Designmagasin
Designmagasin
Ring

Arch

Ring Designeren får inspirasjon fra formen på buekonstruksjoner og regnbue. To motiver - en bueform og en dråpeform, kombineres for å lage en enkelt tredimensjonal form. Ved å kombinere minimale linjer og former og bruke enkle og vanlige motiver, er resultatet en enkel og elegant ring som er gjort dristig og leken ved å gi rom for energi og rytme til å flyte. Fra forskjellige vinkler endres formen på ringn - dråpeformen blir sett fra frontvinkelen, bueformen sett fra sidevinkelen, og et kors blir sett fra toppvinkelen. Dette gir stimulering for brukeren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest formidler en berøringshandling rike følelser. Gjennom berøringsringn sikter designeren å formidle denne varme og formløse følelsen med kaldt og solid metall. 2 kurver er sammenføyd for å danne en ring som antyder at 2 personer holder hender. Ringen endrer sitt aspekt når posisjonen roteres på fingeren og sett fra forskjellige vinkler. Når de tilkoblede delene er plassert mellom fingrene, vises ringn enten gul eller hvit. Når de tilkoblede delene er plassert på fingeren, kan du glede deg over både gul og hvit farge sammen.

Strukturring

Spatial

Strukturring Utformingen inneholder en metallramme-struktur der druzy holdes på en slik måte at det legges vekt på både steinen og metallrammen. Strukturen er ganske åpen og sørger for at steinen er stjernens design. Den uregelmessige formen av druzy og metallkulene som holder strukturen sammen gir litt mykhet i designen. Den er fet, edgy og bærbar.

Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA er et moderne dametikettmerke med opprinnelse fra New Delhi som er rik på unik design og stoffteknikker. Merket er en stor talsmann for oppmerksom produksjon og alt sammen sykling og gjenvinning. Betydningen av denne faktoren gjenspeiles i navnepilene, 'N' og 'S' i NS GAIA som står for Natur og bærekraft. NS GAIAs tilnærming er “less is more”. Etiketten spiller en aktiv rolle i slowmotion-bevegelsen ved å sikre at miljøpåvirkningen er minimal.

Øreringer

Van Gogh

Øreringer Ørepynt inspirert av mandeltreet i blomstre malt av Van Gogh. Delikatessen til grenene er gjengitt av delikate Cartier-kjeder som i likhet med grenene svaier med vinden. De forskjellige nyansene av de forskjellige edelstenene, fra nesten hvite til en mer intens rosa, representerer blomsterens nyanser. Klyngen med blomstrende blomster er representert med forskjellige kuttesteiner. Laget med 18 k gull, rosa diamanter, morganitter, rosa safirer og rosa turmaliner. Polert og strukturert finish. Ekstremt lett og med perfekt passform. Dette er vårens ankomst i form av en juvel.

Håndvesker

Qwerty Elemental

Håndvesker Akkurat som skrivemaskinens designutvikling viser transformasjonen fra en svært kompleks visuell form til den renforede, enkle geometriske formen, er Qwerty-elemental legemliggjøringen av styrke, symmetri og enkelhet. Konstruktive ståldeler laget av forskjellige håndverkere er særegne visuelle trekk ved produktet, noe som gir vesken et arkitektonisk utseende. Den vesentlige særegenheten ved vesken er to skrivemaskinnøkler som er produsert av egen hånd og montert av designeren selv.