Designmagasin
Designmagasin
Salgskontor

The Curtain

Salgskontor Utformingen av dette prosjektet har en unik tilnærming til å bruke Metal Mesh som løsningen for praktisk og estetisk formål. Det gjennomskinnelige metallnettet skaper et lag med gardin som kan uskarpe grensen mellom innendørs og uterom - grårommet. Dybden på rommet som er skapt av det gjennomskinnelige gardinet skaper et rikt romlig kvalitet. Det polerte rustfrie stålmetallmetallet varierer under forskjellige værforhold og forskjellige døgnperioder. Refleksjon og gjennomskinnelighet av nettet med et elegant landskap skaper et rolig ZEN-rom i kinesisk stil.

Prosjektnavn : The Curtain, Designernes navn : Qun Wen, Kundens navn : aoe.

The Curtain Salgskontor

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.