Designmagasin
Designmagasin
Urbane Skulpturer

Santander World

Urbane Skulpturer Santander World er en offentlig kunstbegivenhet som konsiterer en gruppe skulpturer som feirer kunst og omslutter byen Santander (Spania) som forberedelse til verdens seilmesterskapet Santander 2014. Skulpturene er 4,2 meter høye, er laget av platestål og hver av dem er laget av forskjellige billedkunstnere. Hver av brikkene representerer konseptuelt kultur for et av de fem kontinenter. Det betyr å representere kjærligheten og respekten for det kulturelle mangfoldet som et verktøy for fred gjennom forskjellige kunstners øyne, og vise at samfunnet tar imot mangfoldet med åpne armer.

Prosjektnavn : Santander World, Designernes navn : Jose Angel Cicero, Kundens navn : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Urbane Skulpturer

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.