Designmagasin
Designmagasin
40 "led Tv

GlassOn

40 "led Tv Det er en rammeløs designkolleksjon med forskjellige designløsninger i variable størrelser med glasselement. Eleganse skapt med gjennomsiktighet av glass fortsetter gjennom nåden av metallfinisher som omgir displayet i store størrelser. Uten det vanlige plastdekselet og rammen, forholder design seg gjennom den virtuelle verdenen og publikum med drastisk redusert tykkelse i 40 ", 46" og 55 "produkter. Hele metallrammen som holder glassfronten forbedrer designkvaliteten med presise tilkoblingsdetaljer for forskjellige materialer.

Prosjektnavn : GlassOn, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

GlassOn 40 "led Tv

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.