Designmagasin
Designmagasin
Bokhandel

Chongqing Zhongshuge

Bokhandel Innlemmer det fantastiske landskapet til Chongqing i bokhandelen, og har designeren skapt et rom der de besøkende kan føle seg som i det sjarmerende Chongqing mens de leser. Det er fem typer leseområde totalt, som hver er som et eventyrland med særpreg. Chongqing Zhongshuge bokhandel har gitt forbrukerne en mer fancy opplevelse som de ikke er i stand til å få gjennom online shopping.

Prosjektnavn : Chongqing Zhongshuge, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Bokhandel

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.