Designmagasin
Designmagasin
Åpningstittel

Pop Up Magazine

Åpningstittel Prosjektet var en reise for å utforske Escape-problemstillingene (tema for 2019) abstrakt og flytende, og vise endringene, nye tingene og konsekvensene av det. Alle bilder er rene og komfortable å se på, i kontrast til den ubehagelige virkeligheten fra flukten. Designet endrer seg kontinuerlig, og de formende formene i animasjonen representerer handlingen om tilpasning, forårsaket av en slags situasjon. Rømning har forskjellige betydninger, tolkninger og synspunktet varierer fra lekent til alvorlig.

Strukturring

Spatial

Strukturring Utformingen inneholder en metallramme-struktur der druzy holdes på en slik måte at det legges vekt på både steinen og metallrammen. Strukturen er ganske åpen og sørger for at steinen er stjernens design. Den uregelmessige formen av druzy og metallkulene som holder strukturen sammen gir litt mykhet i designen. Den er fet, edgy og bærbar.

Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke ble håndlaget for å lage skulpturer av insekter inspirert av omgivelsene og maten de spiser. Kunstverket ble brukt som en oppfordring til handling via Doom-nettstedet for å identifisere spesifikke husholdningsskadegjørere. Elementene som ble brukt til disse skulpturene var hentet fra søppelhaller, søppeldunker, elveleier og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, ble de fotografert og retusjert i photoshop.

Is

Sister's

Is Denne emballasjen er designet for Sisters Ice Cream Company. Designteamet har prøvd å bruke tre damer, som minner om produsentene av dette produktet, i form av glade farger som kommer fra smaken av hver is. I hver smak av designen brukes formen på isen som karakterens hår, som presenterer et interessant og nytt bilde av isemballasje. Dette designet, i sin nye form, har vakt stor oppmerksomhet blant konkurrentene og har hatt et høyt salg. Designet prøver å lage original og kreativ emballasje.

Flaske

Herbal Drink

Flaske Grunnlaget for konseptet deres er et emosjonelt element. Det utviklede navn- og designkonseptet er rettet mot kundens følelser og følelser, de tjener formålet med å stoppe personen rett ved siden av den nødvendige sokkelen og få dem til å velge den fra mange andre merker. Pakken deres uttrykker effekten av planekstrakter, de fargerike mønstrene direkte trykt på hvit porselensflaske som ligner i form av blomster. Det fremhever visuelt bildet av et naturlig produkt.

Vin Kan

Essenzza

Vin Kan Utformingen av vinen, det er opprinnelseslandet og byen har vært mye oppmerksomhet. Søk i miniatyr og tradisjonelle malerier. De verdifulle motivene fant ut at for å oppnå målet, betyr dette at selv om tradisjonell design av luksuriøs vinflaske var veldig effektiv. Motiv som ble brukt i designen, arabesques. Disse motivene er tegnet fra iransk lakkert maleri. Designet prøver å lage originale og kreative design og prøver å skape design med en egen betydning, og å bære et viktig budskap.