Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Veske

Olga

Bærbar Veske En bærbar datamaskinveske med spesiell stropp og fester et annet sakssystem. For materialet tok jeg resirkulert skinn. Det er flere farger der alle kan hente sine egne. Målet mitt var å gjøre en enkel, interessant laptopveske hvor det er enkelt å chage omsorgssystem og hvor du kan feste en annen sak hvis du må ta med til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad. Du kan bære paraply eller en avis under saken med deg. Lett omskiftelig sak for hver dag etterspørsel.

Regnfrakk

UMBRELLA COAT

Regnfrakk Denne regnfrakken er en kombinasjon av en regnfrakk, en paraply og vanntette bukser. Avhengig av værforholdene og mengden regn kan den justeres til forskjellige nivåer av beskyttelse. Hans unike egenskap er at den kombinerer regnfrakk og paraply i ett element. Med “paraply-regnfrakken” er hendene frie. Det kan også være perfekt for sportsaktiviteter som å sykle. I tillegg i en fullsatt gate støter du ikke i andre parasoller da paraplyhetten strekker seg over skuldrene.

Ring

Doppio

Ring Dette er en spennende juvel av mystisk natur. "Doppio", i sin spiralform, reiser i to retninger som symboliserer menns tid: deres fortid og deres fremtid. Den bærer sølvet og gullet som representerer utviklingen av menneskets ånds dyder gjennom hele sin historie på jorden.

Ring Og Anheng

Natural Beauty

Ring Og Anheng Samlingen Natural Beauty ble skapt som en hyllest til Amazonas-skogen, ikke bare til Brasil, men for hele verden. Denne samlingen samler naturens skjønnhet med sensualiteten til feminine kurver der smykkene former og kjærtegner kvinnens kropp.

Halskjede

Sakura

Halskjede Halskjedet er veldig fleksibelt og laget av forskjellige deler loddet sømløst sammen for å kaskade vakkert på kvinnenes nakkeområde. Midtblomstene på høyre side roterer, og det er tillatt å bruke den venstre kortere delen av halskjeden hver for seg som en brosje. Halskjeden er veldig lett gitt 3D-formen og kompleksiteten til stykket. Bruttovekten for den er 362,50 gram laget er 18 karat, med 518,75 karat stein og diamanter

Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Lidenskap" er en av "Hilsen" -objekter. Brett silkeskjerfet pent til en lomme-firkant eller ramme det inn som kunstverk og få det til å vare livet ut. Det er som et spill - hvert objekt har mer enn én funksjon. "Hilsen" legemliggjør en mild sammenheng mellom gammelt håndverk og moderne designobjekter. Hver design er unikt kunstverk og forteller en annen historie. Se for deg et sted der hver minste detalj forteller en historie, der kvalitet er en verdi av livet, og den største luksusen er å være tro mot deg selv. Det er her "Hilsen" møter deg. La kunsten møte deg og bli gammel med deg!