Designmagasin
Designmagasin
Interiørhus

Spirit concentration

Interiørhus Hva er et rom for et hus? Designer mener at designen kommer fra kravene til eieren, og oppnår sjelen til rommet. Derfor navigerte designeren deres formål med verdensrommet av det vakre paret. Begge eierne elsker materialene og designløsningen i forhold til japansk kultur. For å representere minnene mellom hodene deres, bestemte de seg for å bruke forskjellige tretekstur for å skape et sjeleshus. Følgelig utgjorde de tre konsensusmål for dette ideelle huset, som var (1) Rolig atmosfære, (2) Fleksible og sjarmerende offentlige rom, og (3) komfortable og usynlige private rom.

Hus For Minner

Memory Transmitting

Hus For Minner Dette huset formidler bildene av hjemmet av trebjelker og den forskjønne bunken med hvite murstein. Lyset går fra mellomrommene til hvite murstein rundt huset, og skaper en spesiell atmosfære for kunden. Designeren bruker flere metoder for å løse begrensningene til dette bygget for klimaanlegg og lagringsplasser. Bland også materialene med minnet om klienten og presenter en varm og elegant estetikk gjennom strukturen, og forbinder den unike stilen til dette huset.

Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus for å presentere den unike livsstilen til vertinne, som er en grafisk designer og et gründer hjem. Designeren presenterer naturlige materialer for å illustrere vertinneens preferanser og bevare blanke områder for å fylle familiemedlems ting. Kjøkkenet er sentrum av huset, spesialdesignet en surround-visning for vertinne og sørg for at foreldre kan se hvor som helst. Huset er utstyrt med sømløst hvitt granittgulv, italiensk mineralmaling, gjennomsiktig glass og hvitt pulverlakk for å avsløre de elegante materialene.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriell stil med varme materialer. Dette huset forbereder flere funksjoner for klienter for å fremme livskvaliteter. Designeren prøvde å koble rørene til hvert rom og kombinerte tre-, stål- og ENT-rør for å illustrere historien om kundenes liv. Ikke det samme som vanlig industriell stil, dette huset gir bare få farger og forbereder mange lagringsplasser.

Krakk

Ydin

Krakk Ydin avføring kan monteres av deg selv, uten å bruke spesialverktøy, takket være et enkelt låseanlegg. De fire identiske føttene er plassert i ingen spesiell rekkefølge, og betongsetet, som fungerer som nøkkelstenen, holder alt på plass. Føttene er laget med skrot tre fra en trappeprodusent, lett maskinert ved bruk av tradisjonelle trearbeidsteknikker og til slutt oljet. Setet er ganske enkelt støpt i en varig fiberforsterket UHP-betong. Bare fem dissosierbare deler som skal være flatpakket og klare til å sendes til sluttkunder, er et annet bærekraftsargument.

Kjølt Ostevogn

Coq

Kjølt Ostevogn Patrick Sarran opprettet Coq ostevogn i 2012. Merkeligheten med denne rullende gjenstanden vekker diners nysgjerrighet, men gjør ingen feil, dette er først og fremst et arbeidsredskap. Dette oppnås ved hjelp av en stilisert lakkert bøkestruktur toppet av en sylindrisk rødlakkert kappe som kan henges på siden for å avsløre et utvalg av modne oster. Ved å bruke håndtaket til å flytte vognen, åpne kassen, skyve brettet ut for å lage en plass til platen, rotere denne platen for å kutte deler av ost, kan servitøren utvikle prosessen til et lite stykke ytelseskunst.