Designmagasin
Designmagasin
Flaskeinnredning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeinnredning Det gullskinnende “litauiske vodka-gullet. Black Edition ”arvet det eksklusive utseendet fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildebein, kombinert fra små torg, er veldig vanlige mønstre i litauisk folkekunst. Selv om referanse til disse nasjonale motivene fikk mer moderne former, ble mystiske tidligere refleksjoner transformert til moderne kunst. Overveiende gyldne og svarte farger understreker den eksepsjonelle vodka-filtreringsprosessen gjennom kull og gylne filtre. Dette er det som gjør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystallklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rom, få med sesongene - Blomster-kalenderen kommer med en vase-design med 12 forskjellige blomster. Lys ditt liv hver måned med en sesongens blomst. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propell er en samling brennevin fra forskjellige deler av verden, assosiert med flyreisetema og en pilotreisende som merkevare. Funksjoner av hver slags drikke blir utsatt gjennom en rekke illustrasjoner, inskripsjoner som ligner luftfartsmerker og skisser som fungerer som cocktailoppskrifter. Multifasettert design kompletteres med forskjellige toner av farget folie, forskjellige lakker, mønstre og preging.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Salgsfremmende kalender for portalsiden, goo (http://www.goo.ne.jp) er en funksjonell kalender med arket for hver måned som blir en lomme som lar deg beholde og administrere visittkort, notater og kvitteringer . Temaet er Red String for å vise båndet mellom goo og dets brukere. Begge ender av lommen er faktisk holdt av røde masker som blir høydepunktet i designen. En kalender i en hyggelig uttrykksform, er den helt riktig for 2014.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-kolleksjonen gjenopplivet den gamle litauiske vodka-tradisjonen. Design gjør et gammelt tradisjonelt produkt nært og relevant for kundene i dag. Den grønne glassflasken, som er viktig for den litauiske vodkaen, legender basert på sanne fakta og hyggelige, iøynefallende detaljer - den krøllede utskjæringsformen som minner om gamle fotografier, den skrå stangen på bunnen som kompletterer den klassiske symmetriske komposisjonen, og skrifttypene og fargene som formidler identiteten til hvert undermerke - alt gjør den tradisjonelle vodka-kolleksjonen utradisjonell og interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med deg. Meldingen som NTT East Japan Corporate Sales Promotion formidler, er omtalt i denne skrivebordskalenderen. Den øverste delen av kalenderarkene er skåret ut av fargerike bygninger, og de overlappende arkene danner en lykkelig by. Det er en kalender man kan glede seg over å endre landskapet i bygningslinjen hver måned og fyller deg en følelse av å være fornøyd hele året gjennom.