Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Tei

Bolighus At et komfortabelt liv etter pensjonen som gjør mest mulig ut av åssidens lokaler blir realisert ved en jevn design på en vanlig måte ble satt stor pris på. Å innta et rikt miljø. Men denne gangen er ikke villaarkitektur, men personlige boliger. Så først begynte vi å lage struktur basert på at den er i stand til å tilbringe det vanlige livet komfortabelt uten urimelighet over hele planen.

Indre Fellesarealer

Highpark Suites

Indre Fellesarealer Highpark Suites Common Areas utforsker den sømløse integrasjonen av urbane Gen-Y-livsstiler med grønn livsstil, forretning, fritid og samfunn. Fra wow-faktor-lobbyer til skulpturelle himmelbaner, funksjonshaller og funky møterom. Disse bekvemmelighetsområdene er designet for beboere å bruke som en forlengelse av hjemmene sine. Inspirert av sømløs innendørs utendørs levende, fleksibilitet, interaktive stunder og en palett med urbane farger og teksturer, presset MIL Design grensene for å skape et unikt, bærekraftig og helhetlig fellesskap der alle rom har innbyggerne og det tropiske miljøet i tankene.

Bokhandel, Kjøpesenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Kjøpesenter Jato Design fikk i oppgave å forvandle en tradisjonell bokhandel til et dynamisk, flerbruksrom - for ikke bare å være et kjøpesenter, men også et kulturelt knutepunkt for bokinspirerte hendelser og mer. Mellomøpet er "helten" -rommet der besøkende beveger seg til et lettere tonet tømmermontert miljø forbedret med dramatiske design. Lyktelignende kokonger henger fra taket mens trapper fungerer som fellesrom som oppfordrer besøkende til å nøle og lese mens de sitter på trappene.

Interiørdesign

Stories Container

Interiørdesign Containeren frakter last til steder. Hotellet tilbyr rasteplasser for reisende. Et forbigående hvilested er det de har felles. Derfor bruker "containeren" som konseptet med hotellet. Hotellet er ikke bare et hvilested, men også et rom med personlighet. Hvert rom har sitt eget uttrykk og personlighet. Lag derfor åtte forskjellige suiter som følger: Nyd deg, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey og Ballerina. Stable House er ikke bare et hvilested, men også en forsyningsstasjon for din ånd.

Kontorinteriørdesign

Yuli Design Studio

Kontorinteriørdesign Det er alltid for mange rotete skilttavler i vertikale, horisontale og laterale retninger på gater som blokkerer det virkelige arkitektoniske ansiktet. Dette oppfordrer til å vurdere hvordan man omdefinerer skilttavlene for å forbedre og oppgradere effektene som slike dekorative utendørsartikler gir. Interiørdesignpunktet er å dekomponere den forrige utformingen. Naturlig belysning introduseres. Et loft er bygget av forhøyet plass. Hvor trappen var ble endret. Endring der trappene ble kuttet tiden for vertikale bevegelser. Dette skaper en ny mulighet utenfor gamle grenser.

Frisørsalong

Taipei Eros

Frisørsalong Frisørsalongene er basert på geometrien i svarte, hvite og grå farger. Bevegelsene til hårklipping oversettes til massering av de skulpturelle enhetene. Det trekantede motivet former de funksjonelle kubene og planetene fra tak til gulv gjennom handlingene til pål, skjæring og sying. Lysstengene innebygd i skillelinjene bidrar til en rekke lysbelter, som fungerer som tilleggsbelysning mens de løser tilstanden til senket tak. De strekker seg og slingrer med refleksjonen av det store speilet, og skifter fritt mellom flyene og tredimensjonaliteten.