter og begrenser brukere i deres komfortsone ved å følge deres preferanser strengt. Brukere blir passive og slutter å stille spørsmål ved alternativene maskinen gir. Å bruke tid på å gjennomgå alternativer kan øke enorme biokostnader, men det er innsatsen som skaper en meningsfull opplevelse.