Designmagasin
Designmagasin
Knivholder

Only Right Here

Knivholder Siden det tolvte århundre ble de første tyrefektene dokumentert som en handling eller et offentlig opptog. I dag er bevissthetsoppvåkning av mennesker et symptom på en helhetlig global vurdering, ved å være delaktige i den guddommelige naturen, er vi en helhet. "Bare rett her" symboliserer en ny epoke, der det vil være en utryddelse av aggressive aktiviteter, legges ned i det som en gang var en kulturell festmåltid, og det store evolusjonssteget på et humanistisk nivå.

Voksende Lampe

BB Little Garden

Voksende Lampe Dette prosjektet foreslår å støtte denne nye bruken som gir en fyldigere sensorisk matopplevelse. BB Little garden er en strålende voksende lampe som ønsker å se på stedet for aromatiske planter inne på kjøkkenet. Det er et volum med klare linjer, som et ekte minimalistisk objekt. Den elegante designen er spesielt studert for å tilpasse seg en rekke innemiljøer og gi et spesielt merke til kjøkkenet. BB Little garden er et rammeverk for planter, den rene linjen forsterker dem og forstyrrer ikke lesningen.

Sidebord

una

Sidebord sømløs integrasjon er essensen i una-tabellen. tre lønnsformer kommer sammen for å vugge en herdet glassflate. Produktet av intens vurdering av materialer og deres evner, robust, men luftig utseende og utrolig lett, fremstår som en legemliggjøring av balanse og ynde.

Kommode

shark-commode

Kommode Commode forenes med en åpen hylle, og dette gir en følelse av bevegelse og to deler gjør den mer stabil. Bruk av forskjellige overflatebehandlinger og forskjellige farger gjør det mulig å skape forskjellige stemninger og kan installeres mellom forskjellige interiører. Den lukkede kommode og åpen hylle gir en illusjon av et levende vesen.

Bord

Minimum

Bord Veldig lett og enkelt i produksjon og transport. Det er veldig funksjonell design, selv om det er eksternt veldig lett og unikt. Denne enheten er fullstendig demonteringsenhet, som kan demonteres og settes sammen hvor som helst. Lengden kan lages kombinert, da det kan være ben av tre-metall, satt sammen via metallkontaktene. Formen og fargen på bena kan endres etter kravene.

Skap

Deco

Skap Det ene skapet ble hengt over det andre. Veldig unik design, som gjør at møblene ikke kan fylle plassen, da boksene ikke står på gulvet, men henges opp. Det er veldig praktisk å bruke, ettersom boksene ble delt av gruppene, og på denne måten vil det være veldig praktisk for brukeren. Fargevariasjonen på materialene er tilgjengelig.