Designmagasin
Designmagasin
Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flyttingen av Moritomi, en restaurant som tilbyr japansk mat, ved siden av verdensarven Himeji Castle, utforsker forholdene mellom materialitet, form og tradisjonell arkitektonisk tolkning. Den nye plassen prøver å gjengi festningsmønsteret for slottsteinen i forskjellige materialer, inkludert ru og polerte steiner, svart oksidbelagt stål og tatamimatter. Et gulv i små harpiksbelagte graver representerer borggraven. To farger, hvite og svarte, renner som vann utenfra og krysser inngangsdøren til trerittene, til mottakshallen.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur laget av syrefast rustfritt stål. Den er opplyst med programmerbare RGB LED-lamper som gjør at skulpturen kan gjennomgå en spektakulær metamorfose når solen går ned. Det ble skapt som en refleksjon over plantenes evne til å produsere oksygen. Tittelskogen består av 18 stålstammer / -stammer som ender med kroner i form av sfæriske konstruksjoner som representerer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den jordlige floraen så vel som den som er kjent fra bunnen av innsjøer, hav og hav

Familiens Bolig

Sleeve House

Familiens Bolig Dette virkelig unike hjemmet ble designet av den anerkjente arkitekten og lærde Adam Dayem og vant nylig andreplassen i konkurransen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-bad hjemme ligger i åpne, bølgende enger, i omgivelser som gir privatliv, så vel som dramatisk utsikt over dalen og fjellene. Så gåtefull som det er praktisk, har strukturen blitt utformet skjematisk som to kryssende ermeaktige volumer. Den bærekraftige forkullede trefasaden gir huset en ru, forvitret tekstur, en moderne omfortolkning av gamle fjøs i Hudson Valley.

Bærekraft Koffert

Rhita

Bærekraft Koffert Montering og demontering designet for bærekraftighetssak. Med et innovativt hengselsstruktursystem designet, ble 70 prosent av delene redusert, ingen lim eller nagle for fiksering, ingen sying av innerforet, noe som gjør det lettere å reparere, og nedbemanne 33 prosent av godsvolumet, til slutt forlenge kofferten Livssyklus. Alle deler kan kjøpes individuelt, for å tilpasse egen koffert, eller bytte av deler, ingen nødvendig koffert til reparasjonssenter trengs, sparer tid og reduserer fraktet av karbonavtrykk.

Utendørs Metallstol

Tomeo

Utendørs Metallstol I løpet av 60-tallet utviklet visjonære designere de første plastmøblene. Designernes talent kombinert med stoffets allsidighet førte til dets uunnværlighet. Både designere og forbrukere ble avhengige av det. I dag kjenner vi miljøfarene. Fortsatt er restaurantterrasser fylt med plaststoler. Dette fordi markedet tilbyr lite alternativ. Designverdenen er fortsatt tynt befolket av produsenter av stålmøbler, til og med publiserer noen ganger design fra slutten av 1800-tallet ... Her kommer Tomeos fødsel: en moderne, lett og stabelbar stålstol.

Kunstplass

Surely

Kunstplass Dette er en kunst, casual og detaljhandel som alle kombineres på ett rom. Siden arkitekturen som er en landsstyrt plaggkrok sidelinjefabrikk. Hele bygningen beholder en flekkete struktur på veggen, som en lagtekstur i rommet, skaper en annen kontrast med utsiden, skaper også en romopplevelse. Forlate for mye hard dekorasjon, brukte litt myk dekorasjon for visning som skapte en avslappende følelse. Kontrasten mellom skapelse og tidlig stadium er mer fleksibel for bærekraftig romutvikling i fremtiden.