Designmagasin
Designmagasin
Elsykkel

ICON E-Flyer

Elsykkel ICON og Vintage Electric samarbeidet om å utforme denne tidløse el-sykkelen. ICON E-Flyer er designet og bygget i California i lite volum, og gifter seg med vintage design med moderne funksjonalitet, for å skape en tydelig og dyktig personlig transportløsning. Funksjonene inkluderer en rekkevidde på 35 kilometer, topphastighet på 22 MPH (35 MPH i løpsmodus!) Og en ladetid på to timer. Ekstern USB-kontakt og ladetilkoblingspunkt, regenerativ bremsing og komponenter av høyeste kvalitet gjennomgående. www.iconelectricbike.com

Kalender

calendar 2013 “Town”

Kalender The Town er et papirhåndverkssett med deler som fritt kan settes sammen i en kalender. Sett sammen bygninger i forskjellige former og nyt å skape din helt egen lille by. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Se

Ring Watch

Se Ringsen representerer den maksimale forenklingen av et tradisjonelt armbåndsur gjennom eliminering av antall og hender til fordel for de to ringene. Dette minimalistiske designet gir både et rent og enkelt utseende som gifter seg perfekt med sens iøynefallende estetikk. Den signaturkronen gir fortsatt et effektivt middel for å endre timen mens den skjulte e-blekkskjermen viser frem de livlige fargebåndene med eksepsjonell definisjon, og til slutt opprettholder et analogt aspekt og gir også en lengre batterilevetid.

Urban Benk

Eternity

Urban Benk En to-sittende benk laget av flytende stein. To robuste enheter gir en komfortabel og omfavnende sitteopplevelse, og samtidig sørger de for systemets stabilitet. Endene på benken er plassert slik at de nøytraliserer den minste bevegelse. Det er en benk som respekterer den eksisterende infrastrukturen i et bymiljø. Enkel installasjon på stedet introduseres. Forankring poeng ikke mer, bare slipp og glem. Pass på, Eighternity er nær. ååååå.

Utstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utstillingsdesign En multimedieutstilling ble viet 20-årsjubileet for gjeninnføringen av de nasjonale valuta-lats. Hensikten med utstillingen var å introdusere rammen for treenigheten som det kunstneriske prosjektet var basert på, nemlig sedler og mynter, forfatterne - 40 fremragende latviske kunstnere av forskjellige kreative sjangre - og deres kunstverk. Konseptet med utstillingen stammer fra grafitt eller bly som er den sentrale aksen til en blyant, et vanlig verktøy for kunstnere. Grafittstruktur fungerte som det sentrale designelementet i utstillingen.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender Modulen er en nyttig tre-måneders kalender med individuelle brikker som kan kombineres som tre terningformede stablingsmoduler slik at du kan montere dem fritt når det passer deg. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.