Designmagasin
Designmagasin
Brettebriller

Blooming

Brettebriller Sonjas brilledesign var inspirert av blomstrende blomster og tidlige brillerammer. Ved å kombinere de organiske naturformene og de funksjonelle elementene i brillerammer utviklet designeren et cabriolet element som lett kan manipuleres og gir flere forskjellige utseende. Produktet ble også designet med en praktisk sammenleggbar mulighet, og tar så lite plass som mulig i bærevesken. Linsene er produsert av laserskåret pleksiglass med blomstertrykk av orkideer, og rammene er laget manuelt ved å bruke 18k gullbelagt messing.

Multifunksjonelle Øreringer

Blue Daisy

Multifunksjonelle Øreringer Daisy er sammensatte blomster med to blomster kombinert i en, en indre seksjon og en ytre kronbladdel. Det symboliserer sammenvevingen av to som representerer ekte kjærlighet eller den ultimate båndet. Designet smelter sammen i det unike med tusenfrydblomsten, slik at brukeren kan bruke Blue Daisy på flere måter. Valget av blå safirer for kronbladene er å understreke inspirasjon til håp, lyst og kjærlighet. Gule safirer valgt for det sentrale blomsterbladet oppsluker brukeren til å føle en følelse av glede og stolthet og gir brukeren fullstendig ro og tillit til å vise sin eleganse.

Anheng

Eternal Union

Anheng The Eternal Union av Olga Yatskaer, en profesjonell historiker som bestemte seg for å satse på en ny karriere for en smykkedesigner, ser enkel ut, men likevel full av mening. Noen vil finne det et snev av keltiske smykker eller til og med en Herakles-knute. Stykket representerer en uendelig form, som ser ut som to sammenkoblede former. Denne effekten skapes gjennom rasterlignende linjer gravert over stykket. Med andre ord - de to er bundet sammen som en, og den ene er en forening av de to.

Smykkesamling

Ataraxia

Smykkesamling Kombinert med mote og avansert teknologi har prosjektet som mål å lage smykkestykker som kan gjøre de gamle gotiske elementene til en ny stil og diskutere potensialet til det tradisjonelle i moderne sammenheng. Med interessen for hvordan gotiske vibber påvirker publikum, prøver prosjektet å provosere unik individuell opplevelse gjennom lekne samspill, og utforske forholdet mellom design og bærere. Syntetiske edelstener, som et lavere miljøavtrykkmateriale, ble skåret i uvanlig flate overflater for å støpe fargene på huden for å forbedre samspillet.

Collier

Eves Weapon

Collier Evas våpen er laget av 750 karat rose og hvitt gull. Den inneholder 110 diamanter (20,2ct) og består av 62 segmenter. Alle av dem har to helt forskjellige utseende: I sidevisning er segmentene epleformet, og ovenfra kan du se V-formede linjer. Hvert segment er delt sideveis for å skape vårbelastningseffekten som holder diamantene - diamantene holdes bare av spenning. Dette understreker fordelaktig lysstyrken, glansen og maksimerer den synlige utstrålingen av diamanten. Det gir en ekstremt lett og tydelig design, til tross for størrelsen på halskjedet.

Ring

Wishing Well

Ring Da han besøkte en rosehage i drømmene, kom Tippy over en ønsket brønn omgitt av roser. Der så hun inn i brønnen og så refleksjonen av nattestjernene, og ønsket et ønske. Nattstjernene er representert av diamantene, og rubinen symboliserer hennes dypeste lidenskap, drømmer og håp som hun gjorde ved den ønskede brønnen. Denne designen har et tilpasset rosenkuttet, sekskant rubineklo satt i 14 K solid gull. Små blader er skåret for å vise strukturen til naturlige blader. Ringbåndet støtter den flate toppen, og buer litt innover. Ringstørrelser må beregnes matematisk.