Designmagasin
Designmagasin
Studenthjem

Koza Ipek Loft

Studenthjem Koza Ipek Loft ble designet av craft312 studio som studentgjestehus og ungdomssenter med en kapasitet på 240 senger i et 8000 m2 stort område. Koza Ipek Loft-bygging ble fullført i mai 2013. Generelt gjestehusinngang, tilgang til ungdomssenter, restaurant, konferanserom og foajé, studiehaller, rom og administrasjonskontorer i mangfoldighet av 12 etasjers bygning bestående av et innovativt, moderne og komfortable oppholdsrom er designet. Rom for 2 personer i kjernecellene ordnet etter hver etasje, to rom og en 24-personers bruk.

Kontorbygg

Jansen Campus

Kontorbygg Bygningen er et slående nytt tilskudd til skyline, som knytter sammen industriområdet og gamlebyen og har sine trekantede former fra de tradisjonelle taktakene i Oberriet. Prosjektet integrerer innovative teknologier, inkluderer nye detaljer og materialer og oppfyller strenge sveitsiske 'Minergie' bærekraftige byggestandarder. Fasaden er kledd i et mørkt, forhåndspatinert perforert Rheinzink-nett som fremkaller tettheten av tonene i trebygningene i det omkringliggende området. Tilpassede arbeidsplasser er åpne plan, og bygningens geometri deler utsikten til Rheintal.

Showroom

Segmentation

Showroom De myke skoene på skoene kan ikke overses mens du tolker stedet. For å representere den andre gruppen elegante sko som vises på dette stedet, andre lags tak og åtte eksklusive designkomponenter for belysning, mens du skaper stemning, samtidig som du får det til å føle deg selv med amorf linje på dette stedet.

Utstillingslokale

CHAMELEON

Utstillingslokale Salongens tema er teknologi som tilbyr utstillingsplasser. Teknologiske linjer i tak og vegger, designet for å uttrykke teknologien til sko som vises i alle utstillingslokaler, importere og produsere i fabrikken som er ved siden av bygningen. Tak og vegger, som designet Bruk gratis form mens du samler ideelt, bruk CAD-CAM-teknologi. Barrisol som produserer i Frankrike, mdf-lakkmøbler som produserer på europeisk side av Istanbul, RGB Led-systemer som produserer i Asia-siden av Istanbul, uten måling og repetisjon i undertaket .

Bolighus

Monochromatic Space

Bolighus Monochromatic Space er et hus for familien, og prosjektet handlet om å transformere boarealet på hele bakkenivå for å innlemme spesifikke behov fra de nye eierne. Det må være vennlig for eldre; ha en moderne interiørdesign; rikelig med skjulte lagringsområder; og designen må innlemme for å gjenbruke gamle møbler. Summerhaus D'zign ble engasjert som interiørdesignkonsulenter og skapte et funksjonelt rom for hverdagen.

Barneklesbutikk

PomPom

Barneklesbutikk Oppfatningen av delene og helheten bidrar til en geometri, lett identifiserbar og gir vekt på produktene som skal selges. Vanskelighetene ble styrket i den kreative handlingen av en stor bjelke som brøt plassen, allerede med små dimensjoner. Alternativet til å skrå taket, med referansemålene til butikkvinduet, bjelken og baksiden av butikken, var begynnelsen på trekningen til resten av programmet; opplag, utstilling, serviceteller, kommode og oppbevaring. Nøytral farge dominerer rommet, punktert av sterke farger som markerer og organiserer rommet.