Designmagasin
Designmagasin
Dvd-Boksen

Paths of Light

Dvd-Boksen Den beste måten å holde den korte animasjonen Paths of Light av Zina Caramelo på, var å sikre at DVDen hadde en vakker sak å matche. Emballasjen ser faktisk ut som om den ble plukket ut fra skogen og støpt for å danne en CD. På utsiden er forskjellige linjer synlige, nesten vises som små trær som vokser opp på siden av saken. Treutvendig hjelper deg også med å gi den et ekstremt naturalistisk utseende. Paths of Light er en ekstrem oppdatering fra sakene mange så for CD-er på 1990-tallet, som vanligvis besto av grunnleggende plast med en papirpakke for å forklare innholdet inne. (Tekst av JD Munro)

Prosjektnavn : Paths of Light , Designernes navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kundens navn : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd-Boksen

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.