Designmagasin
Designmagasin
Frakk Som Kan Konvertible

Eco Furs

Frakk Som Kan Konvertible Pelsen som kan være 7-i-1 er inspirert av de travle karriere damene som velger unik, økologisk og funksjonell daglig garderobe. I det gamle, men igjen trendy, håndsydde skandinaviske Rya Rug-tekstilet blir tolket på en moderne måte, noe som resulterer i utstyrte ullplagg som er som pelsverk når det gjelder ytelsen. Forskjellen er i detalj og vennlighet med dyr og miljø. Gjennom årene har Eco Pelsen blitt testet i forskjellige europeiske vinterklima som har bidratt til å utvikle egenskapene til denne pelsen og de andre nyere stykkene til perfeksjon.

Klær

Bamboo lattice

Klær I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter som båter, møbler, kyllingbur, lykter ... Bambusgitter er sterk, billig og enkel å lage. Min visjon er å lage et ferieanlegg som er spennende og grasiøs, sofistikert og sjarmerende. Jeg brukte denne bambusgitterdetaljen på noen av mine mote ved å konvertere det rå, harde vanlige gitteret til mykt materiale. Designene mine kombinerer tradisjon med moderne form, hardheten i gittermønsteret og sandmykhet i fine stoffer. Mitt fokus er på form og detaljer, noe som gir sjarm og femininitet til brukeren.

Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K gullring som glir på fingeren for å skape et sjarmerende utseende. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unike elementer som diamanter, ametyster, sitriner, tsavoritt, topas og komplementert med hvitt og gult gull. Hver brikke har sitt eget spesifiserte materiale, noe som gjør det til en-av-en-slag. I tillegg reflekterer den flate, glasslignende fasaden på skiver av edelstener forskjellige lysstråler i forskjellige omgivelser, og gir ringen en eksklusiv karakter.

Halskjede

Scar is No More a Scar

Halskjede Designet har en dramatisk smertefull historie bak seg. Det var inspirert av mitt uforglemmelige pinlige arr på kroppen min som ble brent av sterkt fyrverkeri da jeg var 12 år gammel. Da jeg prøvde å dekke den til med en tatovering, advarte tatovøren meg om at det ville være verre å dekke skremselen. Alle har arret sitt, alle har sin uforglemmelige smertefulle historie eller historie, den beste løsningen for helbredelse er å lære å møte det og sterkt overvinne det i stedet for å dekke over eller prøve å flykte fra det. Derfor håper jeg folk som bruker smykkene mine kan føle seg sterkere og mer positive.

Tilkoblet Klokke

COOKOO

Tilkoblet Klokke COOKOO ™, verdens første designer smartwatch som kombinerer en analog bevegelse med en digital skjerm. Med en ikonisk design for sine ultra rene linjer og smarte funksjonaliteter, viser klokken foretrukne varsler fra smarttelefonen eller iPad. Takket være COOKOO App ™ -brukere holder kontrollen over sitt tilkoblede liv ved å velge hvilke varsler og varsler de vil motta rett til håndleddet. Ved å trykke på tilpassbar COMMAND-knapp, kan du aktivere kameraet fjernkontroll, avspilling av fjernkontroll, Facebook-innsjekking med en knapp og mange andre alternativer.

Bærbar Veske

Olga

Bærbar Veske En bærbar datamaskinveske med spesiell stropp og fester et annet sakssystem. For materialet tok jeg resirkulert skinn. Det er flere farger der alle kan hente sine egne. Målet mitt var å gjøre en enkel, interessant laptopveske hvor det er enkelt å chage omsorgssystem og hvor du kan feste en annen sak hvis du må ta med til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad. Du kan bære paraply eller en avis under saken med deg. Lett omskiftelig sak for hver dag etterspørsel.