Designmagasin
Designmagasin
Arkitektonisk Forskning Og Utvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Utvikling Det arkitektoniske prosjektet til Teknologisenteret har som retningslinje integreringen av det arkitektoniske ensemblet i det omkringliggende landskapet, et rolig og trivelig rom. Denne definerende ideen gjør ensemblet til et humanisert landemerke, bestemt til nødvendig intellektuell fordypning av forskerne som vil opptre i det, uttrykt i dets plastiske og konstruktive intensjon. Den slående og integrerte utformingen av takene i konkave og konvekse former berører nesten de fremhevede horisontale linjene som definerer dermed hovedkarakteristikkene i det arkitektoniske komplekset.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farge anses å være kjedelig. Men i dag er denne fargen en av hodelinjene i slike stiler som loft, minimalisme og hi-tech. Grått er en farge som foretrekker privatliv, litt ro og hvile. Det inviterer mest de som jobber med mennesker eller er engasjert i kognitive krav, som en generell interiørfarge. Veggene, taket, møbler, gardiner og gulv er grå. Nyanser og metning av det grå er bare forskjellige. Gull ble lagt til med tilleggsdetaljer og tilbehør. Det fremheves av bilderammen.

Hus

Santos

Hus Ved å bruke tre som det viktigste konstruktive elementet, fortrenger huset de to nivåene i snitt, og genererer et glasert tak for å integreres i konteksten og lar naturlig lys komme inn. Dobbelthøydeområdet artikulerer det forholdet mellom første etasje, øverste etasje og landskapet. Et metalltak over takvinduene som beskytter det mot forekomsten av den vestlige solen og formelt gjenoppbygger volumet, og rammer inn visjonen om det naturlige miljøet. Programmet er artikulert ved å lokalisere offentlig bruk i første etasje og privat bruk i øverste etasje.

Kommersiell Interiørdesign

KitKat

Kommersiell Interiørdesign Representere konseptet og det samlede merket på en nyskapende måte gjennom designen av butikken, spesielt for det kanadiske markedet og Yorkdale-klientellet. Bruk opplevelsen fra en tidligere pop-up og internasjonale lokasjoner for å innovere og revurdere hele opplevelsen. Lag en ultra-funksjonell butikk, som vil fungere bra for en veldig høy trafikk, intrikat plass.

Interiørdesign

Arthurs

Interiørdesign En moderne nordamerikansk grill, cocktail-salong og takterrasse i Midtown Toronto som feirer en raffinert klassisk meny og overbærende signaturdrikker. Arthur's Restaurant har tre forskjellige områder du kan glede deg over (spisestue, bar og uteplass på taket) som føles både intime og romslige på samme tid. Taket er unikt i sin utforming av fasetterte trepaneler med en trefinér, konstruert for å forbedre romets åttekantede form, og etterligner utseendet til snittkrystall som henger over.

Morsomt Hus For Barn

Fun house

Morsomt Hus For Barn Denne bygningsdesignen er for barn å lære og leke, som er et helt morsomt hus fra en super far. Designer kombinerte sunne materialer og sikkerhetsformer for å lage et fantastisk og interessant rom. De prøvde å lage et komfortabelt og varmt barnelekhus, og prøvde å intensivere foreldre-barn-forholdet. Klienten ba designeren om å oppnå 3 mål, som var: (1) naturlige og sikkerhetsmaterialer, (2) gjøre barn og foreldre glade og (3) nok lagringsplass. Designer fant en enkel og tydelig metode for å oppnå målet, som er hjemme, selve starten på barnas plass.