Designmagasin
Designmagasin
Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus for å presentere den unike livsstilen til vertinne, som er en grafisk designer og et gründer hjem. Designeren presenterer naturlige materialer for å illustrere vertinneens preferanser og bevare blanke områder for å fylle familiemedlems ting. Kjøkkenet er sentrum av huset, spesialdesignet en surround-visning for vertinne og sørg for at foreldre kan se hvor som helst. Huset er utstyrt med sømløst hvitt granittgulv, italiensk mineralmaling, gjennomsiktig glass og hvitt pulverlakk for å avsløre de elegante materialene.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriell stil med varme materialer. Dette huset forbereder flere funksjoner for klienter for å fremme livskvaliteter. Designeren prøvde å koble rørene til hvert rom og kombinerte tre-, stål- og ENT-rør for å illustrere historien om kundenes liv. Ikke det samme som vanlig industriell stil, dette huset gir bare få farger og forbereder mange lagringsplasser.

Garderobe

Sopron Basket

Garderobe Sopron Basket er et profesjonelt kvinnebasketballlag med base i Sopron, Ungarn. Siden de er et av de mest suksessrike ungarske lagene med 12 nasjonale mesterskapscuper og oppnår andreplassen i Euroleague, bestemte klubbledelsen seg for å investere i et nytt garderobekompleks for å ha et ganske prestisjefylt anlegg til klubbens navn, tilpasset spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhet.

Arkitektur Med Blandet Bruk

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandet Bruk Ligger i den historiske byen Xi'an, mellom forretningssenteret og TaoHuaTan-elven, har prosjektet som mål ikke bare å knytte fortid og nåtid, men også by og natur. Inspirert av The Peach blomstrer vårens kinesiske fortelling, og tilbyr prosjektet et paradisisk bo- og arbeidssted ved å gi et nært forhold til naturen. I kinesisk kultur har filosofien om fjellvann (Shan Shui) en vesentlig betydning av forholdet mellom menneske og natur, og ved å dra nytte av det vannrike landskapet på stedet tilbyr prosjektet rom som gjenspeiler Shan Shui-filosofien i byen.

Sykehus

Warm Transparency

Sykehus Konvensjonelt har et sykehus en tendens til å være et rom som har dårlig naturlig farge eller materiale på grunn av kunstig strukturmateriale for å forbedre funksjonell og effektivitet. Derfor føler pasienter at de skiller seg fra hverdagen. En vurdering av et behagelig miljø der pasienter kan tilbringe og være fri for stress, bør tas. TSC arkitekter gir et åpent og behagelig rom ved å sette et L-formet åpent takrom og de store takskjeggene ved å bruke mye tremateriale. Den varme gjennomsiktigheten i denne arkitekturen kobler sammen mennesker og medisinske tjenester.

Bolig

Slabs House

Bolig Slab House ble designet for å sammenstille byggematerialer, kombinere tre, betong og stål. Designet er samtidig hypermoderne, men diskret. De enorme vinduene er et øyeblikkelig samlingspunkt, men de er beskyttet mot vær og gateutsikt av betongplater. Hagene har stor betydning i eiendommen, både på bakkenivå og i første etasje, slik at beboerne kan føle seg koblet til naturen når de samhandler med eiendommen, og skaper en unik flyt når man beveger seg fra inngangen til oppholdsområdene.