Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenheten til estetikk og de estetiske endringene av mennesker, har den moderne stilen som fremhever selvtillit og individualitet blitt de viktige elementene i design. Denne saken er en restaurant, designeren ønsker å skape en ungdommelig romopplevelse for forbrukerne. Lys blå, grå og grønne planter skaper overnaturlig komfort og uformellhet i rommet. Lysekronen laget av håndvevd rotting og metall forklarer kollisjonen mellom menneske og natur, og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butikk

Formal Wear

Butikk Herreklærbutikker tilbyr ofte nøytralt interiør som negativt påvirker stemningen til besøkende og derfor reduserer andelen av salget. For å tiltrekke folk ikke bare til å besøke en butikk, men også for å kjøpe produkter som blir presentert der, bør plassen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruker designen av denne butikken spesielle funksjoner inspirert av syhåndverk og forskjellige detaljer som vil tiltrekke oppmerksomhet og spre godt humør. Den åpne plassen som delte seg i to soner er også designet for kundene frihet under shopping.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset dukket opp av kjærlighet og for kjærlighet - et kjærlig par med tre barn. Husets DNA inkluderer strukturering av estetiske prinsipper som finner inspirasjon i ukrainsk historie og kultur inspirert av japansk visdom. Jordens element som materiale gjør seg gjeldende i strukturelle aspekter av hjemmet, for eksempel det originale halmtaket og i de vakre og tette strukturerte leirveggene. Ideen om å hylle, som et grunnleggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Interiørdesign

Eataly

Interiørdesign Eataly Toronto er skreddersydd til nyansene i vår voksende by og er designet for å forbedre og øke sosiale utvekslinger gjennom den universelle katalysatoren for god italiensk mat. Det er bare passende at den tradisjonelle og varige "passeggiata" er inspirasjonen bak designet for Eataly Toronto. Dette tidløse ritualet ser italienere hver kveld ta seg til hovedgaten og piazzaen, for å rusle og sosialisere seg og noen ganger stoppe i barer og butikker underveis. Denne serien med erfaringer krever en ny, intim gateskala ved Bloor og Bay.

Kapell

Coast Whale

Kapell Den bioniske formen til hvalen ble språket i dette kapellet. En hval strandet ved kysten av Island. En person kan komme inn i kroppen gjennom en lav fiskestare og oppleve perspektivet til en hval som ser på havet der det er lettere for mennesker å reflektere over omsorgssvikt ved miljøforringelse. Støttestrukturen faller på stranden for å sikre minimal skade på det naturlige miljøet. Naturlige og miljøvennlige materialer gjør dette prosjektet til et turistmål som krever miljøbeskyttelse.