Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsarkitekturkonsept

Pharmacy Gate 4D

Bedriftsarkitekturkonsept Det kreative konseptet er basert på kombinasjonen av materielle og immaterielle komponenter, som sammen skaper en medieplattform. Midtpunktet for denne plattformen er karakterisert av en overdimensjonert skål som et symbol for en abstrakt alkymi-bekker over hvilken et holografisk diagram av en flytende DNA-streng projiseres. Dette DNA-hologrammet, som faktisk representerer slagordet "A Promise for Life", roterer sakte og antyder at det er lettere å leve en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologrammet representerer ikke bare livets flyt, men også forholdet mellom lys og liv i seg selv.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisk liv er en kalender som fremhever vakkert planteliv i ett ark. Åpne arket og sett på basen for å glede deg over en rekke plante-popup-vinduer. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Meldingskort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meldingskort Blader er meldingskort med pop-up bladmotiver. Lysne meldingene dine med et uttrykksfull preg av sesongens grønt. Leveres i et sett med fire forskjellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Brosje

Chiromancy

Brosje Hver person er unik og original. Dette er tydelig selv i mønstrene på fingrene. Tegnede linjer og tegnene på våre hender er også ganske originale. I tillegg har hver person et utvalg av steiner, som ligger i nærheten av dem i kvalitet eller koblet til personlige hendelser. Alle disse funksjonene gir en tenkende observatør så mange lærerike og attraktive, som gjør det mulig å lage personlige smykker basert på disse linjene og tegnene til individuelle ting. Denne typen ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO papirhåndverkssett er enkelt å sette sammen. Ingen lim eller saks er nødvendig. Sett sammen ved å montere deler med samme merke. Hvert dyr skal ha en to-måneders kalender. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.