Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Yanolja

Bedriftsidentitet Yanolja er Seoul-basert nr. 1 informasjonsplattform for reise, som betyr "Hei, la oss spille" på koreansk. Logotypen er designet med san-serif font for å uttrykke enkelt, praktisk inntrykk. Ved å bruke små bokstaver kan det levere et lekent og rytmisk bilde sammenlignet med å bruke fet skrift. Avstanden mellom hver bokstav blir revidert nydelig for å unngå optisk illusjon og det økte lesbarheten selv i liten størrelse på logotypen. Vi plukket nøye livlige og lyse neonfarger og brukte komplementære kombinasjoner for å levere ekstremt morsomme og poppende bilder.

Jordbruksbok

Archives

Jordbruksbok Boken er kategorisert til jordbruk, livsgrunnlag, landbruks- og sidelinje, landbruksfinansiering og landbrukspolitikk. I form av kategorisert design, er boka mer tilpasset den estetiske etterspørselen fra mennesker. For å være nærmere filen ble et hel lukket bokomslag designet. Leserne kan bare åpne boka etter å ha rift den. Dette engasjementet lar leserne oppleve prosessen med å åpne en fil. Dessuten noen gamle og vakre jordbrukssymboler som Suzhou-koden og noen typografi og bilde brukt i bestemte aldre. De ble rekombinert og oppført på bokomslaget.

Merkevarebygging

Co-Creation! Camp

Merkevarebygging Dette er logodesign og merkevarebygging for arrangementet "Co-Creation! Camp", som folk snakker om lokal revitalisering for fremtiden. Japan blir møtt med enestående sosiale spørsmål som lav fødselstall, aldring av befolkningen eller avfolking av regionen. "Co-Creation! Camp" har skapt for å utveksle informasjon og hjelpe hverandre utover de forskjellige problemene for menneskene som er involvert i reiselivsnæringen. Ulike farger er symbolisert hver persons vilje, og det ledet mange ideer og produserte mer enn 100 prosjekter.

Godteriemballasje

5 Principles

Godteriemballasje The 5 Principles er en serie morsomme og uvanlige godteripakker med en vri. Det stammer fra selve den moderne popkulturen, hovedsakelig internettpopkulturen og internettmemene. Hver pakkedesign inkluderer en enkelt gjenkjennelig karakter, som folk kan forholde seg til (Muscle Man, the Cat, the Lovers and so on), og en serie med 5 korte inspirerende eller morsomme sitater om ham (derav navnet - 5 prinsipper). Mange sitater har også noen popkulturelle referanser i seg. Den er enkel i produksjonen, men likevel visuelt unik emballasje, og den er enkel å utvide som serie

Logo

N&E Audio

Logo I løpet av prosessen med å designe N&E-logoen representerer N, E navnet på grunnleggerne Nelson og Edison. Så hun integrerte karakterene til N & E og lydbølgeform for å lage en ny logo. Handcrafted HiFi er en unik og profesjonell tjenesteleverandør i Hong Kong. Hun forventet å presentere et profesjonelt merkevare fra high-end og skape et svært relevant for bransjen. Hun håper at folk kan forstå hva logoen betydde når de ser på den. Cloris sa at utfordringen med å lage logoen er hvordan man skal gjøre det lettere å gjenkjenne karakterene til N og E uten å bruke for komplisert grafikk.

Nettsted

Upstox

Nettsted Upstox tidligere var datterselskapet til RKSV en online plattform for aksjehandel. Distinkte produkter designet for pro-handelsmenn og lekmann er en av de sterkeste USPene av Upstox sammen med sin plattform for frihandelslæring. Hele strategien og merkevaren ble konseptualisert i prosjekteringsfasen i Lollypops studio. Inngående konkurrenter, brukere og markedsundersøkelser hjalp til med å tilby løsninger som skapte diskret identitet for nettstedet. Designene ble gjort interaktive og intuitive med bruk av tilpassede illustrasjoner, animasjoner og ikoner som hjalp til med å bryte monotonien til datadrevet nettsted.