Designmagasin
Designmagasin
Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Barnehagen er tilknyttet et boligfellesskap. For å skape et barnehageutdanningssted som integrerer gjennomførbarhet og skjønnhet, prøver det å kombinere salgsarealet med utdanningsområdet. Gjennom ringstrukturen som forbinder de tredimensjonale rommene, er bygningen og landskapet harmonisk integrert, og danner et aktivitetssted fullt av morsom og lærerik betydning.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området for hele prosjektet er ganske stort, kostnadene for strøm og vanntransformasjon og sentral klimaanlegg er høye, i tillegg til annet kjøkkenutstyr og utstyr, så det tilgjengelige budsjettet for interiørdekorasjon er ganske begrenset, og designere tar dermed " naturens skjønnhet i selve bygningen & quot;, som gir en stor overraskelse. Taket er modifisert ved å installere himmellys i forskjellige størrelser på toppen. På dagtid skinner solen gjennom himmellysene, skaper natur og harmonisert lyseffekt.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar som ligger i Beijing, sammensatt av bambus i forskjellige former og størrelser. Prosjektvisjonen var å skape et unikt spisemiljø ved å flette sammen japansk estetikk med elementer av kinesisk kultur. Det tradisjonelle materialet med sterke forbindelser til kunst og håndverk i de to landene dekker vegger og tak for å skape en intim atmosfære. Det naturlige og bærekraftige materialet symboliserer den urbane filosofien i den kinesiske klassiske historien, Seven Sages of the Bamboo Grove, og interiøret vekker følelsen av å spise i en bambuslund.

Huset

Zen Mood

Huset Zen Mood er et konseptuelt prosjekt sentrert i 3 viktige drivere: Minimalisme, tilpasningsevne og estetikk. Individuelle segmenter er festet og skaper en rekke former og bruksområder: hjem, kontorer eller utstillingslokaler kan genereres ved bruk av to formater. Hver modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangert i 19m² i 01 eller 02 etasjer. Transporten skjer hovedsakelig av lastebiler, også den kan leveres og installeres på bare en dag. Det er en unik, moderne design som skaper enkle, livlige og kreative rom muliggjort gjennom en ren og industrialisert konstruktiv metode.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspirasjon kom fra det gjenvunnne eukalyptustre i "bateaene". Dette er blåskjellproduksjonsplattformene i elvemunningen og utgjør den svært viktige lokale industrien i “Ria da Arousa”, Spania. Eukalyptustre brukes i disse plattformene, og det er utvidelser av dette treet i regionen. Treets alder er ikke skjult, og de forskjellige ytre og indre ansiktene av treverket brukes til å skape forskjellige sensasjoner. Huset prøver å låne tradisjonen for omgivelsene og avsløre dem gjennom historien som ble fortalt i design og detaljering.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Inngangen er en parade av kontrasterende materialer, strukturer og farger. Resepsjonsområdet er et rom med rolig komfort. Lykkelige mønstre møter lekne dekorasjoner. Bak er et dynamisk barområde i en hvilekontekst. Tradisjonell kinesisk karakter Hui-mønster ledlys gir en følelse av futurisme. Å gå gjennom en delikat utsmykket takkloster er spisestuen. Det er dekorert med blomster, karbohydratfiskbilder, pregede glassmalerier og de gamle herbalisten Bai Zi skap, og det er en visuell reise gjennom tid og kulturelle relikvier på moten.