Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Monochromatic Space

Bolighus Monochromatic Space er et hus for familien, og prosjektet handlet om å transformere boarealet på hele bakkenivå for å innlemme spesifikke behov fra de nye eierne. Det må være vennlig for eldre; ha en moderne interiørdesign; rikelig med skjulte lagringsområder; og designen må innlemme for å gjenbruke gamle møbler. Summerhaus D'zign ble engasjert som interiørdesignkonsulenter og skapte et funksjonelt rom for hverdagen.

Barneklesbutikk

PomPom

Barneklesbutikk Oppfatningen av delene og helheten bidrar til en geometri, lett identifiserbar og gir vekt på produktene som skal selges. Vanskelighetene ble styrket i den kreative handlingen av en stor bjelke som brøt plassen, allerede med små dimensjoner. Alternativet til å skrå taket, med referansemålene til butikkvinduet, bjelken og baksiden av butikken, var begynnelsen på trekningen til resten av programmet; opplag, utstilling, serviceteller, kommode og oppbevaring. Nøytral farge dominerer rommet, punktert av sterke farger som markerer og organiserer rommet.

Luksuriøst Showroom

Scotts Tower

Luksuriøst Showroom Scotts Tower er en fremste boligutvikling i hjertet av Singapore, designet for å imøtekomme etterspørselen etter høyt tilkoblede, meget funksjonelle boliger i urbane omgivelser av et økende antall arbeidstakere fra hjemmet og unge fagpersoner. For å manifestere visjonen som arkitekten - Ben van Berkel fra UNStudio - hadde om en 'vertikal by' med distinkte soner som normalt ville spre seg horisontalt over en byblokk, foreslo vi å lage "rom i et rom", der rom kan transformere seg som etterlyst av forskjellige situasjoner.

Hjemmehage

Oasis

Hjemmehage Hage som omgir den historiske villaen i sentrum. Lang og smal tomt med høydeforskjeller på 7m. Området ble delt inn i 3 nivåer. Den laveste hagen kombinerer konservatorens krav og den moderne hagen. Andre nivå: Rekreasjonshage med to lysthus - på taket av et underjordisk basseng og garasje. Tredje nivå: Woodland barnehage. Prosjektet hadde som mål å avlede oppmerksomheten fra støyen fra byen og vende seg mot naturen. Dette er grunnen til at hagen har noen interessante vannfunksjoner som vanntrapper og vannveggen.

Butikk

Munige

Butikk Fra utvendig og innvendig gjennom hele bygningen er full av betonglignende materiale, supplert med sort, hvitt og noen få trefarger, og skaper sammen en kul tone. Trapp i det sentrale av rommet blir ledende rolle, en rekke vinklede, brettede former er akkurat som en kjegle som støtter hele andre etasje, og går sammen med en utvidet plattform i første etasje. Plassen er som en helt del.

Restaurant Og Bar

Kopp

Restaurant Og Bar Restaurantens design må være attraktiv for kundene. Interiøret må være friskt og tiltalende med fremtidens trender innen design. Ukonvensjonell bruk av materialer er en måte å holde kunder involvert i innredningen. Kopp er en restaurant som ble designet med denne tanken. Kopp på lokalt Goan-språk betyr et glass drikke. Boblebad dannet ved å røre en drink i et glass ble visualisert som et konsept under utformingen av dette prosjektet. Den skildrer designfilosofien for repetisjon av en modul som genererer mønstre.