Designmagasin
Designmagasin
Frisørsalong

Vibrant

Frisørsalong Hagehagen ble tatt opp essensen av det botaniske bildet, og ble opprettet i hele midtgangen, og ønsker gjestene umiddelbart velkommen til å sole seg under å bevege seg bort fra mengden og ønske dem velkommen fra inngangspartiet. Kikket lenger inn i rommet, og den smalne utformingen strekker seg oppover med detaljerte gyldne touch-ups. Botaniske metaforer uttrykkes fortsatt levende i hele rommet, og erstatter travelhet fra gatene, og her blir en hemmelig hage.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søkte inspirasjoner fra urbant landskap. Naturen med hektisk byrom ble dermed 'utvidet' til boarealet, preget prosjektet av Metropolitan-tema. Mørke farger ble fremhevet av lys for å skape fantastiske visuelle effekter og atmosfære. Ved å adoptere mosaikk, malerier og digitale trykk med høyhus ble inntrykk av en moderne by brakt inn i interiøret. Designeren la stor innsats i romlig planlegging, spesielt fokusert på funksjonalitet. Utfallet var et stilig og luksuriøst hjem som var romslig nok til å betjene 7 personer.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiske arkitektkontor Evolution Design i samarbeid med det russiske arkitektstudioet T + T arkitekter har designet et romslig multifunksjonelt atrium ved det nye bedriftshovedkvarteret til Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskjellige arbeidsplasser og en kaffebar, med det suspenderte diamantformede møterommet som midtpunktet for det indre gårdsrommet. Speilrefleksjonene, innglasset innvendig fasade og bruk av planter gir følelsen av romslighet og kontinuitet.

Kontordesign

Puls

Kontordesign Det tyske ingeniørselskapet Puls flyttet til nye lokaler og benyttet denne muligheten til å visualisere og stimulere en ny samarbeidskultur i selskapet. Den nye kontorutformingen driver en kulturell endring, med team som rapporterer en betydelig økning i intern kommunikasjon, spesielt mellom forskning og utvikling og andre avdelinger. Selskapet har også sett en økning i spontane uformelle møter, kjent for å være en av de viktigste indikatorene for suksess innen forskning og utviklingsinnovasjon.

Boligbygg

Flexhouse

Boligbygg Flexhouse er et enebolig ved Zurich-sjøen i Sveits. Bygget på en utfordrende trekantet tomt, klemt mellom jernbanelinjen og den lokale adkomstveien, er Flexhouse et resultat av å overvinne mange arkitektoniske utfordringer: restriktive grenseavstander og bygningsvolum, tomtens trekantform, begrensninger angående lokale språklige. Den resulterende bygningen med brede glassvegger og en båndlignende hvit fasade er så lett og mobil å se ut at den ligner et futuristisk fartøy som har seilt inn fra innsjøen og funnet seg et naturlig sted å legge til kai.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub ligger midt mellom fjell og innsjøer i det pittoreske Sentral-Sveits, og er et svar på det økende behovet for fleksible og tilgjengelige arbeidsområder i landlige områder i Sveits. Det tilbyr lokale frilansere og små bedrifter et moderne arbeidsområde med interiør som henter inspirasjon fra områdets livlige omgivelser og hyllest sin industrielle fortid, mens de omfavner arten av det 21. århundrets arbeidsliv.