Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en by kjent for sin vin, hvis design er inspirert av den lokale vinhulen, et rom som vekker et sterkt ønske om å utforske. Lobbyen er gjenoppbyggingen av den naturlige grotten, hvis beslektede visuelle forbindelse utvider grotten og den lokale urbane strukturen til det indre hotellet, og dermed danner en særegen kulturell bærer. Vi verdsetter passasjerens følelse når han bor på hotellet, og håper også at strukturen i materialet så vel som den skapte atmosfæren kan oppfattes på et dypere nivå.

Prosjektnavn : Aoxin Holiday, Designernes navn : Shaun Lee, Kundens navn : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotell

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.