Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år produserer Nissan en kalender under temaet merkevaren sin "Excitation unlike any other". 2013-versjonen er fylt med øyeåpnende og unike ideer og bilder som et resultat av samarbeid med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle bildene i kalenderen er verkene til dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspirasjon gitt av Nissan-kjøretøyet i maleriene sine som ble tegnet direkte på et horisontalt gardin plassert i studio.

Prosjektnavn : NISSAN Calendar 2013, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.