Designmagasin
Designmagasin
Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Barnehagen er tilknyttet et boligfellesskap. For å skape et barnehageutdanningssted som integrerer gjennomførbarhet og skjønnhet, prøver det å kombinere salgsarealet med utdanningsområdet. Gjennom ringstrukturen som forbinder de tredimensjonale rommene, er bygningen og landskapet harmonisk integrert, og danner et aktivitetssted fullt av morsom og lærerik betydning.

Brennevin

GuJingGong

Brennevin De kulturelle historiene som er gitt ut av folket blir presentert på emballasjen, og mønstrene for drikkedrikking blir tegnet nøye. Dragen er respektert i Kina og symboliserer lykkebringelse. På illustrasjonen kommer dragen ut for å drikke. Fordi den tiltrekkes av vin, svever den rundt vinflasken og tilfører tradisjonelle elementer som Xiangyun, palass, fjell og elv, noe som bekrefter legenden om Gujing hyllest vin. Etter at du har åpnet esken, vil det være et lag med kortpapir med illustrasjoner for å gjøre at boksen får den totale visningseffekten etter åpningen.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området for hele prosjektet er ganske stort, kostnadene for strøm og vanntransformasjon og sentral klimaanlegg er høye, i tillegg til annet kjøkkenutstyr og utstyr, så det tilgjengelige budsjettet for interiørdekorasjon er ganske begrenset, og designere tar dermed " naturens skjønnhet i selve bygningen & quot;, som gir en stor overraskelse. Taket er modifisert ved å installere himmellys i forskjellige størrelser på toppen. På dagtid skinner solen gjennom himmellysene, skaper natur og harmonisert lyseffekt.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren av Ohgi-ringn har levert en symbolsk melding med denne ringn. Hennes inspirasjon av ringn kom fra positive betydninger som japanske foldfans har og hvor mye de er elsket i den japanske kulturen. Hun bruker 18 K gult gull og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Dessuten sitter den sammenleggbare viften på en ring i en vinkel som gir en unik skjønnhet. Designet hennes er en enhet mellom øst og vest.

Brevåpner

Memento

Brevåpner Alle starter med takknemlig. En serie brevåpnere som gjenspeiler yrker: Memento er ikke bare et sett med verktøy, men også en serie objekter som uttrykker brukerens takknemlighet og følelser. Gjennom produktsemantikk og enkle bilder av forskjellige yrker, gir designene og de unike måtene hvert Memento-stykke brukes brukeren forskjellige inderlige opplevelser.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar som ligger i Beijing, sammensatt av bambus i forskjellige former og størrelser. Prosjektvisjonen var å skape et unikt spisemiljø ved å flette sammen japansk estetikk med elementer av kinesisk kultur. Det tradisjonelle materialet med sterke forbindelser til kunst og håndverk i de to landene dekker vegger og tak for å skape en intim atmosfære. Det naturlige og bærekraftige materialet symboliserer den urbane filosofien i den kinesiske klassiske historien, Seven Sages of the Bamboo Grove, og interiøret vekker følelsen av å spise i en bambuslund.