Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Multifunksjon

Along with

Bærbar Multifunksjon Prosjektet gir en bærbar livsopplevelse for utendørs publikum, som hovedsakelig er delt inn i to deler: hoveddelen og modulene som kan endres. Hoveddelen inkluderer ladefunksjoner, tannbørste- og barberingsfunksjoner. Tilbehør inkluderer tannbørste og barberhode. Originalen inspirasjon for produktet kom fra folk som elsker å reise og har bagasjen rotet eller tapt, så den bærbare, allsidige pakken ble til at produktet er i posisjon. Nå er det mange som liker å reise, så bærbare produkter blir valget. Dette produktet samsvarer med markedets etterspørsel.

Katteseng

Catzz

Katteseng Når du designer Catzz katteseng, ble inspirasjonen hentet fra behov fra både katter og eiere, og behovet for å forene funksjon, enkelhet og skjønnhet. Mens de observerte katter, inspirerte deres unike geometriske trekk den rene og gjenkjennelige formen. Noen karakteristiske atferdsmønstre (f.eks. Ørebevegelse) ble innlemmet i kattens brukeropplevelse. Også med tanke på eiere var målet å lage et møbel de kunne tilpasse og stolt kunne vise. Videre var det viktig å sikre enkelt vedlikehold. Alt dette gjør den elegante, geometriske designen og modulstrukturen mulig.

Luksusmøbler

Pet Home Collection

Luksusmøbler Pet Home Collection er et kjæledyrsmøbel utviklet etter en oppmerksom observasjon av oppførselen til firbeinte venner i hjemmemiljøet. Designkonseptet er ergonomi og skjønnhet, der velvære betyr balansen som dyret finner i sitt eget rom innenfor hjemmemiljøet, og design er ment som en kultur for å leve i selskap med kjæledyr. Et nøye utvalg av materialer understreker formene og egenskapene til hvert møbel. Disse gjenstandene, som har autonomi av skjønnhet og funksjon, tilfredsstiller kjæledyrsinstinktene og de estetiske behovene til hjemmemiljøet.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Pet Carrier vil spare energi og hjelper kjæledyrets eier til å levere raskt. For designkonseptet Pawspal kjæledyrbærer inspirert fra Space Shuttle som de kan ta med sine vakre kjæledyr til hvor som helst de vil. Og hvis de har ett kjæledyr til, kan de plassere et annet på toppen og tilstøtende hjul nederst for å trekke bærere. Dessuten har Pawspal designet med intern ventilasjonsvifte for komfortabel for kjæledyr og enkel å lade den med USB C.

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet

Xtreme Lip-Shaper® System

Øyeblikkelig Naturlig Leppeutvidelsesenhet Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste trygge kosmetiske leppeutvidelsesenhet til hjemmebruk. Den bruker en 3.500 år gammel kinesisk "cupping" -metode - med andre ord sug - kombinert med avansert leppefaserteknologi for å konturere og forstørre leppene umiddelbart. Designet skaper betagende en-lobet og dobbelt-lobet underleppe akkurat som Angelina Jolie. Brukere kan forbedre over- eller underleppen hver for seg. Designet er også bygget for å heve buene på Cupids bue, fylle ut leppegropene for å løfte hjørnene i den aldrende munnen. Passer for begge kjønn.

Sukkerkubber

Two spoons of sugar

Sukkerkubber Å ha te eller drikke kaffe er ikke bare for å slukke tørsten en gang. Det er en seremoni for å hengi seg til og dele. Å legge sukker til kaffen eller teen din kan være like enkelt som du husker romertallene! Enten du trenger en enkel skje sukker eller en to eller tre, må du bare velge et av de tre tallene som er laget av sukker og ha det i den varme / kalde drikken. En enkelt handling og formålet ditt er løst. Ingen skjeer, ingen måling, det blir så enkelt.