Designmagasin
Designmagasin
Eiendomsmegling

The Ribbon

Eiendomsmegling Slik som "Dance of the Ribbon", med åpen romlig skala, er det overordnede rommet hvitt, gjør bruk av konseptet med møbelpostering, former et forhold som forbinder med rommet, det mest spesielle er forholdet mellom vegg og skap, integrer skrivebord med tak og bakken, bryt ut seksjonen med uregelmessig geometri med vilje, ikke bare dekker overdreven mengde feil ved bjelken, men viser også det moderne faktiske konseptet, som viser en abstrakt ide om bånd gjennom refleksjon av lys.

Salgssenter For Eiendommer

MIX C SALES CENTRE

Salgssenter For Eiendommer Det er et salgssenter for eiendommer. Den opprinnelige arkitektoniske formen er en firkantet glassboks. Den generelle interiørdesignen kan sees fra utsiden av bygningen, og interiørdesignen gjenspeiles totalt av bygningens høyde. Det er fire funksjonsområder, multimedia-visningsområde, visningsområde for modeller, forhandlingssofa og materialvisningsområde. De fire funksjonsområdene ser spredt og isolert ut. Så vi brukte et bånd for å koble sammen hele rommet for å oppnå to designkonsepter: 1. koble til funksjonsområdene 2. Danner bygningshøyde.

Kontorbygg

FLOW LINE

Kontorbygg Plassen på stedet er uregelmessig og kurve på grunn av bygningens yttervegg. Derfor bruker designeren konseptet med strømningslinjer i dette tilfellet med håp om å skape en følelse av flyt og til slutt konverteres til flytende linjer. Først revet vi ytterveggen ved siden av den offentlige korridoren og bruker tre funksjonsområder, vi brukte en strømningslinje for å sirkulere de tre områdene, og strømningslinjen er også inngangen til utsiden. Selskapet er delt inn i fem avdelinger, og vi bruker fem linjer for å representere dem.

Design / Salgsutstilling

dieForm

Design / Salgsutstilling Det er både designet og det nye operasjonelle konseptet som gjør utstillingen "dieForm" så nyskapende. Alle produktene fra det virtuelle utstillingslokalet er fysisk utstilt. Besøkende blir distrahert fra produktet verken av reklame eller salgspersonell. Ytterligere informasjon om hvert produkt finner du på multimedia-skjermer eller via QR-kode i det virtuelle showroom (app og nettsted), hvor produktene også kan bestilles på stedet. Konseptet gjør det mulig å vise frem et spennende utvalg av produkter, samtidig som det fremhever produktet fremfor merkevaren.

Global Messe-Stand Design For Toyota

The Wave

Global Messe-Stand Design For Toyota Inspirert av det japanske prinsippet om den "aktive roen", kombinerer designen rasjonelle og emosjonelle elementer i en enhet. Arkitekturen ser minimalistisk og rolig ut fra utsiden. Fortsatt kan du føle en enorm kraft som stråler ut av den. Under tryllebildene glir du nysgjerrig inn i interiøret. Når du er inne, befinner du deg i et overraskende miljø sprengt av energi og fylt med store medievegger som viser energiske, abstrakte animasjoner. På denne måten blir stativet en minneverdig opplevelse for besøkende. Konseptet skildrer den asymmetriske balansen vi finner i naturen og kjernen i japansk estetikk.

Butikk

Family Center

Butikk Det er noen få grunner til at jeg lukket den lange (30 meter) frontveggen. Den ene var at den eksisterende bygningens høyde var virkelig ubehagelig, og jeg hadde ingen tillatelse til å berøre den! For det andre, ved å innlemme frontfasaden, fikk jeg 30 meter veggplass inne. I følge min daglige observasjonsstatistikkundersøkelse valgte de fleste kjøpere å gå inn i butikken bare på grunn av nysgjerrighet, og for å se hva som skjer bak denne fasaden Nysgjerrige former.