Designmagasin
Designmagasin
Visuell Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuell Identitet Le Coffret er et sjarmerende design Bed & Breakfast i hjertet av Valle d'Aosta. Prosjektet ble unnfanget i absolutt respekt for den autentiske stilen: derfor steinmurene, trebjelkene og antikke møbler. En sirkel som symboliserer himmelen over trekanten som representerer fjellet, der B&B ligger, fra ideen om oppstigningen av mennesket til himmelen. En Onciale-font som er revidert i en moderne versjon for å huske den keltiske opprinnelsen til dalen balanserer riktig og støtter et sterkt og viktig symbol for endelig å få en logo som er lett å identifisere og lett fanger øyet.

Albumomslagskunst

Haezer

Albumomslagskunst Haezer er kjent for sin solide basslyd, episke pauser med godt polerte effekter. Det er den typen lyd som kommer som bare rett frem dansemusikk, men ved nærmere inspeksjon eller lytting begynner du å oppdage flere lag med frekvenser i det ferdige produktet. For det kreative konseptet og utførelsen var utfordringen å simulere lydopplevelsen kjent som Haezer. Kunstverkstilen er slett ikke den typiske dansemusikkstilen, og gjør dermed Haezer til en egen sjanger.

Omslag Til Meny

Magnetic menu

Omslag Til Meny Noen få transparente plastfolier knyttet til magneter som fungerer som det perfekte dekselet for forskjellige typer trykt materiale. Lett å bruke. Lett å produsere og vedlikeholde. Langvarig produkt som sparer tid, penger, råvarer. Miljøvennlig. Lett tilpasningsdyktig for forskjellige formål. Ideell bruk på restauranter som dekning for menyer. Når servitør gir deg bare en side med fruktcocktails, og bare en side med kaker til din venn, for eksempel, er det nesten som personlige menyer som er laget akkurat for deg.

Dvd-Boksen

Paths of Light

Dvd-Boksen Den beste måten å holde den korte animasjonen Paths of Light av Zina Caramelo på, var å sikre at DVDen hadde en vakker sak å matche. Emballasjen ser faktisk ut som om den ble plukket ut fra skogen og støpt for å danne en CD. På utsiden er forskjellige linjer synlige, nesten vises som små trær som vokser opp på siden av saken. Treutvendig hjelper deg også med å gi den et ekstremt naturalistisk utseende. Paths of Light er en ekstrem oppdatering fra sakene mange så for CD-er på 1990-tallet, som vanligvis besto av grunnleggende plast med en papirpakke for å forklare innholdet inne. (Tekst av JD Munro)

Nettsteddesign

Trionn Design

Nettsteddesign Det hvite lerretet gir den ideelle bakgrunnen å bygge videre på. Den sukkerholdige søte fargekombinasjonen gir et perfekt oppmerksomhetsgripende element som trekker inn betrakteren. Kombinasjonen av serif og sans serif-skrifter og vektingen og fargene gir en heftig blanding som lokker betrakteren til å utforske videre. HTML5 Parallax-animasjonsnettsted med Responsive, We have our own Staff Vector Characters Design. dens unike Design Ever med lys farge med fine og jevne animasjoner ..

Ølfargeprøver

Beertone

Ølfargeprøver Beertone er den første Beer Reference Guide basert på de forskjellige ølfargene, presentert i en fan i glassform. For den første utgaven samlet vi informasjon fra 202 forskjellige sveitsiske øl, som reiste rundt i landet, fra øst til vest, fra nord til sør. Hele prosessen tok mye tid og en detaljert logistikk å gjøre, men resultatet av disse to lidenskapene sammen gjør oss veldig stolte og videre utgaver er allerede planlagt. Jubel!