Designmagasin
Designmagasin
Sigarett / Tannkjøtt Bin

Smartstreets-Smartbin™

Sigarett / Tannkjøtt Bin Smartbin ™, som er en patentert søppelkasse med unike funksjoner, supplerer eksisterende gateinfrastruktur som en tvilling, rygg-til-rygg rundt hvilken som helst størrelse eller form på lyktestolpe eller skiltstolpe, eller i solo-format på vegger, rekkverk og sokkler. Dette frigjør nye, uventede verdier fra eksisterende gater for å lage nettverk av praktiske, forutsigbart lokaliserte søppelkasser for sigarett og tannkjøtt som alltid er innen rekkevidde, uten å legge rot til gatebildet. Smartbin transformerer gatepleie i byer over hele verden ved å muliggjøre en effektiv respons på sigarett- og tannkjøttsøppel.

Nettsted

Illusion

Nettsted Scene 360-magasinet lanserer Illusion i 2008, og det blir raskt det mest vellykkede prosjektet med over 40 millioner besøk. Nettstedet er dedikert til å ha fantastiske kreasjoner innen kunst, design og film. Fra hyperrealistetatoveringer til fantastiske landskapsbilder, valg av innlegg vil ofte få leserne til å si "WOW!"

Gaveeske

Jack Daniel's

Gaveeske Luksusgaveeske til Jack Daniels Tennessee Whisky er ikke bare en vanlig eske inkludert en flaske inni. Denne unike pakkekonstruksjonen ble utviklet for flott designfunksjon, men også for sikker levering av flasker samtidig. Takket være store åpne vinduer kan vi se gjennom hele boksen. Lys som kommer direkte gjennom esken, fremhever den originale fargen på whiskyen og produktets renhet. Selv om de to sidene av esken er åpne, er stivhet av torsjonen utmerket. Gaveeske er helt laget av papp og er fullmatt laminert med varmt stempling og pregningselementer.

Kommode

Labyrinth

Kommode Labyrinth av ArteNemus er en kommode hvis arkitektoniske utseende blir vektlagt av den myldrende banen til sin finér, som minner om gatene i en by. Den bemerkelsesverdige unnfangelsen og mekanismen til skuffene kompletterer dens diskuterte omriss. De kontrastfulle fargene på lønn og svart ibenholt finér samt håndverk av høy kvalitet understreker Labyrints eksklusive utseende.

Visuell Kunst

Scarlet Ibis

Visuell Kunst Prosjektet er en sekvens av digitale malerier av Scarlet Ibis og dets naturlige miljø, med spesiell vekt på farge og deres livlige fargetone som intensiveres når fuglen vokser. Arbeidet utvikler seg blant naturlige omgivelser som kombinerer virkelige og imaginære elementer som gir unike funksjoner. Den skarlagensrøde ibis er en innfødt fugl i Sør-Amerika som lever på kysten og myrene i Nord-Venezuela og den livlige røde fargen utgjør et visuelt opptog for betrakteren. Dette designet tar sikte på å fremheve den grasiøse flukten av den skarlagensrøde ibisen og de livlige fargene i den tropiske faunaen.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Da Wanlin Art Museum lå på universitetet i Wuhan University, trengte kreativiteten vår å gjenspeile følgende egenskaper: Et sentralt møtepunkt for studenter å hedre og verdsette kunst, samtidig som de inneholdt aspekter ved et typisk kunstgalleri. Det måtte også komme over som 'humanistisk'. Når studenter står på startstreken i sine liv, fungerer dette kunstmuseet som et åpningskapittel for studentenes kunstverdsettelse, og kunsten vil følge dem livet ut.