Designmagasin
Designmagasin
Nettsted

Illusion

Nettsted Scene 360-magasinet lanserer Illusion i 2008, og det blir raskt det mest vellykkede prosjektet med over 40 millioner besøk. Nettstedet er dedikert til å ha fantastiske kreasjoner innen kunst, design og film. Fra hyperrealistetatoveringer til fantastiske landskapsbilder, valg av innlegg vil ofte få leserne til å si "WOW!"

Prosjektnavn : Illusion, Designernes navn : Adriana de Barros, Kundens navn : Illusion.

Illusion Nettsted

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.