Designmagasin
Designmagasin
Eiendomsmegling

The Float

Eiendomsmegling Vi designer arkitektur, interiør og landskap i dette prosjektet. Saken er et "Realestate Agency", navnet på den faste eiendommen er [Sky villa], så tenk konseptet med dermed saksnavn som utgangspunkt. Og prosjektet ligger i Xiamen sentrum, forholdene rundt basen er ugunstige, det er gamle leiligheter og byggeplass, motsatt er en skole, ingen landskap omgitt. Til slutt, med [Float] -konseptet, trekk salgssenteret til en høyde av 2F, og skap ditt eget landskap, et basseng på et nivå, slik at salgssenteret liker å flyte i vannet, og de besøkende går over et stort område av dammen, og over første etasje på salgskontoret, gå til baktrappa og gå opp til salgshallen. Konstruksjonen er stålkonstruksjon, bygningsdesign og interiørdesign søker integrering og enhet i teknikken.

Prosjektnavn : The Float, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Eiendomsmegling

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.