Designmagasin
Designmagasin
Smykker-Øreringer

Eclipse Hoop Earrings

Smykker-Øreringer Det er ett fenomener som kontinuerlig arresterer vår oppførsel, og som stopper oss døde i sporene våre. Det astrologiske fenomenet med en solformørkelse har fascinert mennesker fra de tidligste tidene av menneskeheten. Fra den plutselige mørkningen på himmelen og blotting ut av solen har kastet en lang skygge av frykt, mistenksomhet og undring over fantasiene Den fantastiske naturen til solformørkelser etterlater et varig inntrykk på oss alle. 18K hvite gull diamantformørkelsen bøyleøreringer ble inspirert av solformørkelsen i 2012. Designet prøver å fange solens og månens mystiske natur og skjønnhet.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kalt Conspiracy, ble grunnlagt i 2010. Konspirasjonssko kombinerer uanstrengt teknologi og estetikk. Hæl og såler er laget av materialer som lett alluminium og titan, som støpes i skulpturelle former. Silhuetten av skoene blir deretter fremhevet av semi / edelstener og andre påkostede pyntegjenstander. Høyteknologi og banebrytende materialer danner en moderne skulptur med form som en sandal, men hvor berøringen og opplevelsen fra dyktige italienske håndverkere fremdeles er synlig.

Brosje

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosje Karakter og ytre form på et motiv gjør det mulig å endre ny design av et ornament. I den livlige naturen endres en periode til en annen. Våren følger vinteren og morgenen kommer etter natten. Fargene endres også så vel som stemningen. Dette prinsippet om utskifting, veksling av bilder føres frem i utsmykkene til «Asia Metamorphosis», samlingen der to forskjellige tilstander, to ukontrollerte bilder reflektert i ett objekt. Bevegelige elementer i konstruksjonen gjør det mulig å endre ornamentets karakter og utseende.

Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).

Moderne Dress Loafer

Le Maestro

Moderne Dress Loafer Le Maestro revolusjonerer klesskoen ved å inkorporere en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrix heel'. Matrixhælen reduserer hælens seksuelle visuelle masse og viser den strukturelle integriteten til kjoleskoen. For å utfylle den elegante vampen, brukes høykornet skinn for den øvre tydelige asymmetriske designen. Integrasjonen av hælpartiet til den øvre er nå sammensatt til en elegant og raffinert silhuett.

Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspirasjon er fra kinesiske relikvier, "Keramikk" er den mest representasjonen som er mest populær uansett fra de kongelige og folket. I min studie er til og med i dag de kinesiske estetiske standardene for mote og Feng Shui (interiør- og miljødesign) uendret. De liker gjennomgang, lagdeling og ønsker. Jeg ønsker å designe en Qipao for å bringe implikasjonen og funksjonen til keramikk fra det gamle dynastiet til moderne mote. Og provoserer mennesker som er glemt sin kultur og etnisitet når vi er i i-generasjon.