Designmagasin
Designmagasin
Meldingsstol

Kepler 186f

Meldingsstol Strukturelt grunnlag for Kepler-186f lenestol er en bakke, loddet fra en ståltråd som elementene skåret ut av eik er festet ved hjelp av messinghylser. Ulike alternativer for armaturbruk kombineres i harmoni med treskjæring og juvelerelementer. Dette kunstobjektet representerer et eksperiment der forskjellige estetiske prinsipper kombineres. Det kan beskrives som "barbarisk eller ny barokk" der grove og utsøkte former kombineres. Som et resultat av improvisasjon ble Kepler flerlags, innhyllet med undertekstene og nye detaljer.

Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis bruker IOU 3D-simuleringsprogramvare for å lage parametriske modeller, i likhet med stilen som Zaha Hadid vant over arkitekturens verden. Materielt viser IOU eksklusive varer i titan med 18 karat gulllogoer. Titan er hotteste i smykker, men vanskelig å jobbe med. De unike egenskapene gjør brikkene ikke bare veldig lette, men gir en mulighet til å gjøre dem til nesten alle farger i spekteret.

Følg Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Følg Fokus Ad-On ND LensGear justerer nøyaktig selvsentrert til linser med forskjellige diametre. ND LensGear-serien dekker alle linser som ingen andre tilgjengelige LensGear. Ingen kutting og ingen bøying: Ingen flere skrutrekkere, utslitte belter eller irriterende rester av stropper som stikker ut. Alt passer som en sjarm. Og et annet pluss, det er verktøyfritt! Takket være sin smarte design sentrerer den seg forsiktig og fast rundt linsen.

Adapter System For Profesjonell Filming

NiceDice

Adapter System For Profesjonell Filming NiceDice-System er den første multifunksjonelle adapteren i kameraindustrien. Det gjør det ganske morsomt å feste utstyr med forskjellige monteringsstandarder fra forskjellige merker - som lys, skjermer, mikrofoner og sendere - til kameraet på nøyaktig slik det er nødvendig for å være i henhold til situasjonen. Selv nye monteringsstandarder eller nylig kjøpt utstyr kan enkelt integreres i ND-systemet, bare ved å skaffe seg en ny adapter.

Restaurant Bar Rooftop

The Atticum

Restaurant Bar Rooftop Sjarmen til en restaurant i et industrielt miljø bør gjenspeiles i arkitekturen og innredningen. Den svarte og grå kalkpussen, som er spesielt utviklet for dette prosjektet, er et av bevisene på dette. Dens unike, røffe struktur går gjennom alle rommene. I detaljutførelsen ble det bevisst brukt materialer som råstål, hvis sveisesømmer og slipemerker forble synlige. Dette inntrykket støttes av valget av sprøytevinduer. Disse kalde elementene kontrasteres av varmt eiketre, håndhøvlet fiskebeinsparkett og en ferdig beplantet vegg.

Armatur

vanory Estelle

Armatur Estelle kombinerer klassisk design i form av en sylindrisk, håndlaget glasskropp med innovativ lysteknologi som gir tredimensjonale lyseffekter på tekstillampeskjermen. Estelle er bevisst designet for å gjøre belysningsstemninger til en følelsesmessig opplevelse, og tilbyr et uendelig utvalg av statiske og dynamiske stemninger som produserer alle slags farger og overganger, kontrollert via et berøringspanel på armaturen eller en smarttelefonapp.