Designmagasin
Designmagasin
Energisk Aktivering Av Gangbroer

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Av Gangbroer Verdens metropoler - som Beijing - har et stort antall gangbroer som krysser travle trafikkårer. De er ofte lite attraktive, og nedgraderer det generelle byinntrykket. Designers ide om å beklede gangbroene med estetiske, kraftgenererende PV-moduler og transformere dem til attraktive byplasser er ikke bare bærekraftig, men skaper et skulpturelt mangfold som blir et blikkfang i bybildet. E-bil eller E-sykkel ladestasjoner under gangbroene utnytter solenergien direkte på stedet.

Prosjektnavn : Solar Skywalks, Designernes navn : Peter Kuczia, Kundens navn : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Energisk Aktivering Av Gangbroer

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.