Designmagasin
Designmagasin
Sammenleggbar Krakk

Tatamu

Sammenleggbar Krakk I 2050 vil to tredjedeler av jordens befolkning bo i byer. Hovedambisjonen bak Tatamu er å tilby fleksible møbler til personer som har begrenset plass, også de som ofte er i bevegelse. Målet er å lage et intuitivt møbel som kombinerer robusthet med en ultratynn form. Det krever bare en kronglete bevegelse for å distribuere avføringen. Mens alle hengslene er laget av slitesterkt stoff som holder det lett, gir tresidene stabilitet. Når trykk er påført den, blir avføringen bare sterkere når delene låser seg sammen, takket være den unike mekanismen og geometrien.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa vever bærekraftig rotting i feiende kurver og kaster en tydelig silhuett. De naturlige materialene hyller den kunsthåndverkstradisjonen på Filippinene, omgjort for nåtid. Parret, eller brukt som et utsagn, gjør allsidigheten i designen at denne stolen tilpasser seg forskjellige stiler. Skaper en balanse mellom form og funksjon, nåde og styrke, arkitektur og design, er Haleiwa like behagelig som den er vakker.

Oppgavelampe

Pluto

Oppgavelampe Pluto holder fokuset fast på stil. Den kompakte, aerodynamiske sylinderen går i bane rundt et elegant håndtak som ligger over en vinklet stativbase, noe som gjør det lettere å plassere med det myke, men fokuserte lyset med presisjon. Formen ble inspirert av teleskoper, men i stedet prøver den å fokusere på jorden i stedet for stjernene. Laget med 3d-utskrift med kornbasert plast, er det unikt, ikke bare for bruk av 3d-skrivere på industriell måte, men også miljøvennlig.

Lampe

Mobius

Lampe Mobius-ringen gir inspirasjon til design av Mobius-lamper. Den ene lampelisten kan ha to skyggeoverflater (dvs. tosidig overflate), den motsatte og den motsatte, noe som vil tilfredsstille allroundbelysningsbehovet. Den spesielle og enkle formen inneholder mystisk matematisk skjønnhet. Derfor vil mer rytmisk skjønnhet bli brakt til hjemlivet.

Treningssilikon Vannflaske

Happy Aquarius

Treningssilikon Vannflaske Happy Aquarius er en trygg og god gripevannflaske for alle aldre. Den har en jevn smilende krumningsform utformet og iøynefallende dobbeltsidig fargeutseende, og gir en følelse av ung, energisk og fasjonabel. Laget av 100% resirkulerbar mat silikon, og holder temperaturområdet 220 grader. C til -40 grader. C, ingen mykner utvasket og er BPA-fri. Det myke berøringsoverflatebelegget gir silkeaktig følelse, fin hold og grep. Fjærethet, elastisitet og hule strukturen gjør det mulig for flasken å trene både som håndgrep og lett vektstøvler.

Hotellfasiliteter

Marn

Hotellfasiliteter Ved å inspirere fra festlige snacks fra tradisjonell Tainan-kultur (en gammel by i Taiwan full av kulturminner), ved å transformere dem til et sett med hotellfasiliteter, betyr denne serien med festlige snacks alltid kjent for det lokale som "Marn", å oppfylle i kinesisk kultur; skilpadde-formet ris kake som håndsåpe og såpedisk, mung bønne kake som toalettsaker, tang yuan søt klatring som håndkrem og steames bun & amp; Tainan brunt sukker bun kake som tesett. Tainan kulturarv kan være utbredt for hele verden, siden hotellet er en fin plattform for å fremme lokal kultur.