Designmagasin
Designmagasin
Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Automatisk Juicemaskin

Toromac

Automatisk Juicemaskin Toromac er spesialdesignet med sitt kraftige utseende for å gi en ny måte å konsumere ferskpresset appelsinjuice på. Laget for maksimal juiceutvinning, er det for restauranter, kafeteriaer og supermarkeder, og den førsteklasses designen gir en vennlig opplevelse som gir smak, helse og hygiene. Den har et innovativt system som skjærer frukten vertikalt og klemmer halvdelene ved roterende trykk. Dette betyr at maksimal ytelse oppnås uten å klemme eller berøre skallet.

Ølmerke

Carnetel

Ølmerke Et øletikettdesign i jugendstil. Øletiketten inneholder også mange detaljer om bryggeprosessen. Designet passer også på to forskjellige flasker. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å skrive ut designet på 100 prosent skjerm og 70 prosent størrelse. Etiketten er koblet til en database, som sikrer at hver flaske får et unikt fyllingsnummer.

Merkeidentitet

BlackDrop

Merkeidentitet Dette er et personlig merkevarestrategi og identitetsprosjekt. BlackDrop er en kjede av butikker og merkevarer som selger og distribuerer kaffe. BlackDrop er et personlig prosjekt som opprinnelig ble utviklet for å sette tonen og den kreative retningen for personlig frilans kreativ virksomhet. Denne merkeidentiteten er laget for å posisjonere Aleks som en pålitelig merkevarekonsulent i oppstartssamfunnet. BlackDrop står for et glatt, moderne, gjennomsiktig oppstartmerke som tar sikte på å bli et tidløst, gjenkjennelig, bransjeledende merke.

Fotografiske Serier

U15

Fotografiske Serier Kunstnernes prosjekt utnytter U15-bygningens funksjoner for å skape en assosiasjon med naturlige elementer til stede i den kollektive fantasien. Ved å utnytte bygningsstrukturen og deler av den, som dens farger og former, prøver de å fremkalle mer spesifikke steder som Chinese Stone Forest, American Devil Tower, som generiske naturlige ikoner som fosser, elver og svaberg. For å gi en annen tolkning i hvert bilde, utforsker kunstnerne bygningen gjennom en minimalistisk tilnærming ved å bruke forskjellige vinkler og perspektiver.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo by Gravithin er en timepiece hvis design er inspirert av en sextant. Den har en gravert dobbel skive, tilgjengelig i to nyanser, Deep Blue og Black Sea, til ære for Argo-skipets mytiske eventyr. Hjertet slår takket være en sveitsisk Ronda 705 kvartsbevegelse, mens safirglasset og det sterke børstet 316L-børstet sikrer enda mer motstand. Den er også 5ATM vannavstøtende. Klokken er tilgjengelig i tre forskjellige etui farger (gull, sølv og svart), to skiver nyanser (Deep Blue og Black Sea) og seks stropp modeller, i to forskjellige materialer.