Designmagasin
Designmagasin
Øreringer Og Ring

Vivit Collection

Øreringer Og Ring Inspirert av former som finnes i naturen, skaper Vivit Collection en interessant og nysgjerrig oppfatning av de langstrakte formene og virvlende linjene. Vivitstykker består av bøyde 18 k gule gullark med svart rhodiumbelegg på de ytre ansiktene. De bladformede øreringene omgir øreflippene slik at det er naturlige bevegelser som skaper en interessant dans mellom det svarte og gullet - gjemmer og avslører det gule gullet under. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskapene til denne samlingen presenterer et fascinerende spill av lys, skygger, gjenskinn og refleksjoner.

Øreringer Og Ring

Mouvant Collection

Øreringer Og Ring Mouvant Collection var inspirert av noen aspekter av futurismen, for eksempel ideene om dynamikk og materialisering av det immaterielle presentert av den italienske kunstneren Umberto Boccioni. Ørepynt og ring fra Mouvant Collection har flere gullfragmenter i forskjellige størrelser, sveiset på en slik måte at man oppnår en illusjon av bevegelse og skaper mange forskjellige former, avhengig av vinkelen som det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trenger gjennom vinduene med et fint nivå, vil gi et nivå av estetisk belysning, belysning for å bringe mennesker i rommet når det mystiske og stille sinnet, som Nyx med en mystisk og lydløs, bruk av laminerte stoffer og vri til forskjøvet slik tolkning av skjønnhet.

Halskjede

Extravaganza

Halskjede En elegant collier inspirert av ruffer, eldgamle nakkepynt som du kan se på mange vakre malerier fra XVI og XVII århundre. Karakterisert av en moderne og moderne design, og forenkler den typiske ruffs-stilen og prøver å gjøre den moderne og moderne. En sofistikert effekt som gir elegansen til brukeren ved bruk av svarte eller hvite farger gir en rekke kombinasjoner med en moderne og ren design. Et halskjede i ett stykke, fleksibelt og lett. Et ikke-dyrebart materiale, men med en imponerende design av høy mote som gjør at denne collieren ikke bare er en juvel, men en ny kroppsornament.