Designmagasin
Designmagasin
Magasin

Going/Coming

Magasin Basert på ideen om avganger og ankomster er dette tavlemagasinet delt i to deler: Going / Coming. Going handler om europeiske byer, reiseopplevelser og tips for å dra til utlandet. Inkluderer et pass av en kjendis i hver utgave. Passet til "Republic of Travellers" har personlig informasjon om personen og intervjuet hans. Å komme handler om ideen om at det beste av en tur kommer hjem igjen. Det snakker om boligdekorasjon, matlaging, aktiviteter å gjøre med familien vår og artikler for å trives bedre i hjemmet vårt.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO er et papirhåndverkssett for å lage seks dyr, som hver tjener som en to-måneders kalender. Ha et morsomt år med din "lille dyrehage"! Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Klokkeapplikasjon

Dominus plus

Klokkeapplikasjon Dominus pluss uttrykker tid på en original måte. Som prikker på domino stykker representerer tre grupper med prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan leses fra fargen på prikkene: grønn for AM; gult for PM. Applikasjonen inneholder en tidtaker, en vekkerklokke og klokkeslett. Alle funksjoner er navigerbare ved å berøre diskrete hjørnepunkter. Det hadde en original og kunstnerisk design som presenterer det faktiske Face of Time fra det 21. århundre. Den er designet i en vakker symbiose med Apple bærbare enhetsvesker. Den har et enkelt grensesnitt med bare noen få nødvendige ord for å betjene det.

Meldingskort

Standing Message Card “Post Animal”

Meldingskort La dyrepapirfaget levere viktige meldinger. Skribe meldingen din i kroppen og send deretter sammen med andre deler i konvolutten. Dette er et morsomt beskjedkort som mottakeren kan sette sammen og vise. Har seks forskjellige dyr: and, gris, sebra, pingvin, sjiraff og rein. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vannhjulet er en tredimensjonal kalender laget av seks skovler samlet i form av et vannhjul. Roter en unik frittstående kalender for skrivebordet ditt som et vannhjul hver måned du skal bruke. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik og lekende kampanjekalender utviklet og produsert for portalsiden goo utnytter papirstrukturer og gir funksjonalitet gjennomtenkt. Denne utgaven fra 2013 er en kalender og tidsplanarrangør rullet inn i en med plass til å skrive i årlige planer og daglige timeplaner. Tykke kvalitetspapir for kalenderen og lavprispapiret som passer perfekt for notater for planleggeren ble nøye valgt og kontrasten som ble opprettet passer som en del av kalenderdesignet. Den ekstra funksjonen til en utfyllingsplanarrangør gjør den perfekt som en brukervennlig skrivebordskalender.