Designmagasin
Designmagasin
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiske arkitektkontor Evolution Design i samarbeid med det russiske arkitektstudioet T + T arkitekter har designet et romslig multifunksjonelt atrium ved det nye bedriftshovedkvarteret til Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskjellige arbeidsplasser og en kaffebar, med det suspenderte diamantformede møterommet som midtpunktet for det indre gårdsrommet. Speilrefleksjonene, innglasset innvendig fasade og bruk av planter gir følelsen av romslighet og kontinuitet.

Prosjektnavn : Sberbank Headquarters, Designernes navn : Evolution Design, Kundens navn : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.