Designmagasin
Designmagasin
Begrenset Serie Eksklusive Viner

Echinoctius

Begrenset Serie Eksklusive Viner Dette prosjektet er unikt på mange måter. Designet måtte gjenspeile den unike karakteren til det aktuelle produktet - eksklusiv forfattervin. Dessuten var det et krav om å kommunisere den dype betydningen i produktets navn - superlativ, solstice, kontrast mellom natt og dag, svart og hvitt, åpent og dunkelt. Designet hadde til hensikt å gjenspeile hemmeligheten gjemt om natten: skjønnheten av nattehimmelen som forbløffer oss så mye og den mystiske gåten som er gjemt i stjernebildene og zodiaken.

Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" ble komponert ved hjelp av bilder fra en gammel katalog med brasilianske boktrykksklisjeer. Men grunnen til tittelen skyldes ikke bare klisjeene som ble brukt til sammensetningen av illustrasjonene. Ved hver sides tur møter vi på andre typer brasilianske klisjeer: historiske, som portugisernes ankomst, kateket av indianere, kaffe og økonomiske økonomiske sykluser ... det inkluderer til og med moderne brasilianske klisjeer, fulle av trafikkork, gjeld, lukkede sameier og fremmedgjøring - Portrettert i en irreverent samtidsvisuell fortelling.

Organisk Olivenolje

Epsilon

Organisk Olivenolje Epsilon olivenolje er et produkt med begrenset opplag fra organiske olivenlunder. Hele produksjonsprosessen gjøres for hånd, ved bruk av tradisjonelle metoder, og olivenoljen tappes ufiltrert på flaske. Vi designet denne pakken som ønsker å sikre at de følsomme komponentene i svært næringsrikt produkt vil bli mottatt av forbrukeren fra fabrikken uten endringer. Vi bruker flasken Quadrotta beskyttet av en pakke, bundet av lær og plassert i en håndlaget trekasse, forseglet med tetningsvoks. Så forbrukere vet at produktet kom direkte fra fabrikken uten inngrep.

Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender for papir. Bare trykk ut delene, brett og fest for å fullføre. Gjør 2011 til ditt år med dyreliv møter! Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Inngangsbord

organica

Inngangsbord ORGANICA er Fabrizios filosofiske skildring av ethvert organisk system der alle deler er sammenkoblet for å gi eksistens. Designet var basert på kompleksiteten i menneskekroppen og den menneskelige pre-unnfangelsen. Seeren blir ført inn i en sublim reise. Døren til denne turen er to massive treformer som oppfattes som lunger, deretter en aluminiumsskaft med kontakter som ligner en ryggrad. Seeren kan finne vridde stenger som ser ut som arterier, en form som kan tolkes som et orgel og finalen er et vakkert malglass, sterkt, men skjørt, akkurat som menneskeskinnet.