Designmagasin
Designmagasin
Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset dukket opp av kjærlighet og for kjærlighet - et kjærlig par med tre barn. Husets DNA inkluderer strukturering av estetiske prinsipper som finner inspirasjon i ukrainsk historie og kultur inspirert av japansk visdom. Jordens element som materiale gjør seg gjeldende i strukturelle aspekter av hjemmet, for eksempel det originale halmtaket og i de vakre og tette strukturerte leirveggene. Ideen om å hylle, som et grunnleggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Interiørdesign

Eataly

Interiørdesign Eataly Toronto er skreddersydd til nyansene i vår voksende by og er designet for å forbedre og øke sosiale utvekslinger gjennom den universelle katalysatoren for god italiensk mat. Det er bare passende at den tradisjonelle og varige "passeggiata" er inspirasjonen bak designet for Eataly Toronto. Dette tidløse ritualet ser italienere hver kveld ta seg til hovedgaten og piazzaen, for å rusle og sosialisere seg og noen ganger stoppe i barer og butikker underveis. Denne serien med erfaringer krever en ny, intim gateskala ved Bloor og Bay.

Kapell

Coast Whale

Kapell Den bioniske formen til hvalen ble språket i dette kapellet. En hval strandet ved kysten av Island. En person kan komme inn i kroppen gjennom en lav fiskestare og oppleve perspektivet til en hval som ser på havet der det er lettere for mennesker å reflektere over omsorgssvikt ved miljøforringelse. Støttestrukturen faller på stranden for å sikre minimal skade på det naturlige miljøet. Naturlige og miljøvennlige materialer gjør dette prosjektet til et turistmål som krever miljøbeskyttelse.

Light Portal Fremtidig Jernbaneby

Light Portal

Light Portal Fremtidig Jernbaneby Light Portal er hovedplan for Yibin Highspeed Rail City. En reform av livsstilen anbefaler til alle aldre året rundt. Ved siden av Yibin High Speed Rail Station som opererte siden juni 2019, består Yibin Greenland Center av 160 meter høye tvillingtårn med blandet bruk, og integrerer arkitektur og natur med den 1 km lange landskaps Boulevard. Yibin har en historie i mer enn 4000 år, og akkumulerer visdom og kultur akkurat som sedimentet i elven markerte utviklingen av Yibin. Twin Towers fungerer som en lett portal for å guide besøkende så vel som et landemerke for beboerne å samle.

Tannklinikk

Clinique ii

Tannklinikk Clinique ii er en privat kjeveortopedisk klinikk for en opinionsleder og luminary som bruker og forsker på mest avanserte teknikker og materialer innen fagområdet. Arkitektene så for seg et implantatkonsept basert på ortodontisk typisk bruk av medisinske apparater med høy presisjon som designprinsipp i hele rommet. Innvendige veggflater og møbler smelter sømløst sammen til et hvitt skall med en skvett gul korian hvor nyskapende medisinsk teknologi er implantert.