Designmagasin
Designmagasin
Merkeidentitet

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Merkeidentitet BIA er et lokalt fuglsymbol på Atlanterhavshimmelen, som flyr over tanker og drømmer over land, en pilot av naturen som transporterer mennesker, minner, forretninger og selskaper. På SATA vil BIA alltid symbolisere foreningen av de ni øyene i øygruppen i en atlantisk utfordring: ta navnet på Azorene til verden og bringe verden til Azorene. BIA - Blue Islands Açor - en gjenoppfunnet açorfugl, rettlinjet, inspirert til prototypenes futurisme, bygd på sin unike genetiske kode, så asymmetrisk, distinkt og farget som de ni øyene på Azorene.

Prosjektnavn : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Designernes navn : SATA Airlines, Kundens navn : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Merkeidentitet

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.