Designmagasin
Designmagasin
Baderomssamling

Up

Baderomssamling Opp, badekolleksjon designet av Emanuele Pangrazi, viser hvordan et enkelt konsept kan generere innovasjon. Den første ideen er å forbedre komforten litt på skrå seteplanet til sanitæret. Denne ideen ble til hoveddesigntemaet, og den er til stede i alle elementene i samlingen. Hovedtemaet og de strenge geometriske forholdene gir samlingen en moderne stil i tråd med europeisk smak.

Prosjektnavn : Up, Designernes navn : Emanuele Pangrazi, Kundens navn : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Baderomssamling

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.