Designmagasin
Designmagasin
Cafe Interiørdesign

Quaint and Quirky

Cafe Interiørdesign Quaint & Quirky Dessert House er et prosjekt som viser moderne moderne stemning med et snev av natur som nøyaktig gjenspeiler de deilige godbiter. Teamet ønsker å lage et sted som virkelig er unikt, og de så til fugleredet for inspirasjon. Konseptet braktes deretter til live gjennom en samling sitteputer som fungerer som det sentrale trekket i rommet. Den livlige strukturen og fargene på alle belgene deler bidrar til å skape en følelse av ensartethet som binder sammen bakken og mezzaninbunnen, selv om de gir stemningen et snev av oppmerksomhet.

Prosjektnavn : Quaint and Quirky, Designernes navn : Chaos Design Studio, Kundens navn : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Cafe Interiørdesign

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.