Designmagasin
Designmagasin
Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Dette prosjektet er designet for folk som vil dekorere sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selv om de aldri besøkte i Moulin Rouge i Paris. Hovedhensikten er å tilby en forbedret digital opplevelse, og alle designfaktorene er å visualisere stemningen til Moulin Rouge. Forbrukere kan tilpasse design forhåndsinnstillinger og ikoner på sine favoritter med et enkelt trykk på skjermen.

Kosmetikkemballasje

Clive

Kosmetikkemballasje Konseptet med Clive kosmetikkemballasje ble født til å være annerledes. Jonathan ville ikke bare lage et nytt merke av kosmetikk med vanlige produkter. Han er fast bestemt på å utforske mer følsomhet og litt mer enn han tror når det gjelder personlig omsorg, adresserer han ett hovedmål. Balansen mellom kropp og sinn. Med Hawaii-inspirert design gir kombinasjonen av tropiske blader, tonaliteten i havet og den taktile opplevelsen av pakkene følelsen av avslapning og fred. Denne kombinasjonen gjør det mulig å bringe opplevelsen fra det stedet til design.

Konseptbok Og Plakat

PLANTS TRADE

Konseptbok Og Plakat PLANTS TRADE er en serie av en nyskapende og kunstnerisk form for botaniske prøver, som ble utviklet for å bygge et bedre forhold mellom mennesker og natur i stedet for utdanningsmateriell. Plants Trade Concept Book var forberedt på å hjelpe deg med å forstå dette kreative produktet. Boken, designet i nøyaktig samme størrelse som produktet, inneholder ikke bare naturbilder, men unik grafikk inspirert av naturens visdom. Mer interessant er at grafikken er nøye skrevet ut av boktrykk, slik at hvert bilde varierer i farge eller tekstur, akkurat som naturlige planter.

Plakat

CELLS

Plakat 19. juli 2017 bygde PIY et lite bygg i Melbourne, Australia. Det er et lite slott satt sammen av 761 komponenter, og de kalte det "celler". Knutepunktene er utformet som den hånd-dreide trådtone og rett tenon, som er oppsummert som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du finner produktene deres, inkludert variable hyller, studenter og skosekker, etc., som alle er brutt opp og satt sammen til en organisme igjen. Og så vil du føle deres ønske om å vokse fritt.

Pakke For Te

Seven Tea House

Pakke For Te Tea Hall Brand, tar bildet av søl og sprer te fritt og rolig, konseptet med tebryggingsprosess, sterk eller svak, og transformerer uforutsigbart, som et element i te-maleriet mens du smaker te. Den tilfeldige sjarmen ved å ta te som blekk og bruke fingeren som penn, tegne det ekspansive sinnet til tesalongfamilien som lever med landskapet. Den originale pakkeutformingen formidler koselig atmosfære, og uttrykker den hyggelige tiden å leve livet med te.

Markedsføring

Project Yellow

Markedsføring Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.