Designmagasin
Designmagasin
Veske, Er Kveldsveske

Tango Pouch

Veske, Er Kveldsveske Tango-vesken er en enestående veske med en virkelig innovativ design. Det er et bærbart kunstverk som bæres av armbåndets håndtak, det lar deg ha hendene frie. Innvendig er det nok plass og den sammenleggbare magnetlukkekonstruksjonen gir en uventet enkel og bred åpning. Vesken er laget med mykt, vokset legg i kalveskinn for en utrolig behagelig berøring av håndtaket og puffede sideinnsatser, med vilje i kontrast til den mer konstruerte hoveddelen som er laget av såkalt glasert skinn.

Prosjektnavn : Tango Pouch, Designernes navn : Anne-Christin Schmitt, Kundens navn : Gretchen.

Tango Pouch Veske, Er Kveldsveske

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.