Designmagasin
Designmagasin
Grillrestaurant

Grill

Grillrestaurant Prosjektomfanget ombygger det eksisterende 72 kvadratmeter store motorsykkelverkstedet til en ny grillrestaurant. Arbeidets omfang inkluderer en fullstendig redesign av både det ytre og det indre rommet. Det ytre var inspirert av en grill grillkobling med det enkle sort / hvitt fargeskjemaet av trekull. En av utfordringene med dette prosjektet er å passe de aggressive programmatiske kravene (40 seter i spisestuen) på en så liten plass. I tillegg må vi jobbe med et uvanlig lite budsjett (USD 40 000), som inkluderer alle nye VVS-enheter og et nytt kommersielt kjøkken.

Bolig

Cheung's Residence

Bolig Boligen er designet med enkelhet, åpenhet og naturlig lys i tankene. Fotavtrykket til bygningen gjenspeiler begrensningen på eksisterende område, og det formelle uttrykket er ment å være rent og enkelt. Et atrium og en balkong ligger på nordsiden av bygningen som lyser opp inngangen og spisestuen. Skyvevinduer er utstyrt i den sørlige enden av bygningen der stue og kjøkken skal maksimere naturlig lys og gi romlig fleksibilitet. Takvinduer er foreslått i hele bygningen for å forsterke designideene ytterligere.

Midlertidig Informasjonssenter

Temporary Information Pavilion

Midlertidig Informasjonssenter Prosjektet er en midlertidig paviljong for bruk i Trafalgar, London for forskjellige funksjoner og arrangementer. Den foreslåtte strukturen understreker forestillingen om "midlertidighet" ved å bruke resirkulering av fraktcontainere som det primære byggematerialet. Den metalliske naturen er ment å etablere et kontrastforhold til den eksisterende bygningen for å styrke konseptets overgangskarakter. Bygningen er også organisert og ordnet på en tilfeldig måte og skaper et midlertidig landemerke på stedet for å tiltrekke seg visuell interaksjon i løpet av bygningens korte levetid.

Showroom, Retail, Bokhandel

World Kids Books

Showroom, Retail, Bokhandel Inspirert av et lokalt selskap for å skape en bærekraftig, fullt operativ bokhandel på et lite fotavtrykk, brukte RED BOX ID konseptet med en 'åpen bok' for å designe en helt ny detaljhandelopplevelse som støtter lokalsamfunnet. World Kids Books, som ligger i Vancouver, Canada, er et utstillingslokale første, bokhandler nummer to, og en nettbutikk tredje. Den dristige kontrasten, symmetrien, rytmen og fargen pop trekker folk inn og skaper et dynamisk og morsomt rom. Det er et flott eksempel på hvordan en forretningsidé kan forbedres gjennom interiørdesign.

Byfornyelse

Tahrir Square

Byfornyelse Tahrir-plassen er ryggraden i den egyptiske politiske historien, og derfor er en politisk, miljømessig og sosial desideratum å gjenopplive dens urbane utforming. Masterplanen innebærer å stenge noen av gatene og slå dem sammen til det eksisterende torget uten å forstyrre trafikkstrømmen. Tre prosjekter ble deretter opprettet for å imøtekomme rekreasjons- og kommersielle funksjoner samt et minnesmerke for å markere Egypts moderne politiske historie. Planen tok hensyn til tilstrekkelig plass til rusletur og sitteplasser og et høyt grøntarealforhold til å introdusere farge til byen.

Offentlige Torg

Brieven Piazza

Offentlige Torg Inspirasjonen bak dette designet er hengivenheten til enkelheten og innsikten i Mondriansk abstraksjon og symbolikk med et snev av karakter og autentisitet betegnet i den historiske Square Kufic kalligrafi. Denne designen er en manifestasjon av sammenhengende fusjon mellom stiler som taler for budskapet om at det er en mulighet for å blande forskjellige tilsynelatende motstridende stil når det gjelder blotte øye-observasjon, mens når du graver dypt inn i filosofien bak dem, vil det være likheter som vil resultere i et sammenhengende kunstverk som er tiltalende utover åpenbar forståelse.