Designmagasin
Designmagasin
Stasjonær Interaktiv Skjermstativ

Ubiquitous Stand

Stasjonær Interaktiv Skjermstativ Dette allestedsnærværende skrivebordsstativet er designet for å samhandle mennesker med dagdrømmer. Hullene er ordnet og tilsetningsstoffer forsterket med blomster, lollipops eller emner som assimileres i mønsteret fra forskjellige orienteringer. Den kromede overflaten reflekterer og endrer toner til de viste motivene, og menneskene samhandler med den.

Maske

Billy Julie

Maske Dette designet er inspirert av mikrouttrykk. Designeren velger Billy og Julie for to typer flere personligheter. De intrikate elementene er skapt av parametrisk justering av orienteringene til en stigen-lignende geometri, basert på en sammenfiltret kurve med partisjoner. Som grensesnitt og tolk er denne masken laget for å få folk til å undersøke sin egen samvittighet.

Sminkeassistent

Eyelash Stand

Sminkeassistent Denne designen utforsker en metafor av øyevipper. Designeren anser at øyenvipper er en forfølgelse etter en personlig forventning. Han lager et øyenvippestativ som et ikon av livet eller en miniatyr scene. Dette stativet symboliserer et minneverdig engasjement om morgenen eller før sengetid, ved å stille øyevipper midlertidig før eller etter påføring. Et øyenvippestativ er en måte å huske hva noe trivielt har bidratt til personlig dagligeventyr.

Temainstallasjon

Dancing Cubes

Temainstallasjon Denne designen samhandler med vist emne etter moduler. Dette temastativet er designet med selvutvidet mekanisme for å koble seks eller flere kuber til en oppskalert enhet i tre vinkelrett retninger. Den gratis formkonfigurasjonen med hakk gjør at forbindelsen ligner sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet av små hull skaper en struktur for innkvartering for emner med lineære deler.

Bedriftsidentitet

film festival

Bedriftsidentitet "Cinema, ahoy" var slagordet for den andre utgaven av European Film Festival på Cuba. Det er en del av et konsept med design fokusert på reise som en måte å knytte sammen kulturer. Designet fremkaller reisen til et cruiseskip som reiser fra Europa til Havanna lastet med filmer. Utformingen av invitasjonene og billettene til festivalen var inspirert av pass og boardingkort som brukes av reisende over hele verden i dag. Ideen om å reise gjennom filmene oppfordrer publikum til å være mottakelige og nysgjerrige på kulturutveksling.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks Gaveboksen "Have Fun Duck" er en spesiell gaveeske for unge mennesker. Inspirert av leker, spill og filmer i pikselstil, skildrer designen en "matby" for unge mennesker med interessante og detaljerte illustrasjoner. IP-bildet vil bli integrert i byens gater, og unge elsker sport, musikk, hip-hop og annen underholdningsaktivitet. Opplev morsomme sportsspill mens du koser deg, uttrykk en ung, morsom og lykkelig livsstil.