Designmagasin
Designmagasin
Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kolleksjon dedikert for Pebble 2 smartwatch. Spesifikke modeller viser tid og dato, ukedag, trinn, aktivitetstid, avstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Bruker kan tilpasse type informasjon og se ekstra data etter risting. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og estetiske. Det er en kombinasjon av sifre og abstrakt infografikk perfekt for en robot-æra.

Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling av 21 urflater dedikert for Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Klokkeflatene har innstillinger for komplikasjoner bare med et enkelt trykk på skjermen. Dette gjør dem veldig raske og enkle å tilpasse farger, forhåndsinnstillinger og komplikasjoner til brukerens preferanser. Den er inspirert av filmer som Blade Runner og Twin Peaks-seriene.

Watchfaces-Apper

TTMM

Watchfaces-Apper TTMM er en samling av watchfaces for smartklokker fra Pebble Time og Pebble Time Round. Du finner her to apper (både for Android og iOS-plattform) med 50 og 18 modeller i over 600 fargevariasjoner. TTMM er enkel, minimal og estetisk kombinasjon av sifre og abstrakt infografikk. Nå kan du velge din tidsstil når du vil.

Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Utformingen av vinetikettene KannuNaUm er preget av sin raffinerte og minimale stil, oppnådd ved å søke etter symboler som kan representere deres historie. Territorium, kultur og lidenskap for vinbrukere i landet for lang levetid blir kondensert til disse to koordinerte merkelappene. Alt forbedres av designen av hundreårsk druevin som er laget med teknikken med gull hellet i 3D. Et ikonografidesign som representerer historien til disse vinene, og med dem historien til landet som er født fra, Ogliastra the Land of Centenaries på Sardinia.

Vinetikettdesign

I Classici Cherchi

Vinetikettdesign For en historisk vingård på Sardinia, siden 1970, har den blitt designet for ny omlegging av etiketter for The Classics-vineserien. Studien av nye etiketter ønsket å bevare koblingen til tradisjonen som selskapet forfølger. I motsetning til tidligere etiketter fungerte det for å gi et snev av eleganse som stemmer godt med vinens høye kvalitet. For etikettene har jobbet med blindeskriftsteknikk som gir eleganse og stil uten å veie. Blomstermønsteret er basert på en grafisk utdyping av et mønster fra den nærliggende kirken Santa Croce i Usini, som også er selskapets logo.

Vinetikett

Guapos

Vinetikett Designet sikter mot fusjonen mellom moderne design og nordiske tendenser innen kunst, og skildrer vinets opprinnelsesland. Hver kantsnitt representerer høyden der hver vingård vokser og en respektive farge for druesorten. Når alle flaskene er rettet inn på linje, danner de formene til landskapene i Nord-Portugal, regionen som føder denne vinen.