Designmagasin
Designmagasin
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Da Gamsei åpnet i 2013 ble hyperlokalismen introdusert for et praksisfelt som til da hadde vært begrenset til matscenen. På Gamsei blir ingredienser til cocktailer enten villsmed eller dyrket av lokale artesiske bønder. Barinteriøret er en klar fortsettelse av denne filosofien. Akkurat som cocktails, anskaffet Buero Wagner alt materiale lokalt, og jobbet i nært samarbeid med lokale produsenter for å produsere skreddersydde løsninger. Gamsei er et helt integrert konsept som gjør hendelsen av å drikke en cocktail til en ny opplevelse.

Prosjektnavn : Gamsei, Designernes navn : BUERO WAGNER, Kundens navn : Trink Tank.

Gamsei Cocktailbar

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.