Designmagasin
Designmagasin
Albumomslagskunst

Haezer

Albumomslagskunst Haezer er kjent for sin solide basslyd, episke pauser med godt polerte effekter. Det er den typen lyd som kommer som bare rett frem dansemusikk, men ved nærmere inspeksjon eller lytting begynner du å oppdage flere lag med frekvenser i det ferdige produktet. For det kreative konseptet og utførelsen var utfordringen å simulere lydopplevelsen kjent som Haezer. Kunstverkstilen er slett ikke den typiske dansemusikkstilen, og gjør dermed Haezer til en egen sjanger.

Prosjektnavn : Haezer , Designernes navn : Chris Slabber, Kundens navn : CS Design & Illustration.

Haezer  Albumomslagskunst

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.