Designmagasin
Designmagasin
Bokhandel, Kjøpesenter

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Kjøpesenter Jato Design fikk i oppgave å forvandle en tradisjonell bokhandel til et dynamisk, flerbruksrom - for ikke bare å være et kjøpesenter, men også et kulturelt knutepunkt for bokinspirerte hendelser og mer. Mellomøpet er "helten" -rommet der besøkende beveger seg til et lettere tonet tømmermontert miljø forbedret med dramatiske design. Lyktelignende kokonger henger fra taket mens trapper fungerer som fellesrom som oppfordrer besøkende til å nøle og lese mens de sitter på trappene.

Interiørdesign

Stories Container

Interiørdesign Containeren frakter last til steder. Hotellet tilbyr rasteplasser for reisende. Et forbigående hvilested er det de har felles. Derfor bruker "containeren" som konseptet med hotellet. Hotellet er ikke bare et hvilested, men også et rom med personlighet. Hvert rom har sitt eget uttrykk og personlighet. Lag derfor åtte forskjellige suiter som følger: Nyd deg, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey og Ballerina. Stable House er ikke bare et hvilested, men også en forsyningsstasjon for din ånd.

Kontorinteriørdesign

Yuli Design Studio

Kontorinteriørdesign Det er alltid for mange rotete skilttavler i vertikale, horisontale og laterale retninger på gater som blokkerer det virkelige arkitektoniske ansiktet. Dette oppfordrer til å vurdere hvordan man omdefinerer skilttavlene for å forbedre og oppgradere effektene som slike dekorative utendørsartikler gir. Interiørdesignpunktet er å dekomponere den forrige utformingen. Naturlig belysning introduseres. Et loft er bygget av forhøyet plass. Hvor trappen var ble endret. Endring der trappene ble kuttet tiden for vertikale bevegelser. Dette skaper en ny mulighet utenfor gamle grenser.

Frisørsalong

Taipei Eros

Frisørsalong Frisørsalongene er basert på geometrien i svarte, hvite og grå farger. Bevegelsene til hårklipping oversettes til massering av de skulpturelle enhetene. Det trekantede motivet former de funksjonelle kubene og planetene fra tak til gulv gjennom handlingene til pål, skjæring og sying. Lysstengene innebygd i skillelinjene bidrar til en rekke lysbelter, som fungerer som tilleggsbelysning mens de løser tilstanden til senket tak. De strekker seg og slingrer med refleksjonen av det store speilet, og skifter fritt mellom flyene og tredimensjonaliteten.

Privat Hage

Ryad

Privat Hage Utfordringen besto i å modernisere et gammelt landsted og gjør det til et rike av fred og ro, og arbeidet både med arkitektur og landskap. Fasaden ble fornyet, sivilt arbeid ble utført på fortauene og svømmehallen og støttemurene ble bygget, noe som skapte nye smiejernverk for buene, veggene og gjerdene. Hagearbeid, vanning og reservoaret, så vel som lyn, møbler og tilbehør ble også omfattende delt med.

Kafé Og Restaurant

Roble

Kafé Og Restaurant Ideen om designen ble hentet fra den amerikanske biffen og røykhusene, og som et resultat av forskningsgruppen i første fase bestemte forskerteamet å bruke tre og lær med mørke farger som svart og grønt, sammen med gullet og rosen gull ble tatt med et varmt og lett luksuslys. Kjennetegn ved designen er 6 store, opphengte lysekroner som består av 1200 håndlagde eloksert stål. I tillegg til bardisken på 9 meter, som er dekket av en paraply på 275 centimeter som består av vakre og forskjellige flasker, uten noe støtte dekker bardisken.