Designmagasin
Designmagasin
Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nye Izhiman Premier-butikkdesignen utviklet seg rundt å skape en trendy og moderne opplevelse. Designeren brukte en annen blanding av materialer og detaljer for å betjene hvert hjørne av de viste elementene. Hvert utstillingsområde ble behandlet separat ved å studere materialegenskapene og de viste varene. Skaper en blanding av materialer som blandes mellom Calcutta-marmor, valnøtttre, eiketre og glass eller akryl. Som et resultat var opplevelsen basert på hver funksjon og klientpreferanser med et moderne og elegant design som er kompatibelt med de fremviste elementene.

Kunst Verdsettelse

The Kala Foundation

Kunst Verdsettelse Det har lenge vært et globalt marked for indiske malerier, men interessen for indisk kunst har haltet i USA. For å bringe bevissthet om forskjellige stiler av indiske folkemalerier, er Kala Foundation etablert som en ny plattform for å vise frem maleriene og gjøre dem mer tilgjengelige for et internasjonalt marked. Stiftelsen består av en nettside, mobilapp, utstilling med redaksjonelle bøker og produkter som bidrar til å bygge bro og knytte disse maleriene til et større publikum.

Belysning

Mondrian

Belysning Opphengslampen Mondrian når følelser gjennom farger, volumer og former. Navnet leder til dens inspirasjon, maleren Mondrian. Det er en hengende lampe med rektangulær form i en horisontal akse bygget opp av flere lag med farget akryl. Lampen har fire forskjellige visninger som utnytter samspillet og harmonien som skapes av de seks fargene som brukes for denne komposisjonen, hvor formen blir avbrutt av en hvit linje og et gult lag. Mondrian sender ut lys både oppover og nedover og skaper diffus, ikke-invasiv belysning, justert med en dimmebar trådløs fjernkontroll.

Dumbbell Handgripper

Dbgripper

Dumbbell Handgripper Dette er et trygt og godt hold treningsverktøy for alle aldre. Mykt belegg på overflaten som gir en silkeaktig følelse. Laget av 100 % resirkulerbar silikon med spesiell materialformel som produserer 6 forskjellige hardhetsnivåer, med forskjellig størrelse og vekt, gir valgfri grepskrafttrening. Håndgriperen kan også passe på det avrundede hakket på begge sider av hantelstangen og legger vekt på den for armmuskeltrening opp til 60 typer forskjellige styrkekombinasjoner. De iøynefallende fargene fra lys til mørk, indikerer styrken og vekten fra lett til tung.

Vase

Canyon

Vase Den håndlagde blomstervasen ble produsert av 400 stykker presisjons laserskjærende metallplater med forskjellige tykkelser, stablet lag for lag, og sveiset stykke for stykke, og demonstrerte en kunstnerisk skulptur av blomstervase, presentert i et detaljert mønster av canyon. Lag av stablet metall viser teksturen til canyonseksjonen, og øker også scenariene med ulike omgivelsesforhold, og skaper uregelmessig skiftende naturlige tekstureffekter.

Stol

Stool Glavy Roda

Stol Krakk Glavy Roda legemliggjør egenskapene som er iboende til familiens overhode: integritet, organisering og selvdisiplin. Rette vinkler, sirkel- og rektangelformer i kombinasjon med ornamentelementer støtter forbindelsen mellom fortid og nåtid, og gjør stolen til et tidløst objekt. Stolen er laget av tre med bruk av miljøvennlige belegg og kan males i hvilken som helst farge. Krakk Glavy Roda vil naturlig passe inn i ethvert interiør i et kontor, hotell eller privat hjem.