Designmagasin
Designmagasin
Pakket Cocktailer

Boho Ras

Pakket Cocktailer Boho Ras selger pakkede cocktailer laget med de beste lokale indiske brennevinene. Produktet har en bohemsk stemning, som fanger den ukonvensjonelle kunstneriske livsstilen og det visuelle av produktet er den abstrakte skildringen av brummen som forbrukeren får etter å ha drukket cocktail. Det har perfekt klart å oppnå midtpunktet der Global og Local møtes, der de smelter sammen for å danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras selger ren brennevin i 200 ml flasker og pakket cocktailer i 200 ml og 750 ml flasker.

Podcast

News app

Podcast Nyheter er en intervjuapplikasjon for lydinformasjon. Det er inspirert av iOS apple flat design med illustrasjoner for å illustrere informasjonsblokkene. Visuelt har bakgrunnen en elektrisk blå farge som et oppdrag å få blokkene til å skille seg ut. Det er veldig få grafiske elementer, målet, å gjøre applikasjonen enkel å bruke uten å distrahere brukeren eller miste den.

Emballasje For Koreansk Helsekost

Darin

Emballasje For Koreansk Helsekost Darin er designet for å frigjøre moderne mennesker fra motvilje mot Koreas tradisjonelle helsekostprodukter i utmattelsessamfunnet, og har enkel, grafisk klarhet i å levere pakker til moderne folks følsomhet, i motsetning til de uoppegnede bildene som har blitt brukt av tradisjonelle koreanske helsekostbutikker. . Alle design er laget av motiv av blodsirkulasjon, og visualiserer målet om å gi vitalitet og helse til de trette 20- og 30-årene.

3D-Animasjon

Alignment to Air

3D-Animasjon Når det gjelder den kreative bokstavanimasjonen, startet Jin med alfabetet A. Og når det gjelder konseptsteget prøvde han å se mer sprek stemninger som reflekterer over filosofien hans som er ganske aktiv, men organiserende på samme tid. Underveis kom han opp med de motstridende ordene grundig stående for ideen sin på en eller annen måte som for å justere til luft som er tittelen på dette prosjektet. Med det i bakhodet presenterer animasjonen mer presise og delikate øyeblikk med det første ordet. På den annen side ender dette med en ganske fleksibel og løs stemning for å manifestere den siste bokstaven.

Webdesign Og Ux

Si Me Quiero

Webdesign Og Ux Nettstedet Sí, Me Quiero er et rom som hjelper deg å være deg selv. For å gjennomføre prosjektet måtte intervjuer gjennomføres og den sosiale og kulturelle konteksten i forhold til kvinner måtte utforskes; projeksjonen hennes i samfunnet og med seg selv. Det ble konkludert med at nettet ville være et akkompagnement og ville bli gjennomført med en tilnærming til å hjelpe til å elske seg selv. I designet gjenspeiles det enkelhet med nøytrale toner ved bruk av røde kontraster for å trekke oppmerksomhet til visse handlinger, farger på merkevaren til boken utgitt av klienten. Inspirasjonen kom fra konstruktivismekunsten.

Vinetikettdesign

314 Pi

Vinetikettdesign Å eksperimentere med vinsmaking er en uendelig prosess som fører til nye stier og forskjellige aromaer. Den uendelige sekvensen av pi, det irrasjonelle tallet med de uendelige desimalene uten å vite den siste av dem var inspirasjonen til navnet på disse vinene uten sulfitter. Designet tar sikte på å sette funksjonene i 3,14 vinserier i søkelyset i stedet for å skjule dem blant bilder eller grafikk. Etter en minimalistisk og enkel tilnærming, viser etiketten bare de virkelige egenskapene til disse naturlige viner som de kan observeres i ønologens notatbok.