Designmagasin
Designmagasin
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Da Gamsei åpnet i 2013 ble hyperlokalismen introdusert for et praksisfelt som til da hadde vært begrenset til matscenen. På Gamsei blir ingredienser til cocktailer enten villsmed eller dyrket av lokale artesiske bønder. Barinteriøret er en klar fortsettelse av denne filosofien. Akkurat som cocktails, anskaffet Buero Wagner alt materiale lokalt, og jobbet i nært samarbeid med lokale produsenter for å produsere skreddersydde løsninger. Gamsei er et helt integrert konsept som gjør hendelsen av å drikke en cocktail til en ny opplevelse.

Sjømatemballasje

PURE

Sjømatemballasje Konseptet med denne nye produktutvalget er "Free from". For å si det enkelt, laget vi et uvanlig avslappet design. Typisk for hermetisert sjømat er mørke og rotete emballasjer. Designet vårt er "fritt for" optisk ballast. På den annen side er utvalget også for allergi og matfølsomme mennesker. Så det virker nesten bevisst en slags medisinsk. Salget startet i januar 2013 og er ekstremt vellykket. Tilbakemeldingene fra detaljhandelen er: Vi har ventet veldig lenge på et pent og gjennomtenkt konsept. Kunden vil elske det.

Bedriftsarkitekturkonsept

ajando Next Level C R M

Bedriftsarkitekturkonsept ajando Loft Concept: Informasjon er bygningsmaterialet til vårt univers. Et veldig uvanlig loft har blitt opprettet i Mannheim havnedistrikt, Tyskland. Det komplette ajando-teamet vil bo og jobbe der fra og med januar 2013. Arkitekten Peter Stasek og loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bak loftets bedriftsarkitekturkonsept. Det var inspirert av kvantefysikken til Wheeler, arkitekturen til Josef M. Hoffmann og, selvfølgelig, informasjonskompetansen til ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst av Ilona Koglin gratis journalist

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvennlig og nyskapende, LECOMOTION E-trike er en elektrisk assistent trehjulssykkel som er inspirert av nestede handlekurver. LECOMOTION E-trikes er designet for å fungere som en del av et urban sykkeldelingssystem. Designet for å hekke innenfor hverandre i en linje for kompakt lagring og for å gjøre det mulig å samle og flytte mange på en gang via en svingende bakdør og et avtakbart veivsett. Pedalhjelp tilbys. Du kan bruke den som en vanlig sykkel, med eller uten støttebatteriet. Lasten tillot også transport av 2 barn eller en voksen.

Saker

commod – Feines in Holz

Saker "Commod" er spesialisert innen interiørarbeid. Tro mot mottoet "fine treråter" innser selskapet spesielt svært eksklusive boligprosjekter. Skrivesaker skulle møte denne påstanden. Et redusert, men lekent oppsett er blitt realisert ved bruk av spesielt blandet farge. Skrivesaker gjenspeiler firmaets stil så vel som ideologien for å bruke bare det mest dyrebare materialet: Papiret er laget av 100 prosent bomull, konvoluttene av ekte trefinér. Visittkortene "legemliggjør" selskapenes slagord ved å lage et tredimensjonalt rom som inneholder typiske treprodukter.