Designmagasin
Designmagasin
Flerfunksjonshus

Best in Black

Flerfunksjonshus Best in Black er et prosjekt som tar sikte på å skape en ny type boligbygg. Interiørdesignen til leilighetene representerer industriell designmøte med meksikansk arkitektur, materialene som er valgt er ment å projisere en følelse av undring i offentlige områder og et lunt utseende etter leiligheter, dette i motsetning til en ren, nøktern fasade. De fire fasadene er tydelig inspirert til en tilfeldig plassering av Tetris-spillformene som danner bygningens vegger og vinduer, og skaper opplyste atmosfærer som skaper komfort for brukeren.

Salgshus

Zhonghe Kechuang

Salgshus Dette prosjektet forfølger dybden og nøyaktigheten til materiale, teknologi og rom, og legger vekt på integriteten til funksjon, struktur og form. Gjennom kombinasjonen av lyseffekt og nye materialer for å utgjøre de beste estetiske elementene, for å oppnå målet om banebrytende design, for å gi folk ubegrenset følelse av teknologi-ærbødighet.

Bolighus

Casa Lupita

Bolighus Casa Lupita hyller den klassiske koloniale arkitekturen i Merida, Mexico og dens historiske nabolag. Dette prosjektet innebar restaurering av casona, som regnes som et kulturminne, samt arkitektonisk, interiør, møbler og landskapsdesign. Det konseptuelle forutsetningen for prosjektet er sammenstillingen av kolonial og moderne arkitektur.

Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Barnehagen er tilknyttet et boligfellesskap. For å skape et barnehageutdanningssted som integrerer gjennomførbarhet og skjønnhet, prøver det å kombinere salgsarealet med utdanningsområdet. Gjennom ringstrukturen som forbinder de tredimensjonale rommene, er bygningen og landskapet harmonisk integrert, og danner et aktivitetssted fullt av morsom og lærerik betydning.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området for hele prosjektet er ganske stort, kostnadene for strøm og vanntransformasjon og sentral klimaanlegg er høye, i tillegg til annet kjøkkenutstyr og utstyr, så det tilgjengelige budsjettet for interiørdekorasjon er ganske begrenset, og designere tar dermed " naturens skjønnhet i selve bygningen & quot;, som gir en stor overraskelse. Taket er modifisert ved å installere himmellys i forskjellige størrelser på toppen. På dagtid skinner solen gjennom himmellysene, skaper natur og harmonisert lyseffekt.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar som ligger i Beijing, sammensatt av bambus i forskjellige former og størrelser. Prosjektvisjonen var å skape et unikt spisemiljø ved å flette sammen japansk estetikk med elementer av kinesisk kultur. Det tradisjonelle materialet med sterke forbindelser til kunst og håndverk i de to landene dekker vegger og tak for å skape en intim atmosfære. Det naturlige og bærekraftige materialet symboliserer den urbane filosofien i den kinesiske klassiske historien, Seven Sages of the Bamboo Grove, og interiøret vekker følelsen av å spise i en bambuslund.