Designmagasin
Designmagasin
Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vår oppgave var å levere og installere et mangfold av tekstilindpakede akustiske paneler med forskjellige størrelser, vinkler og former. Opprinnelige prototyper så endringer i både design og fysiske virkemidler for å installere og henge disse panelene fra vegger, tak og undersiden av trappetrinnene. Det var på dette tidspunktet vi innså at de nåværende proprietære hengesystemene for takplater ikke var dekkende for våre behov, og vi designet våre egne.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Det er ganske mange av disse blandede moderne designene på markedet her i Kina i dag, vanligvis basert på tradisjonelle design, men med enten moderne materialer eller nye uttrykk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skapt en ny måte å uttrykke orientalsk design, en ny installasjon som består av linjer og prikker, de er utvidet fra døren til innsiden av restauranten. Med tidens endring endres også menneskers estetiske forståelse. For moderne orientalsk design er innovasjon veldig nødvendig.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenheten til estetikk og de estetiske endringene av mennesker, har den moderne stilen som fremhever selvtillit og individualitet blitt de viktige elementene i design. Denne saken er en restaurant, designeren ønsker å skape en ungdommelig romopplevelse for forbrukerne. Lys blå, grå og grønne planter skaper overnaturlig komfort og uformellhet i rommet. Lysekronen laget av håndvevd rotting og metall forklarer kollisjonen mellom menneske og natur, og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butikk

Formal Wear

Butikk Herreklærbutikker tilbyr ofte nøytralt interiør som negativt påvirker stemningen til besøkende og derfor reduserer andelen av salget. For å tiltrekke folk ikke bare til å besøke en butikk, men også for å kjøpe produkter som blir presentert der, bør plassen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruker designen av denne butikken spesielle funksjoner inspirert av syhåndverk og forskjellige detaljer som vil tiltrekke oppmerksomhet og spre godt humør. Den åpne plassen som delte seg i to soner er også designet for kundene frihet under shopping.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset dukket opp av kjærlighet og for kjærlighet - et kjærlig par med tre barn. Husets DNA inkluderer strukturering av estetiske prinsipper som finner inspirasjon i ukrainsk historie og kultur inspirert av japansk visdom. Jordens element som materiale gjør seg gjeldende i strukturelle aspekter av hjemmet, for eksempel det originale halmtaket og i de vakre og tette strukturerte leirveggene. Ideen om å hylle, som et grunnleggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.