Designmagasin
Designmagasin
Weekend Residence

Cliff House

Weekend Residence Dette er en fiskehytte med fjellutsikt, ved bredden av Heaven River ('Tenkawa' på japansk). Formen er laget av armert betong og er et enkelt rør, seks meter lang. Veggens ende av røret er motvekt og forankret dypt i bakken, slik at det strekker seg horisontalt fra bredden og henger utover vannet. Designet er enkelt, interiøret er romslig, og elvebredden er åpen mot himmelen, fjellene og elven. Bygget under vegnivået er det bare taket på hytta som er synlig, fra veikanten, slik at konstruksjonen ikke blokkerer utsikten.

Prosjektnavn : Cliff House, Designernes navn : Masato Sekiya, Kundens navn : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Weekend Residence

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.