Designmagasin
Designmagasin
Dustpan Og Kost

Ropo

Dustpan Og Kost Ropo er et selvbalanserende søppel- og kostekonsept som aldri faller ned på gulvet. Takket være den lille vekten på vanntanken som er plassert i bunnkammeret i søppeldynget, holder Ropo seg selv balansert naturlig. Etter å ha lett feid støvet med hjelp av den rette leppen på søppeldynget, kan brukerne slå kvasten og søppeldynget sammen og legge det bort som en enhet uten å bekymre seg for at den noen gang faller ned. Den moderne organiske formen tar sikte på å gi enkelhet i interiørområdene, og den gyngende vuggende vingelfunksjonen har til hensikt å underholde brukerne mens du rengjør gulvet.

Lenestol

Baralho

Lenestol Baralho lenestol har en slående moderne design sammensatt av rene former og rette linjer. Denne lenestolen er laget av bretter og sveiser på den børstede aluminiumsplaten og skiller seg ut for sin dristige passform som utfordrer styrken til materialet. Det er i stand til å samle skjønnhet, letthet og presisjon av linjer og vinkler i ett element.

Flaggskipsbutikk

Lenovo

Flaggskipsbutikk Lenovo Flagship Store har som mål å styrke merkevarebildet ved å gi publikum en plattform for å koble interaksjon og dele gjennom livsstil, service og opplevelse skapt i butikken. Designkonsept er utformet basert på oppdraget å gjennomføre en overgang fra produsent av databehandlingsapparat til et ledende merke blant leverandører av forbrukerelektronikk.

Vinetikett

5 Elemente

Vinetikett Utformingen av “5 Elemente” er resultatet av et prosjekt der klienten stolte på designbyrået med full ytringsfrihet. Høydepunktet i denne designen er den romerske karakteren “V”, som skildrer hovedideen med produktet - fem vintyper flettet sammen i en unik blanding. Det spesielle papiret som brukes til etiketten, samt strategisk plassering av alle grafiske elementer, provoserer den potensielle forbrukeren til å ta flasken og snurre den i hendene, berøre den, noe som absolutt gjør et dypere inntrykk og gjør designen minnerik.

Brusemballasje

Coca-Cola Tet 2014

Brusemballasje Å lage en serie Coca-Cola-bokser som sprer millioner av Tết-ønsker over hele landet. Vi brukte Coca-colas Tết-symbol (svelgfuglen) som utstyr for å danne disse ønsker. For hver boks ble hundrevis av håndtegnede svaler laget og omhyggelig arrangert rundt et tilpasset manus, som til sammen danner en serie meningsfylte vietnamesiske ønsker. "En", betyr fred. "Tài" betyr suksess, "Lộc" betyr velstand. Disse ordene blir utvekslet mye gjennom hele ferien, og pryder tradisjonelt Tết-dekorasjoner.

Åpent Servise

Osoro

Åpent Servise OSOROs innovative karakter er å kombinere kvaliteten på forsterket forglasset porselen og dens typiske elfenbensfargede glanset hud med den funksjonen som er egnet til å bevare mat i kjøleskap eller fryser og til matlaging med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære formen med sine forskjellige elementer kan stables for å spare plass, fleksibelt kombinert og lukket med en flerfarget O-sealer eller O-Connector, slik at maten holder seg godt forseglet i den. OSORO kan brukes universelt og eliminere behovet for vårt daglige liv.