Designmagasin
Designmagasin
Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféen er der besøkende føler sameksistens med hav. Enorm eggformet struktur plassert i midten av rommet fungerer samtidig som kasserer og kaffeforsyning. Ikonisk utseende på boden er inspirert av mørkt og kjedelig utseende kaffebønne. To store åpninger foran på begge sider av “stor bønne” fungerer som god kilde til ventilasjon og naturlig lys. Kafé sørget for langbord som en haug med blekkspruter og bobler helt. De tilsynelatende tilfeldig hengende lysekronene ligner fiskenes utsikt til vannoverflaten, skinnende krusninger absorberer koselig sollys fra den brede hvite himmelen.

Prosjektnavn : Aix Arome Cafe, Designernes navn : Ajax Law, Kundens navn : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kafé

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.