Designmagasin
Designmagasin
Sigarett / Tannkjøtt Bin

Smartstreets-Smartbin™

Sigarett / Tannkjøtt Bin Smartbin ™, som er en patentert søppelkasse med unike funksjoner, supplerer eksisterende gateinfrastruktur som en tvilling, rygg-til-rygg rundt hvilken som helst størrelse eller form på lyktestolpe eller skiltstolpe, eller i solo-format på vegger, rekkverk og sokkler. Dette frigjør nye, uventede verdier fra eksisterende gater for å lage nettverk av praktiske, forutsigbart lokaliserte søppelkasser for sigarett og tannkjøtt som alltid er innen rekkevidde, uten å legge rot til gatebildet. Smartbin transformerer gatepleie i byer over hele verden ved å muliggjøre en effektiv respons på sigarett- og tannkjøttsøppel.

Prosjektnavn : Smartstreets-Smartbin™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Sigarett / Tannkjøtt Bin

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.