Designmagasin
Designmagasin
Hjemmearkitekturdesign

Bienville

Hjemmearkitekturdesign Logistikk for denne arbeiderfamilien krevde at de var hjemme innendørs i lengre perioder, som i tillegg til jobb og skole ble forstyrrende for velvære. De begynte å overveie, som mange familier, om det var nødvendig å flytte til forstedene og utveksle nærhet til byens fasiliteter for en større hage for å øke tilgangen til utendørs. I stedet for å flytte langt borte, bestemte de seg for å bygge et nytt hus som ville vurdere begrensningene for innendørs hjemmeliv på en liten bydel. Organiseringsprinsippet for prosjektet var å skape mest mulig utendørs tilgang fra fellesarealer som mulig.

Bryllupskapell

Cloud of Luster

Bryllupskapell The Cloud of luster er et bryllupskapell som ligger inne i et vigslingssal i Himeji by, Japan. Designet prøver å oversette den moderne bryllupsseremoniens ånd til fysisk rom. Kapellet er helt hvitt, en skyformet omkranset nesten utelukkende i buet glass som åpner det til den omliggende hagen og vannkummen. Søylene er toppet i hyperbolsk kapital som hoder som jevnt forbinder dem til det minimalistiske taket. Kapellets sokkel på bassengets side er en hyperbolsk kurve som gjør at hele strukturen kan se ut som om den flyter på vannet og fremhever dens letthet.

Dispenserende Apotek

The Cutting Edge

Dispenserende Apotek Cuting Edge er et dispenserende apotek relatert til det nærliggende Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denne typen apotek har ikke klienten direkte tilgang til produktene som i detaljhandeltypen; snarere medisinene hans blir tilberedt i hagen av en farmasøyt etter å ha presentert en medisinsk resept. Denne nye bygningen ble designet for å fremme bildet av sykehuset ved å introdusere et høyteknologisk skarpt bilde i samsvar med en avansert medisinsk teknologi. Det resulterer i et hvitt minimalistisk, men fullt funksjonelt rom.

Flaggskipsbutikk

WADA Sports

Flaggskipsbutikk For å feire 30-årsjubileum flytter WADA Sports til et nybygd hovedkontor og flaggskipbutikk. Innsiden av butikken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur som støtter bygningen. Hold den elliptiske strukturen, racketproduktene er rettet opp i en spesialdesignet armatur. Racketene er arrangert i serie og gjort enkle å ta på hånden en etter en. Over brukes den elliptiske formen som en visning av forskjellige verdifulle vintage og moderne racketer samlet fra hele landet og transformerer butikkens interiør til et rackets museum.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge er et design for Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolen ønsket et nytt mottaks-, konsultasjons- og konferanserom i et trangt 110 kvadratmeter stort rom med lavt tak. Denne designen foreslår et åpent rom som er markert med en skarp trekantet mottak og informasjonsteller som deler opp rommet i funksjonelle enheter. Telleren er dekket av et gradvis stigende hvitt metallark. Denne kombinasjonen er duplisert av speil i bakgårdsveggen og reflekterende aluminiumsplater i taket som utvider plassen til større dimensjoner.

Showroom

Origami Ark

Showroom Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion er et showroom for Sansho lærproduksjon i Himeji, Japan. Utfordringen var å skape et rom som er i stand til å vise mer enn 3000 produkter i et veldig behersket område, og få kunden til å forstå det enorme mangfoldet av produkter når han besøker showroom. Origami Ark bruker 83 små enheter på 1,5x1,5x2 m3 kombinert uregelmessig for å skape en stor tredimensjonal labyrint og gir besøkende og opplevelse som ligner på å utforske et jungelgymnastikk.