Designmagasin
Designmagasin
Introduksjonsplass For Urmesse

Salon de TE

Introduksjonsplass For Urmesse En introduksjonsromsdesign på 1900m2 var påkrevd, før besøkende utforsket de 145 internasjonale klokkemerkene innen Salon de TE. For å fange besøksens fantasi om luksuriøs livsstil og romantikk ble en "Deluxe Train Journey" utviklet som hovedkonseptet. For å skape dramatisering ble mottakskonkurransen omgjort til et dagsstasjonstema sammen med interiørhallens kveldstogplattform med livlige størrelser på togvognsvinduer som gir ut historiefortelling. Til slutt åpner en multifunksjonell arena med en scene opp for de forskjellige merkede utstillingsvinduene.

Turistattraksjon

In love with the wind

Turistattraksjon Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundre som ligger i et landskap på 10 dekar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet av fjellet Strandza. Besøk og nyt verdenskjente samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slapp av i idylliske hager, nyt skog og vandring ved innsjøen og kjenn eventyrets ånd.

Turistattraksjon

The Castle

Turistattraksjon Slottet er et privat prosjekt startet for tjue år siden i 1996 fra en drøm fra barndommen om å bygge eget slott, det samme som i eventyrene. Designeren er også arkitekt, konstruktør og landskapsdesigner. Hovedideen med prosjektet er å skape et sted for familie rekreasjon, som en turistattraksjon.

Pedagogisk Produkt

Shine and Find

Pedagogisk Produkt Den viktigste fordelen med dette produktet er den enkle læringen og forbedring av minnet. I Shine and Find er hver konstellasjon laget praktisk, og denne utfordringen praktiseres gjentatte ganger. Det gjør et holdbart bilde i tankene. Å lære på denne måten, praktisk og studere og repetere, er ikke kjedelig og gjør mer holdbart minne og morsomt. Det er veldig emosjonelt, interaksjonelt, enkelt, rent, minimalt og moderne.

Hotell

Yu Zuo

Hotell Dette hotellet ligger innenfor veggene i Dai-tempelet, innerst i Tai-fjellet. Designernes mål var å transformere designen av hotellet slik at gjestene får en rolig og komfortabel innkvartering, og samtidig tillate gjestene å oppleve den unike historien og kulturen i denne byen. Ved å bruke enkle materialer, lyse toner, myk belysning og nøye utvalgte kunstverk, viser rommet en følelse av både historie og samtid.

Simulator For Gaffeltruck Operatør

Forklift simulator

Simulator For Gaffeltruck Operatør En simulator for gaffeltruckfører fra Sheremetyevo-Cargo er en spesiell maskin designet for gaffeltrucks opplæring og kvalifiseringskontroll. Den representerer en hytte med et kontrollsystem, sitteplass og en sammenleggbar panoramaskjerm. Hoved simulator kroppsmateriale er metall; det er også plastelementer og ergonomiske legeringer laget av integrert polyuretanskum.