Designmagasin
Designmagasin
Bord, Bukk, Sokkel

Trifold

Bord, Bukk, Sokkel Trifolds form informeres av en kombinasjon av trekantede flater og en unik sammenleggbar sekvens. Den har en minimalistisk, men likevel kompleks og skulpturell design, fra alle synsvinkler avslører den en unik komposisjon. Designet kan skaleres til forskjellige formål uten at det går ut over den strukturelle integriteten. Trifold er et utstillingsvindu for digitale fabrikasjonsmetoder og bruk av nye produksjonsteknologier som robotikk. Produksjonsprosessen er utviklet i samarbeid med et robotproduksjonsfirma som spesialiserer seg på folding av metaller med 6-aksede roboter.

Smykker-Øreringer

Eclipse Hoop Earrings

Smykker-Øreringer Det er ett fenomener som kontinuerlig arresterer vår oppførsel, og som stopper oss døde i sporene våre. Det astrologiske fenomenet med en solformørkelse har fascinert mennesker fra de tidligste tidene av menneskeheten. Fra den plutselige mørkningen på himmelen og blotting ut av solen har kastet en lang skygge av frykt, mistenksomhet og undring over fantasiene Den fantastiske naturen til solformørkelser etterlater et varig inntrykk på oss alle. 18K hvite gull diamantformørkelsen bøyleøreringer ble inspirert av solformørkelsen i 2012. Designet prøver å fange solens og månens mystiske natur og skjønnhet.

Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur En proposisjon av partisjon som bruker bartråddeler ineffektivt; det vil si den slanke delen av bagasjeromsens halvdel og den uregelmessige formen av røttene. Jeg la merke til de organiske årringene. Partiets overlappende organiske mønstre skapte en behagelig rytme i et uorganisk rom. Med produktene som er født fra denne syklusen av materiale, blir organisk romlig retning en mulighet for forbrukeren. Videre gir hvert produkts unikhet dem en mye mer høyere verdi.

Leketøy

Movable wooden animals

Leketøy Mangfoldet dyreleker beveger seg på forskjellige måter, enkle, men morsomme. De abstrakte dyreformene absorberer barn å forestille seg. Det er 5 dyr i gruppen: Gris, Duck, Giraffe, Snail and Dinosaur. Ducks hode beveger seg fra høyre til venstre når du henter det fra pulten, det ser ut til å si "NEI" til deg; Giraffens hode kan bevege seg opp og ned; Grisens nese, sneglens og dinosaurens hoder beveger seg fra innsiden til utsiden når du snur halen. Alle bevegelsene får folk til å smile og få barn til å leke på forskjellige måter, som å trekke, skyve, vri osv.

Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Den nye "Ground" -kafeen tjener ikke bare til å skape sosial samhørighet blant fakultetet og studentene på ingeniørskolen, men også til å oppmuntre til samhandling mellom og blant andre institutter ved universitetet. I designen vår, engasjerte vi det ikke-utsmykkede støpte betongvolumet i et tidligere seminarrom ved å legge en palett med valnøttplanker, perforert aluminium og kløft i kløft over plassens vegger, gulv og tak.