Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelt Byggesett

JIX

Multifunksjonelt Byggesett JIX er et byggesett laget av New York-baserte billedkunstner og produktdesigner Patrick Martinez. Det består av små modulære elementer som er spesielt designet for å la standard drikkestrør kobles sammen, for å skape et bredt utvalg av konstruksjoner. JIX-kontaktene kommer i flate rutenett som enkelt smeller fra hverandre, krysses og låses på plass. Med JIX kan du bygge alt fra ambisiøse romstore strukturer til intrikate bordplate-skulpturer, alt ved hjelp av JIX-kontakter og drikkestrå.

Baderomssamling

CATINO

Baderomssamling CATINO er født ut fra ønsket om å gi form til en tanke. Denne samlingen fremkaller poesien i hverdagen gjennom enkle elementer, som omfortolker eksisterende arketyper av vår fantasi på en moderne måte. Det antyder en tilbakevending til et miljø med varme og soliditet, ved bruk av naturlig tre, maskinert fra solid og montert for å forbli evig.

Servant

Angle

Servant Det er mange servanter med utmerket design i verden. Men vi tilbyr å se på denne tingen fra en ny vinkel. Vi ønsker å gi muligheten til å glede oss over prosessen med å bruke vasken og skjule så nødvendige, men ikke-estetiske detaljer som avløpshull. "Vinkelen" er den lakoniske designen, hvor alle detaljer for komfortabel bruk og rengjøringssystem er gjennomtenkt. Under bruk kan du ikke se avløpshullet, alt ser ut som om vannet rett og slett forsvinner. Denne effekten, assosiert med en optisk illusjon, oppnås ved en spesiell plassering av vaskeflatene.

Bærbar Høyttaler

Ballo

Bærbar Høyttaler Det sveitsiske designstudioet BERNHARD | BURKARD designet en unik høyttaler for OYO. Formen til høyttaleren er en perfekt sfære uten faktisk stativ. BALLO-høyttaleren legger, ruller eller henger for en 360-graders musikkopplevelse. Designet følger prinsipper for minimalistisk design. Et fargerikt belte smelter sammen to halvkuler. Den beskytter høyttaleren og øker basstonene når du ligger på en overflate. Høyttaleren har et innebygd oppladbart litiumbatteri og er kompatibel med de fleste lydenheter. 3,5 mm-kontakten er en vanlig plugg for hodetelefoner. BALLO-høyttaleren er tilgjengelig i ti forskjellige farger.

Individuell Hjemmetermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hjemmetermostat Termostaten for smarttelefonen har et minimalistisk, elegant design, i strid med tradisjonelle termostatdesign. Den gjennomskinnelige kuben går fra hvit til farge på et øyeblikk. Alt du trenger å gjøre er å bruke en av de 5 utskiftbare fargefilmene på baksiden av enheten. Myk og lett, fargen gir et delikat preg av originalitet. Fysiske interaksjoner holdes på et minimum. En enkel berøring gjør det mulig å endre temperatur mens alle andre kontroller gjøres fra brukerens smarttelefon. E-blekkskjermen er valgt for sin enestående kvalitet og minimale energiforbruk.

Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unike lampen er plassert i midten av den generelle formen, slik at den lyser opp en myk og jevn lyskilde. De lyse overflatene kan skilles fra hoveddelen så enkel kroppsform med lavere deler pluss å spare energi gjennom lavt forbruk av strøm gir det en ekstra funksjon. En annen moderne funksjon i dette unike lyset er også en berørbar kropp for å slå lyset på eller av. Uttrykk fører til forskjeller i belysning og belysning av lampen er blitt designet. Det meste av lys fra lamper slik at betrakteren ikke vil dra nytte av lyset. Nydelig å leve.