Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Rike

Quadrant Arcade

Offentlig Rike Den listede arkaden i grad II har blitt forvandlet til en innbydende gatenærvær gjennom å ordne riktig lys på rett sted. Generelt brukes omgivelsesbelysning helhetlig og dens effekter iscenesettes hierarkisk for å oppnå variasjoner i lysmønster som skaper interesse og fremmer økt bruk av rommet. Strategisk inkorporering for design og plassering av den dynamiske funksjonen pendent ble administrert sammen med kunstneren slik at visuelle effekter fremstår mer subtile enn overveldende. Når dagslyset blekner, blir den elegante strukturen fremhevet av den elektriske belysningens rytme.

Utvidbart Bord

Lido

Utvidbart Bord Lido brettes sammen i en liten rektangulær boks. Når den er brettet, fungerer den som en oppbevaringsboks for små gjenstander. Hvis de løfter sideplatene, stikker leddene ut fra boksen og Lido forvandles til et spisebord eller et lite skrivebord. På samme måte, hvis de bretter ut sideplatene fullstendig på begge sider, forvandles det til et stort bord, med den øvre platen bredde 75 cm. Dette bordet kan brukes som et spisebord, spesielt i Korea og Japan der det er en vanlig kultur å sitte på gulvet mens du spiser.

Musikkinstrument

DrumString

Musikkinstrument Å kombinere to instrumenter sammen som betyr å føde en ny lyd, ny funksjon i instrumentbruk, en ny måte å spille et instrument på, et nytt utseende. Notatskalaer for trommer er som D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 og strengnoteskalaene er designet i EADGBE-system. DrumString er lett og har en stropp som er festet over skuldre og midje, og bruk og holding av instrumentet vil derfor være enkelt, og det gir deg muligheten til å bruke to hender.

Sykkelhjelm

Voronoi

Sykkelhjelm Hjelmen er inspirert av 3D Voronoi-struktur som er vidt distribuert i Nature. Med en kombinasjon av parametrisk teknikk og bionikk har sykkelhjelmen et forbedret eksternt mekanisk system. Det er forskjellig fra tradisjonell flakbeskyttelsesstruktur i det ikke-brede bioniske mekaniske 3D-systemet. Når den blir truffet av en ekstern kraft, viser denne strukturen bedre stabilitet. Med balansen mellom letthet og sikkerhet har hjelmen som mål å gi folk en mer komfortabel, mer moteriktig og tryggere personlig beskyttende sykkelhjelm.

Salongbord

Planck

Salongbord Bordet er laget av forskjellige stykker kryssfiner som limes sammen under trykk. Overflatene er sandpapirert og truet med en matt og veldig sterk lakk. Det er to nivåer - siden innsiden av bordet er hul - noe som er veldig praktisk for å plassere magasiner eller pledd. Under bordet er det innebygde kulehjul. Så avstanden mellom gulv og bord er veldig liten, men samtidig er den lett å flytte. Måten kryssfiner brukes (vertikal) gjør den veldig sterk.

Sjeselongekonsept

Dhyan

Sjeselongekonsept Dyhan salongkonsept kombinerer moderne design med tradisjonelle østlige ideer og prinsipper for indre ro ved å koble seg til naturen. Ved å bruke Lingam som forminspirasjon og Bodhi-treet og de japanske hagene som grunnlag i konseptets moduler, forvandler Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofiene til varierte konfigurasjoner, slik at brukeren kan velge sin vei til zen / avslapning. Vanndammodus omgir brukeren med en foss og dam, mens hagemodusen omgir brukeren med grøntområder. Standardmodusen inneholder lagringsområder under en plattform som fungerer som en hylle.