Designmagasin
Designmagasin
Halskjede

Scar is No More a Scar

Halskjede Designet har en dramatisk smertefull historie bak seg. Det var inspirert av mitt uforglemmelige pinlige arr på kroppen min som ble brent av sterkt fyrverkeri da jeg var 12 år gammel. Da jeg prøvde å dekke den til med en tatovering, advarte tatovøren meg om at det ville være verre å dekke skremselen. Alle har arret sitt, alle har sin uforglemmelige smertefulle historie eller historie, den beste løsningen for helbredelse er å lære å møte det og sterkt overvinne det i stedet for å dekke over eller prøve å flykte fra det. Derfor håper jeg folk som bruker smykkene mine kan føle seg sterkere og mer positive.

Tilkoblet Klokke

COOKOO

Tilkoblet Klokke COOKOO ™, verdens første designer smartwatch som kombinerer en analog bevegelse med en digital skjerm. Med en ikonisk design for sine ultra rene linjer og smarte funksjonaliteter, viser klokken foretrukne varsler fra smarttelefonen eller iPad. Takket være COOKOO App ™ -brukere holder kontrollen over sitt tilkoblede liv ved å velge hvilke varsler og varsler de vil motta rett til håndleddet. Ved å trykke på tilpassbar COMMAND-knapp, kan du aktivere kameraet fjernkontroll, avspilling av fjernkontroll, Facebook-innsjekking med en knapp og mange andre alternativer.

Bærbar Veske

Olga

Bærbar Veske En bærbar datamaskinveske med spesiell stropp og fester et annet sakssystem. For materialet tok jeg resirkulert skinn. Det er flere farger der alle kan hente sine egne. Målet mitt var å gjøre en enkel, interessant laptopveske hvor det er enkelt å chage omsorgssystem og hvor du kan feste en annen sak hvis du må ta med til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad. Du kan bære paraply eller en avis under saken med deg. Lett omskiftelig sak for hver dag etterspørsel.

Regnfrakk

UMBRELLA COAT

Regnfrakk Denne regnfrakken er en kombinasjon av en regnfrakk, en paraply og vanntette bukser. Avhengig av værforholdene og mengden regn kan den justeres til forskjellige nivåer av beskyttelse. Hans unike egenskap er at den kombinerer regnfrakk og paraply i ett element. Med “paraply-regnfrakken” er hendene frie. Det kan også være perfekt for sportsaktiviteter som å sykle. I tillegg i en fullsatt gate støter du ikke i andre parasoller da paraplyhetten strekker seg over skuldrene.

Ring

Doppio

Ring Dette er en spennende juvel av mystisk natur. "Doppio", i sin spiralform, reiser i to retninger som symboliserer menns tid: deres fortid og deres fremtid. Den bærer sølvet og gullet som representerer utviklingen av menneskets ånds dyder gjennom hele sin historie på jorden.